- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ми попринцип такива си ползвах до сега,ама..
Не мога да кажа,че лъщи чак,ама не е и нормално:Д
Продуктът за суха и чувствителна няма ли да го направи още по-зле?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Моля препоръчайте ми измиващ гел.
В момента съм с Garnier pure active и въобще не съм доволна.
Не си взимайтееее Garnier! Ужасни са! Каква ти е кожата?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мазна е. Имам и доста черни точки.
http://www.labo-uriage.com/fr/produi...dermatologique
Супер доволна съм от този! Много е нежен и не изсушава допълнително кожата. За черните точки обаче ще ти трябва ексфолиант.
Някой представител на Орифлейм може ли да ми направи една услуга? Ако си пазите каталозите от юни, може ли да проверите за един продукт за стягане на пори, беше в долния десен ъгъл на страницата и имаше снимки преди/след. Мисля, че е за жени над 35 години.
Взех си този: http://www.essence.eu/uploads/tx_cos..._closed_02.png
и съм много доволна, с пудра отгоре става 6
Чудя се какви продукти за лице да си взема. Имам мазна кожа, с черни точки, нямам силно акне, но имам 1-2 пъпки, тъмни петна от предишни пъпки и неравен тен.
Разгледах различни продукти и мисля, че ВИШИ НОРМАДЕРМ 6 в 1 крем ще ми е най - полезен, но нямам никакви отзиви за него, а и не съм ползвал продукти на марката.
Avene Clean-Ac почистващ крем за проблемна кожа, за който също нямам отзиви.
La Roche-Posay Effaclar почистващ гел за мазна кожа, за него чувам страшно положителни мнения, но дали е прехвален?
Bioderma Sébium Gel Moussant почистващ гел за смесена и мазна кожа, за него чувам смесени мнения.
Bioderma Sébium Global и Bioderma Sébium AKN също ме интересуват.
Нямам възможност да си взема мостри, защото тук не ги предлагат.
Аз ще попитам нещо относно боята за коса.Преди около месец се опитах да си боядисам краищата на косата / тя е кестенява/ , но не се получи - предполагам , защото бях избрала сребристо рус цвят.Сега бих искала да пробвам с garnier olia в лилаво.Понеже е тъмен цвят си мислех ,че ше ми хване , но знам ли , затова питам вас , ако някой знае да помагаискам и да кажа и че не съм се изрусявала никога / рано ми е и не искам / а мисля , че това е нужно преди боята , но не съм сигурна - само съм чувала .
![]()
Абе момичета,някой да ми препоръча хубави ежедневни превръзки?![]()
От тънките или от по-дебелите. От мъничките съм доволна от Naturella.
Буржоа healthy mix фдт-те имат ли розовеещи нюанси?
Предложете ми хубава четка за фдт от естествен косъм да не оставя следи по лицето, да не се скубе и да не й пада боята, да не е от оня бояджийски тип предпочитам да е кръгла. Знам, че изискванията са много, но мисля, че са нормални. Като ще купувам нещо поне да е качествено. Склонна съм да дам до 30-40лв
Stippling четката на Real Techniques. Не е от естествен косъм, но само положителни мнения чувам за нея. А и с този тип четки много лесно се нанася фон дьо тена. В ebay има и евтини ментата, за които също се говори, че били качествени.
Мацки, някоя да знае дали в неделя работи Мъпет Мага до централна гара? В деня на зареждането цените по политиката на Мания и т.н. ли са или цената е твърда за всеки ден?
Имате ли отзиви за него? Интересува ме най - вече дали от него се появяват пъпки както при Биодерма, матира ли добре, изравнява ли наистина тена и премахва ли зачервяванията?
^ Бях ти отговорила и преди като цяло за тази серия на Виши,но ще си кажа пак
МОЕТО мнение.
Изобщо не ми хареса.Като го нанесах ми се получи ефект "лющене".
Не матира добре,не колкото крема на биодерма (жалко,че
и на мен ми излизат пъпки от него).Все пак ако искаш преди да го купиш,поискай
тестерче,за да видиш как ще се отрази на теб.
Хидратацията е лека, не е мазен, но и не матира. На мен и на мама не ни излязоха пъпки.
И отново е ден поредни, в който се чудя какъв по дяволите крем за лице да си взема![]()
Дадада, Real Techniques! Не са от истински косъм, а синтетични.
Не искаш бояджийска, но не казваш за какво покритие на фон дьо тен искаш. Ако искаш сериозно покритие ти трябва обикновената четка, или т.н. Buffing, или пробвай Beauty blender. Дори ментетата на beauty blender-a са по-добри от 90% от четките, които съм ползвала. Също гледай дали е двойно фибърна четката.![]()