- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ми едни мои приятели от време на време си носят лаптопите и досега не са им ги откраднали - просто си го пази и не го оставяй без надзор![]()
Разсъних се, прочетох си въпроса и фейспалмнах.
Поне половин час след ставане трябва да ми се забрани да пиша където и да е.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Като слагате на косата си термозащита и някакво масло кое слагате първо? Първо маслото ли? Или няма значение?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момичета, искам съвет. Значи кожата ми е нормална към мазна(ген), зимата се бели около бузите,но Т зоната остава мазна. В момента съм с фдт на Maybelline Affiniton тубичката, но когато го сложа стои леко брашняно, все едно е суха, но ако сложа крем отдолу мисля,че много ще лъсне,защото след известно време кожата ми лъсва без да съм слагала крем поo фдт. Някаква идея какво да правя, защото много ме притеснява лъщенето![]()
Къде в Плевен има магазини за козметика?![]()
You are broken, I can fix you...
Попринцип много мразя такива неща, но се навих да си купя и почти успях да си представя, че са ми вкусни:Д Става дума за овесени ядки. Нали са препоръчително за закуска? Поглендах съдържанието им, но ми се видяха много калорични, защо така?:Д
Въпросът ми е как ги хапвате вие? Приемам всякакви варианти само да няма прясно мляко, че го мразя![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Накисвам от вечерта фини овесени ядки, ръжени ядки и микс от семена в кисело мляко и сутринта им добавям половин лъжичка мед. Ако имам под ръка слагам и някой плод - банан, праскова и пъпеш съм слагала до сега.
Тия дни ще се пробвам да направя и овесена каша - ядох у един приятел и доста ми хареса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Aуу звучи ми ужасно, съжалявам:Д
Аз не мога да ям смесена храна, каквато и да е тя:Д Но ми се иска да свикна да ям това нещо.
Моите са фини овесени ядки
овесените ядки са.. прекрасни! <3 Аз си мислех че ще са някви ужасТни, докато не ги пробвах.. и да.. с прясно мляко само ги ям.. ^^
Но сега като се сетих.. може да ги накиснеш в гореща вода за малко, за да омекнат и след това с.. (не ме убивайте) - течен шоколааааааад ^^
Имам питане пък аз!
Твърдо съм решила, че ще съм червенокоса. ^^ Вече няколко пъти се боядисвам с червено и ми се получава хубав цвят, но искам да е по-светъл! ^^ Ако си взема някакъв блондор и си сложа от него МАЛКО в боята, дали ще ми изсветли цвета? И дали ще ми увреди много косата? ^^ Говоря за малко количество..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами именно това, мляко с овесени ядки, диня със сирене, хляб със салата. За това се сещам сега.
Пробвах ги с мляко, не са толкова зле. Ама четох,че е хубаво да се накисват от вечерта за сутринта. Това само за водата ли важи или може и за киселото мляко?
Здравейте! Нямам представа дали това е мястото,където мога да поискам любовен съветСрещнах едно момче. Станахме приятели. Не се виждаме всеки ден,защото живеем много далече един от друг,но когато се срещнем или общуваме онлайн,всичко е много хубаво. Обсипва ме с комплименти, прегръща ме,говори ми мили неща,но не предприема нищо повече.Предполагам,че е заради разстоянието. Струва ми се ,че има симпатии към мен. Или е нормално приятелите ти от противоположния пол да се държат много мило,а всъщност да нямат нищо повече от приятелски намерения.Аз вярвам във връзките от разстояние, но все пак не е редно момиче да прави първа крачка.Дайте съвет .. Благодаря предварително !
Кой от шампоаните на Милва е най - добър за мазна коса? Ето тук ги има всичките: http://www.milva.eu/products . Катранения го ползвам в момента, обаче бих искала да си взема и някой друг, че да ги редувам, за да не привикна към някого от тях.
Препоръчайте ми хубав хидратиращ лосион за смесена кожа или просто такъв, който ви поддържа добре кожата през зимата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
От различните bb кремове на Гарниер има ли разлика и в цветовете защото в dm има тестери само на нормалния а на мен ми трябва за мазна кожа. Та мога ли да си преценя от този за нормална кожа цвета
Mи... мъча се тука с киселото мляко, не ми е особено приятно, но ям:Д
Питане
Kaкъв бързосъхнещ топ лак да си взема? И масло за кожички някакво?
В лили има ли такива работи, че ми е по път![]()
За овесените ядки- и аз ги ям с кисело мляко. Добавям няколко сушени смокини/фурми (няма значение какъв точно е сушеният плод) и канела; И ми е вкусно![]()
Аз овесените ядки си ги правя така:
Слагам половин кофичка кисело мляко и 1-2 супени лъжици овесени ядки и ги оставям да престоят в хладилника до сутринта. На другия ден слагам нарязан един малък банан и една чаена лъжичка мед и си ги ям. Много ми харесват така и ми е вкусно. <3
Иначе в бг-мама едно момиче беше писало, че си ги прави по същия начин обаче вместо банан слага парченца (или настъргана) зелена ябълка и няколко капки лимон. Странно ми звучи с тоя лимон ама може да е вкусно, знам ли.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