- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Aaaaa, Поли, правя си и мъфини с овесени ядки и стават невероятни! Ако искаш ще ти дам рецептата. :Д
Zdraveyte,imam problem s google play.Telefona mi e Samsung GT-5820.Kogato si napravih registraciq v Google, i tragnah da si teglq prolojeniq i igri za telefona ot komputara, no mi izpisva che ustroistvoto nesavpada i po nikakav nachin nemoga da teglq sega.Probvah s Galaxy S4 tam stava,no sega stana taka che samo na tozi telefon se tegli i nemoga da promenq ustroistvoto,znaete li dali vaobshte moje...naistina ako stava molq kajete...3 dena se rovq i nishto nenamiram i nemoga da go opravq...blagodarq mnogo predvaritelno)))
Рецептата е за 12 мъфина.
125гр. масло
1 ч.ч. кафява захар
2 яйца
2 банана (намачкани)
1 ч.ч. пълнозърнесто брашно
1 ч.ч. овесени ядки
1 пакетче бакпулвер
щипка сол
1/2 ч.ч. сурови ядки (най-обичам с бадеми..може да ги натрошиш, а може и направо така, пак става супер)
1/2 ч.ч. сушени плодове (аз слагам сушени боровинки) ...това може и да го пропуснеш, ако не обичаш.
Пекат се на 200 градуса, за 15-20 минутки. Love. <3 :Д
Meрсиии , ще ги пробвам определено!:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Здравейте, на 12 и половина съм 6 клас тежа ужасяващите 56 кила и съм висока 160 см моля помогете да сваля поне 6-7 от тях!!
Да дойдем да тичаме вместо теб? Няма как да ти помогнем. Спираш вредните храни и започваш да спортуваш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ много вярво, трябва спорт
Аз да попитам - кожено яке и дънкова раничка ходят ли сиче ем ми се струва ок ем... :Д
Да попитам - някой от вас карал ли е някакъв "курс" в сайта coursera?
Ако да, може ли по-подробна информация как протичат нещата?
^^ ох аз почнах да карам, ама се отказах по лични причини
То си пише как протичат нещата де. Седмично излизат лекции на видео със английски субтитри, мисля че и текстово излизат. Имаше май и допълнителна литература. Има и форумче към курса в който се дискутират нещата. Аз бях на философски курс и всяка седмица беше различна темата. Доколкото знам на няколко урока ти дават малък тест за правене, а на края един по-голям. Мисля че имаше и работа по двойки, погледни условията на курса просто.
Едит - Аз пак да си питам- вървят ли кожено яке и дънкова раница![]()
Кажете ми някакъв хубав и не много скъп коректор? Тези на essence добри са?
Колко струва доставката от сайта usa-kozmetika.com ??? Не виждам да пише...
Мацки, знаете ли къде във Велико Търново мога да изкарам курс по професионален грим и наистина да ме научат на нещо? Също така и дипломата накрая да важи?))
Виши Нормадерм, серията за мазна кожа на Биодерма или La Roche-Posay Effaclar?
Явно нещо в кожата ми се е променило, защото от pore refiner-а вече не ми излизат всевъзможни пъпки.
Кое на Нормадерм? Ползвала съм кремчето, беше много леко и приятно. Изобщо не беше изсушаващо, а аз съм с нормална кожа.
Според мен Биодерма. Много време не си бях купувала измиващия гел на Ла Рош и реших да си го взема, защото беше и на промоция 400мл...еми не съм доволна и това е. Адски много ми изсушава кожата.![]()
Aз съм много доволна от това гелче , да спомена
http://images-its.chemistdirect.co.u...Yj&V=qDMg&q=70
aма като че ли и моята кожа нещо се е променила...:/
Има дни, в които се бели направо, толкова е суха (особено зимата)
Усещам я суха навсякъде освен на челото. Какво да я правя? Какви подукти да ползвам?
Не мога да си взема за мазна, защото на останалата част на лицето не е :Д Не мога да си взема и за комбинира, абе ужас..
Предложете ми нещо.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Вземи си за суха и чувствителна тогава. Ако челото ти не се омазнява няма да ти е проблем.