.
Отговор в тема
Страница 149 от 436 ПървиПърви ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 701 до 3 725 от общо 10898
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ми едни мои приятели от време на време си носят лаптопите и досега не са им ги откраднали - просто си го пази и не го оставяй без надзор

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Разсъних се, прочетох си въпроса и фейспалмнах.
    Поне половин час след ставане трябва да ми се забрани да пиша където и да е.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    интересно ми е от тези доста евтини марки (Golden Rose, Еssence...) има ли хубава спирала?
    Хм, аз лично съм изключително доволна от Essence. Имат добри продукти Иначе за Golden Rose нямам мнение.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Препоръчайте ми матиращ крем за мазна кожа, който НАИСТИНА да матира. Пробвах зеления moisture match на Гарниер и след няколко минути лъщях. Любимата ми пудра я спряха и не знам как да се оправя. Имам sebium на Биодерма, но пак не помага особено.
    А, и днес ми казаха, че кожата ми може да се омазнява толкова, защото я изсушавам прекалено и да съм се мажела с хидратиращ крем за суха кожа, защото моята била такaва /wtf/. Сериозно ли може да е от това?
    Аз съм като теб и използвам крема на Билка за лице от зелената серия с краставица и пъпеш. Също така крем Бочко под фдт върши чудеса, но в момента съм с ББ крема на Гарние за мазна кожа. За лятото ми вършеше чудесна работа. Да поясня, че моята е смесена.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Като слагате на косата си термозащита и някакво масло кое слагате първо? Първо маслото ли? Или няма значение?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Момичета, искам съвет. Значи кожата ми е нормална към мазна(ген), зимата се бели около бузите,но Т зоната остава мазна. В момента съм с фдт на Maybelline Affiniton тубичката, но когато го сложа стои леко брашняно, все едно е суха, но ако сложа крем отдолу мисля,че много ще лъсне,защото след известно време кожата ми лъсва без да съм слагала крем поo фдт. Някаква идея какво да правя, защото много ме притеснява лъщенето

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Момичета, искам съвет. Значи кожата ми е нормална към мазна(ген), зимата се бели около бузите,но Т зоната остава мазна. В момента съм с фдт на Maybelline Affiniton тубичката, но когато го сложа стои леко брашняно, все едно е суха, но ако сложа крем отдолу мисля,че много ще лъсне,защото след известно време кожата ми лъсва без да съм слагала крем поo фдт. Някаква идея какво да правя, защото много ме притеснява лъщенето
    фиксирай с пудра

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Къде в Плевен има магазини за козметика?
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Попринцип много мразя такива неща, но се навих да си купя и почти успях да си представя, че са ми вкусни:Д Става дума за овесени ядки. Нали са препоръчително за закуска? Поглендах съдържанието им, но ми се видяха много калорични, защо така?:Д
    Въпросът ми е как ги хапвате вие? Приемам всякакви варианти само да няма прясно мляко, че го мразя

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Попринцип много мразя такива неща, но се навих да си купя и почти успях да си представя, че са ми вкусни:Д Става дума за овесени ядки. Нали са препоръчително за закуска? Поглендах съдържанието им, но ми се видяха много калорични, защо така?:Д
    Въпросът ми е как ги хапвате вие? Приемам всякакви варианти само да няма прясно мляко, че го мразя
    Накисвам от вечерта фини овесени ядки, ръжени ядки и микс от семена в кисело мляко и сутринта им добавям половин лъжичка мед. Ако имам под ръка слагам и някой плод - банан, праскова и пъпеш съм слагала до сега.

Тия дни ще се пробвам да направя и овесена каша - ядох у един приятел и доста ми хареса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Manhattan *
    Aуу звучи ми ужасно, съжалявам:Д
    Аз не мога да ям смесена храна, каквато и да е тя:Д Но ми се иска да свикна да ям това нещо.
    Моите са фини овесени ядки

Мега фен
    Град
    <3
    овесените ядки са.. прекрасни! <3 Аз си мислех че ще са някви ужасТни, докато не ги пробвах.. и да.. с прясно мляко само ги ям.. ^^
    Но сега като се сетих.. може да ги накиснеш в гореща вода за малко, за да омекнат и след това с.. (не ме убивайте) - течен шоколааааааад ^^

Имам питане пък аз!
    Твърдо съм решила, че ще съм червенокоса. ^^ Вече няколко пъти се боядисвам с червено и ми се получава хубав цвят, но искам да е по-светъл! ^^ Ако си взема някакъв блондор и си сложа от него МАЛКО в боята, дали ще ми изсветли цвета? И дали ще ми увреди много косата? ^^ Говоря за малко количество..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Aуу звучи ми ужасно, съжалявам:Д
    Аз не мога да ям смесена храна, каквато и да е тя:Д Но ми се иска да свикна да ям това нещо.
    Моите са фини овесени ядки
    Няма за какво да съжаляваш - различни хора, различни вкусове.

