.
Отговор в тема
Страница 146 от 436 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 10898
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Има един български препарат, с едно жълто пате отпред. Спот мисля, че се казва в розово шише от около 200-250мл. Наливаш върху петното, оставяш да поседи така и после в пералнята и забравяш за петната.
    казва се кря-кря

Повече от фен Аватара на stelkastel
    rositzza, преди 5 минути гледах за първи път песента на Майли и през цялото време си мислех (оставям на страна: ''Видя й се ци.цата!''): ''КУБИНКИИИИ!'' И аз много ги харесах, виждала съм подобни в новия ''Космиполитън'' с Нина Добрев, марката им е Guess, като предполагам, че са доста скъпи.
    zlatit0o, ти какви техни продукти си ползвала? Аз общо взето от каквото и да е против черни точки/мазна кожа не съм доволна (моята Т-зона също е мазна). Сподели мнение ако си го купиш кремчето.
    Ramona, аз написах на предишната страница, че съм ползвала ексфолианта и не бях особено доволна, но всичко явно е до човека (освен до марката). Ето, zlatit0o пък казва, че е доволна.
    krasi342, WTF?!
    evtimow-3, не беше ли шампоана ''Кря-кря''?
    Последно редактирано от stelkastel : 09-11-2013 на 13:58
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от irreplaceable7 Виж мнението
    Момичета,имам спешно запитване и ми трябва бърз отговор. Харесала съм си една чанта от Спортсдирект-а и много ми се иска да си я поръчам, нооооо на снимката чантата си е черна (такава какво и искам) , а отстрани в Цвят пише НЕ Black, a Navy, което доколкото знам е тъмно синьо, нали така? И Сега последно на снимката е черна, a отстрани пише Navy :S http://www.sportsdirect.com/puma-campus-grip-bag-707057 Ето я и чантата,да разчитам ли,че изглежда така както е на снимката и ще си бъде черна, каквато я виждам на снимката, a не тъмно синя,или? Моля поне някой да пише, трябва ми отговор спешно.Мерси.
    Няма да е черна. Navy е доста коварен цвят, защото на хората от далече им изглежда като черен, но всъщност е адски тъмно синьо.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Искам да питам за фон дьо тените на Макс Фактор, хубава ли са? В коя гама са, по-розовеещи, по-оранжевеещи? Колко време стоят на лицето? И разбира се от кой сте най-доволни:Д
    http://www.ivis.bg/%D1%84%D0%BE%D0%B...BD/max-factor/

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Поли, предложи ми козметичен салон за Стара Загора.
    Че ходих преди две седмици на една до хотел Верея, тя ми смъкна кожата на краката на места. И НЕ ми се рискува и за отдолу...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Хм, много ми е трудно за Стара Загора да дам съвет за салон
    Mммм, сещам се само за една,която работеше зад Родилното някъде, но съм ходила преди доста години и нямам никакъв спомен:/

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ружовете на Essence/Flormar хубави ли са ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    казва се кря-кря
    Кря-Кря не беше ли детски шампоан?

И аз търся нещо ефикасно против петна защото си съсипах 3 нови топа това лято и не мога да ги преживея. Вениш не помогна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Препоръчайте ми шампоан за (много) мазна коса. Без значение евтин или скъп. По природа си ми е мазна косата, но вече не се трае. Изкъпя се на единия ден и до другия вече ми е мазна. Отврат!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    katii ползвала съм на Флормар един и ми хареса

Къде в София може да се намери козметика на Gosh ?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Ружовете на Essence/Flormar хубави ли са ?
    Имам дуото на фломар с бронзър и руж и не ми харесва особено за другите не знам

момичета, какви са ви впечатленията от Moroccan Argan Oil на AVON? Мисля да си го поръчам,но на каталога пише за всички типове коса, но също така пише, че подхранва сухата и увредена...и това ме спира,защото моята коса е към мазна

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Искам да питам за фон дьо тените на Макс Фактор, хубава ли са? В коя гама са, по-розовеещи, по-оранжевеещи? Колко време стоят на лицето? И разбира се от кой сте най-доволни:Д
    http://www.ivis.bg/%D1%84%D0%BE%D0%B...BD/max-factor/
    All day flawless съм ползвала аз. Адски сух и труден за нанасяне, но откъм издръжливост е един път.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Мерси за мненията. (:

Искам мнение за спиралата L'Oréal False Lash Butterfly : http://2.bp.blogspot.com/-2IiJG6Yx-B...0/SDC15778.JPG
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    момичета, какви са ви впечатленията от Moroccan Argan Oil на AVON? Мисля да си го поръчам,но на каталога пише за всички типове коса, но също така пише, че подхранва сухата и увредена...и това ме спира,защото моята коса е към мазна
    Аз съм доволна много от него.Слагам си го на краищата,защото са много сухи, а в корените косата ми е мазна.Но по-лесно се разресва ,не се заплита толкова / а при мен това е сериозен проблем/ и мирише хубаво. Купих си и шампоана и съм доволна!

Момичета, при вегетарианството, изключване само на месото от менюто, с какво се замества то? Аз доколкото знам с яйца, всякакви млечни продукти (сирене, кашкавал и прясно/кисело мляко), ориз и всякакви ядки, това ли са те? С кой други хранителни продукти се замества месото? Бобовите храни?

Момичета, при вегетарианството, изключване само на месото от менюто, с какво се замества то? Аз доколкото знам с яйца, всякакви млечни продукти (сирене, кашкавал и прясно/кисело мляко), ориз и всякакви ядки, това ли са те? С кой други хранителни продукти се замества месото? Бобовите храни?
    Принципно соя. Но тя е вредна, защото е генномодифицирана.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

http://prodavalnik.com/lesno-izbelva...-zbi-i24271377

Някой ползвал ли е нещо такова?

Потърси 'протеиново допълване' в гугъл. Ядки, семена, варива, зеленчуци, плодове и зърнени. Избор - голям

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    http://prodavalnik.com/lesno-izbelva...-zbi-i24271377

Някой ползвал ли е нещо такова?
    +и аз това се интересувам

Някой пробвал ли е парфюмите на Рефан. Интересува ме дали издържат и горе-долу какви цени са?

Аз ползвам от наливните. Не са особено издръжливи.Една позната има от техните си тоалетни води или там как се водят /тия с Николетка на шишето/ и като се пръсне веднъж после цял ден мирише.Не са зле като аромат.Цената им е 10 лева, а наливните са спрямо милилитрите.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз ползвам от наливните. Не са особено издръжливи.Една позната има от техните си тоалетни води или там как се водят /тия с Николетка на шишето/ и като се пръсне веднъж после цял ден мирише.Не са зле като аромат.Цената им е 10 лева, а наливните са спрямо милилитрите.
    Мерси много за бързия отговор. Значи най-вероятно ще си взема някоя от тоалетните им води.

Момичета,препоръчайте ми хубаво бяло вино.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    Някой пробвал ли е парфюмите на Рефан. Интересува ме дали издържат и горе-долу какви цени са?
    трябва да е с много капки,за да държи няколко часа,но пък тия капки за мен имат един странен аромат и се усещат като прекалиш.. просто ти трябва малко шишенце и да го носиш в чантата евентуално..
    иначе цените зависят от мл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си