.
Отговор в тема
Страница 144 от 436 ПървиПърви ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 576 до 3 600 от общо 10898
    Каква ножица да си купя за подстригване на връхчетата, че тука цените в салоните са ужас?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на stelkastel
    ayaa_, кой клас ще бъдеш тази година? Не се заяждам, но тези чанти сякаш са ми за по-големички. Ако все пак трябва да избираш чанта, втората е по-удачен избор. Чувствам се дърта, аз ходих с раница на училище, мамка му!
    Един малко странен въпрос от мен към любителите на авокадото: как го ядете този плод? Пробвала съм да го ям суров, но той има вкус на крем за лице. Чела съм, че се слага в сосове, в салати, а на всичкото отгоре е и много полезен, но аз определено не понасям вкуса му. Та...подправяте ли го с нещо, слагате ли към друго ястие или...?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    ayaa_, кой клас ще бъдеш тази година? Не се заяждам, но тези чанти сякаш са ми за по-големички. Ако все пак трябва да избираш чанта, втората е по-удачен избор. Чувствам се дърта, аз ходих с раница на училище, мамка му!
    Един малко странен въпрос от мен към любителите на авокадото: как го ядете този плод? Пробвала съм да го ям суров, но той има вкус на крем за лице. Чела съм, че се слага в сосове, в салати, а на всичкото отгоре е и много полезен, но аз определено не понасям вкуса му. Та...подправяте ли го с нещо, слагате ли към друго ястие или...?
    Аз си го режа на парченца и си го слагам в салатата.
    Освен това и пасиране... друг вариант не виждам. Екзотично ми се струва да го сготвиш... но вероятно би могло да пробваш да го направиш на грил тиган.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз авокадото много обичам да го слагам в сандвичи - както краставицата примерно, и в зелена салата, и на гуакамоле го правя
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Мега фен
    хора,как да избегна леко ''напудрения'' ефект а бб крема ? с такъв на гарниер за мазна кожа съм и като го сложа на светлина стои едно такова като напудрено.. харесва ми матиращия ефект,но определено не искам да стои като пудра за 2лв.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ayaa_ Виж мнението
    Помогнете ми с избора за чанта за даскало, че се двуомя..

или тази
    Ужас! С това на училище?! Стегни се!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

За даскало ще съм с едни тъмно сини дънки и според вас какви обувки ще им подхождат ?

или тази

И това е за училище??По-добре избери нещо друго.

или тази
    Определено нито една!

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хора,как да избегна леко ''напудрения'' ефект а бб крема ? с такъв на гарниер за мазна кожа съм и като го сложа на светлина стои едно такова като напудрено.. харесва ми матиращия ефект,но определено не искам да стои като пудра за 2лв.
    отгоре нанеси малко хидратиращ крем

Повече от фен Аватара на Hristova
    Предложете ми ФДТ без фактор, без озаряващи ефекти за нормална кожа.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

http://prikachi.com/images.php?images/413/6541413G.jpg Какво мислите за тази комбинация??

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    отгоре нанеси малко хидратиращ крем
    пробвах и все едно бб крема изчезва

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от smil4eto Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/413/6541413G.jpg Какво мислите за тази комбинация??
    не става, тъканите не си отиват, дължината на полата не е добре

няма смисъл да нанасяш хидратиращ отгоре, ако толкова те дразни ефекта, купи си крем, който не е матиращ, няма как 1 продукт да замести 3

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Пак съм аз и моят измиващ гел, който все още не мога да избера
    Реших, че искам да е медицинска козметика, но защо откривам само за мазна и проблемна кожа или пък другата крайност много много суха кожа Моята кожа е нормална,може би леко суха. Какво мислите за това
    http://www.kozmetika.bg/show/LA-ROCH...5%D0%BD%D0%B0/

Едит: взех си розовата мицеларна вода на Биодерма и съм много доволна

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не е лош избор. На NUXE http://apteka.framar.bg/30014991/%D0...B3%D0%B5%D0%BB чувала съм страхотни неща, и съм си го добавила в листа с желания. Много ми харесват като марка.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Предлагат ли се в България овлажняващи кремове на Clean&Clear. Гледала съм в Ютуб момичета да ги ползват и да са доволни. Днес пообиколих и не намерих.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Предлагат ли се в България овлажняващи кремове на Clean&Clear. Гледала съм в Ютуб момичета да ги ползват и да са доволни. Днес пообиколих и не намерих.
    срещу пари се намира всичко.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    не става, тъканите не си отиват, дължината на полата не е добре

няма смисъл да нанасяш хидратиращ отгоре, ако толкова те дразни ефекта, купи си крем, който не е матиращ, няма как 1 продукт да замести 3
    бяха ми дали някакви мострички от различни бб кремове ( 3 или 4 ) и всичките така стояха

Има ли Bath and body works в България?

Момичета , някой да има мнение от ФДТ на Lumene Triple Stay ?
    Днес ходих до един козметичен магазин и жената там беше много любезна , предложи ми го , мацна малко от мострите на лицето за да определи за кой цвят съм - най-светлия . Изглеждаше добре върху кожата , но тъй като досега не съм използвала фдт-ни реших първо да се посъветвам . Ако нямате мнение относно този продукт , бих се радвала да споделите някоя друга марка фдт от която сте доволни . Кожата ми е смесена , омазнена в Т-зоната И доста чувствителна .
    Благодаря предварително !

Град
    a place called home
    бяха ми дали някакви мострички от различни бб кремове ( 3 или 4 ) и всичките така стояха
    на мене като цяло не ми харесва как стоят масовите марки, затова използвам тониращ, не ББ, тея ми идват прекалено покривни за човек с хубава, чиста кожа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    на мене като цяло не ми харесва как стоят масовите марки, затова използвам тониращ, не ББ, тея ми идват прекалено покривни за човек с хубава, чиста кожа
    е аз го използвам на мястото на фдт много рядко,понеже ходя без грим и мн се ядосвам,че стои така,а предпочитам него,понеже фдт ми е много тежък - колкото и лек да ползвам ми е тежък на лицето

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    е аз го използвам на мястото на фдт много рядко,понеже ходя без грим и мн се ядосвам,че стои така,а предпочитам него,понеже фдт ми е много тежък - колкото и лек да ползвам ми е тежък на лицето
    Пробвала ли си преди него да сложиш хидратиращ?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Има ли Bath and body works в България?
    не
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си