.
Отговор в тема
Страница 145 от 436 ПървиПърви ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 601 до 3 625 от общо 10898
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е аз го използвам на мястото на фдт много рядко,понеже ходя без грим и мн се ядосвам,че стои така,а предпочитам него,понеже фдт ми е много тежък - колкото и лек да ползвам ми е тежък на лицето
    http://juxtaposedblog.wordpress.com/...-12-hour-wear/

възможно е, но това използвах преди, на текстура е по-леко от гарниер и нивеа бб, които съм пробвала, дава добри цветове, бях очарована от него като цяло
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    http://juxtaposedblog.wordpress.com/...-12-hour-wear/

възможно е, но това използвах преди, на текстура е по-леко от гарниер и нивеа бб, които съм пробвала, дава добри цветове, бях очарована от него като цяло
    на каква цена е ? и къде мога да го намеря,май не съм го виждала

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    http://www.pharmalife.bg/product/161...vyat-opal.html

по аптеките само, и то по-големите вериги, 30-тина лева е навсякъде, но си заслужава, понякога го пускат с нещо друго за същите пари, тогава идва по-добре
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на stelkastel
    zlatit0o, мисля, че съм виждала кремове на ''Clean&Clear''. Трябва да провериш из веригите като ''Лили'' и ''ДМ''. Аз лично на ''Clean&Clear'' съм ползвала ексфолиант, но сякаш не бях особено доволна. Ако си купиш овлажняващ крем, сподели мнение как е. А на теб кожата ти мазна ли е?
    Някой беше споменал малко по-горе за козметиката на NUXE. Ползвали ли сте сухото олио за тяло и коса? Голям ми е мерак да си го купя, но не е евтино (както и повечето от продуктите на фирмата), но ми се струва готино. Та подхранва ли, има ли смисъл да си го взимам?
    И още един въпрос: харесала съм си едни боти от еко кожа, но цветът им е ужасен и се чудя дали не могат да се боядисат с нещо. Знаете ли някакво средство за боядисване на обувки?
    Последно редактирано от stelkastel : 09-10-2013 на 09:52
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Аз искам да попитам дали в New Yorker има в момента кецове на платформа?

Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    Аз искам да попитам дали в New Yorker има в момента кецове на платформа?
    Навсяяякъде ги има

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В коя тема мога да попитам за шивачи във Варна? В тази на бившите дванадесетокласници, 'как бяхте на бала си' или бални рокли - свежи предложения'?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Пробвала ли си преди него да сложиш хидратиращ?
    дааа крем/основа за грим - също,която е доста мазничка бтв. и мислех,че няма да е толкова като напудрено ама същата работа..

krasi342
    Guest
    дааа крем/основа за грим - също,която е доста мазничка бтв. и мислех,че няма да е толкова като напудрено ама същата работа..
    Mislish li che mi puka ww gnystio dolna

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    http://www.pharmalife.bg/product/161...vyat-opal.html

по аптеките само, и то по-големите вериги, 30-тина лева е навсякъде, но си заслужава, понякога го пускат с нещо друго за същите пари, тогава идва по-добре
    не ми е проблем тъй като много рядко ползвам и тия 30мл. ще ми стигнат за 2г. сигурно,че и повече ако е в срок на годност де,че по принцип фдт. ги изхвърлям точно поради тая причина,а не защото са свършили... ами ще си взема него,щом казваш,че е лек
    само че наистина ми се иска да го намеря,а не от сайт да го поръчвам,че ако не ми пасва цвета..

Имам един въпрос, днес за първи път ще си правя маска с тривитаминол и не знам колко време да стоя с нея на главата ии също така трябва ли да ми е влажна косата преди това?

Ей момичета някоя от вас случайно да използва четка Tangle Teezer? Иска ми се да чуя отзиви за нея...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ Аз
    Много съм доволна

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^ би ли ми казала повече за това какъв тип ти е косата? принципно се колебая между Tangle Teezer и четката на Macadamia, та ще се радвам ако има хора ползвали и двете да направят някаква съпоставка

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Annabeth Виж мнението
    Имам един въпрос, днес за първи път ще си правя маска с тривитаминол и не знам колко време да стоя с нея на главата ии също така трябва ли да ми е влажна косата преди това?
    2-3-4 часа
    не

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    ^ би ли ми казала повече за това какъв тип ти е косата? принципно се колебая между Tangle Teezer и четката на Macadamia, та ще се радвам ако има хора ползвали и двете да направят някаква съпоставка
    имах ГРЕБЕНА - не ми хареса,за четката не знам,но бях длъжна да кажа

имах ГРЕБЕНА - не ми хареса,за четката не знам,но бях длъжна да кажа
    мерси все пак, всяко мнение е добре дошло

Повече от фен
    Отзиви за Clean&Clear ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    zlatit0o, мисля, че съм виждала кремове на ''Clean&Clear''. Трябва да провериш из веригите като ''Лили'' и ''ДМ''. Аз лично на ''Clean&Clear'' съм ползвала ексфолиант, но сякаш не бях особено доволна. Ако си купиш овлажняващ крем, сподели мнение как е. А на теб кожата ти мазна ли е?
    Мазна ми е в Т-зоната. Много съм доволна от всичките продукти, които съм ползвала и ми се иска да пробвам овлажняващия им крем, защото винаги когато си купя някакъв или е твърде мазен или не овлажнява добре. В ДМ ще погледна тези дни.

Повече от фен Аватара на rositzza
    http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

Кубинките ... или там както им се вика Някой виждал ли е подобни в Пловдив (или онлайн BG сайт). Идеално ще ми паснат с коженото яке

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Честно да ти кажа, аз разлика не намирам.
    Моята коса е средна гъстота, бих казала тънък косъм, но ужасно много се заплита. Тangle Teezera се справя чудесно

Може ли някой да ми предложи идеи за прическа на къса коса/малко над раменете/. Благодаря.

Момичета,имам спешно запитване и ми трябва бърз отговор. Харесала съм си една чанта от Спортсдирект-а и много ми се иска да си я поръчам, нооооо на снимката чантата си е черна (такава какво и искам) , а отстрани в Цвят пише НЕ Black, a Navy, което доколкото знам е тъмно синьо, нали така? И Сега последно на снимката е черна, a отстрани пише Navy :S http://www.sportsdirect.com/puma-campus-grip-bag-707057 Ето я и чантата,да разчитам ли,че изглежда така както е на снимката и ще си бъде черна, каквато я виждам на снимката, a не тъмно синя,или? Моля поне някой да пише, трябва ми отговор спешно.Мерси.

Град
    Manhattan *
    ^ aз те съветвам да разчиташ на написаното. Неслучайно в повечето сайтове пише да се внимава с цветовете

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен
    Ползвали ли сте почистващите гелове/ кремове (или както се казват) за лице на Sephora ? Доволни ли сте ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си