- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой поръчвал ли е от тук,че си харесах половината сайт!!!
http://www.dresslily.com/
Здравейте мацки! Имам едно запитване относно ноктите към тези които разбират от маникюри, ноктопластика, изграждане с гел и т.н - Та въпросът ми е къде в София, в кой салон може това да се направи (препоръчайте така горе долу салони за които сте чували добри отзиви или сами посещавате), колко ще ми излезе горе-долу, като цена. Принципно каква е разликата между ноктопластиката и изграждането? Кое е по-добре? Как се премахва? И горе долу след колко време пак трябва да се повтори процедурата?![]()
Как да си смаля дънките? Пробвах да ги пера още по - често, но не става.
/трябва да си сменям целия гардероб, мамка му :@/
ooo няма смисъл от това
Занеси ги на шивач, аз постоянно имам този проблем, но си ги поправям, ако има нужда:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ами зависи от много работи
най-вече от кой град си :Д
И също къде точно искаш да се свият отдолу догоре ли? Или само талията?
Някой поръчвал ли е от тук http://shoezone.bg/
ми на мен отгоре до долу ми взимаше май 6-7 лв
По-добре ми е да си ги свия:Д
Знаете ли дали има мъниста от естествени камъни в индийския магазин на Граф Игнатиев? И ако да, много ли са скъпи, какви са цените?Благодаря предварително.
http://www.missselfridge.com/en/msuk...323?bi=1&ps=40 Такова яке/палто според вас с какви обувки може да носи?
С боти/ботуши на ток го виждам аз.
Препоръчайте ми матиращ крем за мазна кожа, който НАИСТИНА да матира. Пробвах зеления moisture match на Гарниер и след няколко минути лъщях. Любимата ми пудра я спряха и не знам как да се оправя. Имам sebium на Биодерма, но пак не помага особено.
А, и днес ми казаха, че кожата ми може да се омазнява толкова, защото я изсушавам прекалено и да съм се мажела с хидратиращ крем за суха кожа, защото моята била такaва /wtf/. Сериозно ли може да е от това?
Тези, които ползвате стимуланта за коса на Икаров... какво количество си слагате, защото не знам дали аз слагам достатъчно.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Aми нямам представа колко мл слагам, ама не го щадя:Д
Някой може ли да ми препоръча продукт, от който косата ми да стане по-гладка?
^ Продукти, които съдържат силикони.
Аз от маслото сипвах по цяла шепа.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз се интересувам от кокосовото масло :ДД някой може ли да ми обясни кога се нанася , колко като количество , омазнява ли косата / понеже моята е мазна попринцип /и коя марка е добра , понеже само за икаров съм чувала , но не било истинско.
^ преди баня,количеството за всеки е различно,колкото да си намажеш цялата коса.
Мисля,че не омазнява допълнително,просто трябва да го отмиеш добре.
Разгледай в този сайт http://www.zoya.bg/ ,био са и са хубави.
С какво си миете/почиствате четките за грим ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Вие бихте ли занесли лаптоп в училище?
+Малък е, ще мога да си работя и в училище по проектите
+ Удобно е
- Има голям шанс да го откраднат, нищо че има камери навсякъде.
- Никой не издава каква е паролата за интернета, директора ги е сплашил.
Като ме събудиха преждевременно ще са ми тъпи въпросите няма как.
Аз си имам течност на Кико - хубава е наистина, обаче като цяло този тип продукти за нееикономични, а пък за сметка на това хич не са и евтини. А и е пълен абсурд да си почистиш четката за фон-дьо-тен с такъв тип течност. Затова направо си купи бебешки шампоан или използвай това, с което си миеш лицето.
YSMF, в гимназията да си носиш лаптопа е чисто и просто фукане. Нямаш или имаш рядко наистина спешни неща и крайни срокове, а като нямаш интернет да си провериш нещо, за какво ти е? По какви "проекти" ще работиш в училище, имаш бол време вкъщи. Хората си носят лаптопи в университета, защото понякога наистина не се прибираш по 10-12 часа, а трябва да свършиш нещо.
Мерси ^![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно