.
Отговор в тема
Страница 143 от 436 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 10898
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичета, някоя от вас да използва Color Tattoo-тата на Мейбълин или други кремообразни сенки? Споделете как се работи с тях. Не ме кефи идеята да ги нося размазани по целия клепач, по-скоро искам да се получи нещо като контуриране на окото и много лек опушен ефект. Веднъж постигнах добър резултат, но ползвах пръсти,четки и после поправях грешките с коректор
    Аз имам от Color Tattoo-тата на Мейбълин,Bad to the Bronze ми е цвета. Първите няколко пъти го слагах с пръсти,обаче реших да си направя експеримент и взех четка и започнах.Крайният ефект беше страхотен! Коренна разлика имаше от нанесеното преди това с пръсти. Също е нужен много по-малко продукт,което е плюс и друго,че изглежда сякаш си стояла пред огледалото половин час само да си направиш грима на очите. Първата минута сле нанасянето имаш свободата да вземеш клечка за уши и да оправиш леко тук-там,после става.. бетон - и с кофа гореща вода да те полеят,ще останеш със сенките. И да,с четка се получава наистина опушен ефект.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    термална вода?
    да,ще си взимам.. друго ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    момичета, имам една питанка за да помогна на майка ми
    ваще мами откъде си пазаруват дрехите? марки от типа на andrews и тн. дето са по-изпипани и хубавки няма как за жалост да отделяме толкова пари, майка ми често от отчаяние просто си купува някви парцалки (буквално) от кварталния магазин и хич не ми харесва, пък и тя не се харесва как изглежда.. пък и като добавим, че е 1.50 и става мазало предложения?
    чужди интернет сайтове,2ра употреба и обикновени магазини

Повече от фен
    ваще мами откъде си пазаруват дрехите? марки от типа на andrews и тн. дето са по-изпипани и хубавки няма как за жалост да отделяме толкова пари, майка ми често от отчаяние просто си купува някви парцалки (буквално) от кварталния магазин и хич не ми харесва, пък и тя не се харесва как изглежда.. пък и като добавим, че е 1.50 и става мазало предложения?
    Kensol

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз имам от Color Tattoo-тата на Мейбълин,Bad to the Bronze ми е цвета. Първите няколко пъти го слагах с пръсти,обаче реших да си направя експеримент и взех четка и започнах.Крайният ефект беше страхотен! Коренна разлика имаше от нанесеното преди това с пръсти. Също е нужен много по-малко продукт,което е плюс и друго,че изглежда сякаш си стояла пред огледалото половин час само да си направиш грима на очите. Първата минута сле нанасянето имаш свободата да вземеш клечка за уши и да оправиш леко тук-там,после става.. бетон - и с кофа гореща вода да те полеят,ще останеш със сенките. И да,с четка се получава наистина опушен ефект.
    Каква четка, може ли снимка? Сподели как точно го нанасяш, аз уж мажа на сгъвката и във външния ъгъл, получава се уж, но сякаш може и по-добре... Моето е Permanent Taupe, много як цвят.
    Everything changes, but beauty remains ...

Нанасям с тази от дясно. http://4.bp.blogspot.com/-o9GMVL_jhp...ow-brushes.jpg
    Аз започвам от външния ъгъл (с цел да затъмня края на окото) и с кръгови движения докарвам продукта до сгъвката. После каквото е останало по четката го разнасям и по клепача,колкото да не изглежда празно,но тъй като остатъкът от продукт не е много ми идва идеален просто за ''запълване''.
    Тоуп е страхотен. Матиран е,,нали? Ако е пълен мат,ще ти е идеален за това контуриране на окото,което търсиш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Хубави ли са Astro маратонките на Nike? Харесах си 2 чифта от детските, но никога не съм си вземала техни маратонки.

Голям фен Аватара на monroe999
    http://www.lookfantastic.com/health-...ZhbHNlIQ%3D%3D

някой поръчвал ли е от тук?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Нанасям с тази от дясно. http://4.bp.blogspot.com/-o9GMVL_jhp...ow-brushes.jpg
    Аз започвам от външния ъгъл (с цел да затъмня края на окото) и с кръгови движения докарвам продукта до сгъвката. После каквото е останало по четката го разнасям и по клепача,колкото да не изглежда празно,но тъй като остатъкът от продукт не е много ми идва идеален просто за ''запълване''.
    Тоуп е страхотен. Матиран е,,нали? Ако е пълен мат,ще ти е идеален за това контуриране на окото,което търсиш.
    Пълен мат е, да. Много интересен цвят е, отдавна си търся точно такова. Също така открих, че това май е точно моят цвят за подчертаване на веждите, хаха
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Моята пазарува от разпродажбите на скъпарските магазини. Хем има страшни дрехи, хем са на нормални цени. Ама тя и много си ги пази и гардеробът й е стабилен, много ми липсва :дд
    Имам чувството, че като стане и подуши въздуха, знае къде има намаления.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пълен мат е, да. Много интересен цвят е, отдавна си търся точно такова. Също така открих, че това май е точно моят цвят за подчертаване на веждите, хаха
    Като перманентни вежди вероятно би бил ефекта - издържат при екстремни условия.

Голям фен Аватара на monroe999
    някоя има ли четката за пудра не Essence? аз си я купих, защото съм доволна от тази за руж, обаче тази за пудра много сплескана ми се вижда... заради опаковката ли се е сплескала или какво

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз имам за руж и за сенки и също съм доволна, но за пудрата не знам.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Да, малко е сплескана... не е от опаковката. Леко ме разочарова тази четка, но като за цената си, не е болка за умиране

Супер фен Аватара на Runaway11
    Хахаха тъкмо мислих да си я купувам, защото много харесвам тази за ружа явно няма да си я взема ;ддд

Супер фен Аватара на weheartiit
    http://www.ivis.bg/products_images/5...32231306_n.jpg - някой да ми даде мнение за това ,моля

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Имам ужасно петно на едната ми дънкова риза :/ неще да излиза, то е някакво жълтеникаво такова, с какво да го махам? идеи?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Знаеш ли от какво е ? Пробвай с обезмаслител.

Там е работата, че сега го виждам... ще сложа мегльо пък да видим -.-

уф сложих му и като че ли малко е избледняло, ама като изсъхне ще видя по-добре :/

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моята пазарува от разпродажбите на скъпарските магазини. Хем има страшни дрехи, хем са на нормални цени. Ама тя и много си ги пази и гардеробът й е стабилен, много ми липсва :дд
    Имам чувството, че като стане и подуши въздуха, знае къде има намаления.
    е това е си е дарба да знаеш кога, къде какво има :д моята хич я няма в тези неща, та затова аз оглеждам и за нея :д мерси на всички писали по темата, всичко буквално ще и докладвам и да видим :д

иначе патенце, за петна бях чела много добри отзиви за някакъв сапун на марката ДМ, струвал стотинки пък махал стари петна дори, ама не съм го пробвала още и не мога да кажа със сигурност.

Мега фен Аватара на babity
    Има един български препарат, с едно жълто пате отпред. Спот мисля, че се казва в розово шише от около 200-250мл. Наливаш върху петното, оставяш да поседи така и после в пералнята и забравяш за петната.

Ползвали ли сте двуфазния дегримьор на L'Oreal? Добър ли е?

Помогнете ми с избора за чанта за даскало, че се двуомя..

или тази

Първата в никакъв случай. Втората по ми харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си