Какво имаш предвид под "смесена храна"?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Manhattan *
    Ами именно това, мляко с овесени ядки, диня със сирене, хляб със салата. За това се сещам сега.
    Пробвах ги с мляко, не са толкова зле. Ама четох,че е хубаво да се накисват от вечерта за сутринта. Това само за водата ли важи или може и за киселото мляко?

Здравейте! Нямам представа дали това е мястото,където мога да поискам любовен съвет Срещнах едно момче. Станахме приятели. Не се виждаме всеки ден,защото живеем много далече един от друг,но когато се срещнем или общуваме онлайн,всичко е много хубаво. Обсипва ме с комплименти, прегръща ме,говори ми мили неща,но не предприема нищо повече.Предполагам,че е заради разстоянието. Струва ми се ,че има симпатии към мен. Или е нормално приятелите ти от противоположния пол да се държат много мило,а всъщност да нямат нищо повече от приятелски намерения.Аз вярвам във връзките от разстояние, но все пак не е редно момиче да прави първа крачка.Дайте съвет .. Благодаря предварително !

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Иначе и аз не обичам такива комбинации.

Майка ми ги яде с прясно мляко, че и сухи си хрупа от време на време. Опитвала съм да ги ям, ама просто не мога. Само като ги подуша и вече съм намръщила муцуната.
    И на мен не са ми особено приятни. Честно казано дори нямат вкус:Д
    Но ще си ги хапвам известно време.

Кой от шампоаните на Милва е най - добър за мазна коса? Ето тук ги има всичките: http://www.milva.eu/products . Катранения го ползвам в момента, обаче бих искала да си взема и някой друг, че да ги редувам, за да не привикна към някого от тях.

Град
    Препоръчайте ми хубав хидратиращ лосион за смесена кожа или просто такъв, който ви поддържа добре кожата през зимата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    От различните bb кремове на Гарниер има ли разлика и в цветовете защото в dm има тестери само на нормалния а на мен ми трябва за мазна кожа. Та мога ли да си преценя от този за нормална кожа цвета

Град
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto966 Виж мнението
    От различните bb кремове на Гарниер има ли разлика и в цветовете защото в dm има тестери само на нормалния а на мен ми трябва за мазна кожа. Та мога ли да си преценя от този за нормална кожа цвета
    Нямам никаква представа. Би трябвало и да имат този за мазна. В аптеките Медея също се продава.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нямам никаква представа. Би трябвало и да имат този за мазна. В аптеките Медея също се продава.
    няма от този за мазна а тези аптеки ги няма в моя град

Мега фен Аватара на strawberry88
    С кисело мляко ги ям. Добавям и мед, сушени плодове, сурови ядки, смес от семена и може и канела.

Град
    Manhattan *
    Mи... мъча се тука с киселото мляко, не ми е особено приятно, но ям:Д

Питане

Kaкъв бързосъхнещ топ лак да си взема? И масло за кожички някакво?

В лили има ли такива работи, че ми е по път

Супер фен Аватара на tonssy
    За овесените ядки- и аз ги ям с кисело мляко. Добавям няколко сушени смокини/фурми (няма значение какъв точно е сушеният плод) и канела; И ми е вкусно

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз овесените ядки си ги правя така:
    Слагам половин кофичка кисело мляко и 1-2 супени лъжици овесени ядки и ги оставям да престоят в хладилника до сутринта. На другия ден слагам нарязан един малък банан и една чаена лъжичка мед и си ги ям. Много ми харесват така и ми е вкусно. <3
    Иначе в бг-мама едно момиче беше писало, че си ги прави по същия начин обаче вместо банан слага парченца (или настъргана) зелена ябълка и няколко капки лимон. Странно ми звучи с тоя лимон ама може да е вкусно, знам ли.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си