- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой знае ли от къде мога да си купя формички за сладолед/близалка и колко струват?
пример:
http://www.pazaruvai-lesno.bg/thumbn...320&size_h=320
http://img.smediateam.com/wp-content...ki-400x363.jpg
http://fl12.shopmania.org/files/p/bg...br~8123741.jpg
Благодаря Ви момичета, Stippling четката на Real Techniques има ли я в някой бг сайт (или да я предлагат по магазините. До сега не съм поръчвала от чужди и много ме е страх) А с бюти блендера не мога да се преборя сигурно аз съм единствения човек, на който не му се получава .
Последно редактирано от rositzza : 09-29-2013 на 10:04
Аз си търся чанта с дръжка през рамото, води се messinger bag, но да е малко по - различна: вместо лепки отстрани да се отваря с цип отгоре. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...86343734_n.jpg Не държа да е абсолютно същата, но да е подобен модел.
Трябва ми бърз отговор наистина..Помага ли маската за коса с яйце(белтък по точно) мляко и мед, питах едно момиче каза, че си я прави всеки път, когато се изкъпе и действало, други мнения? Тоест какво се слага белтък или жълтък , кой е по-добрия вариант ?
Последно редактирано от v.salvatore : 09-29-2013 на 16:44
Жълтъкът се слага в маската.Ако сложиш белтъка ,при изплакването на косата с гореща вода ,белтъка ще остане в косата и трудно ще можеш да го махнеш.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Някой запознат с витилигото? Интересува ме повечко информация и обща картина на човек, който е диагностициран. Иначе инфо в нета - бол.
Белтъка ще се свари. Жълтък се използва за косата. Иначе маската е хубава, пробвала съм я.
А относно маската още едно въпросче, хубаво ли е да се ползва почти(имам предвид не точно всяко къпане а през няколко къпания ? доколкото четох жълтъка помага много на косата и мисля, че няма да има проблем, но все пак да питам някоя от вас ?![]()
1 път седмично е достатъчно.![]()
Някой да знае дали в Дъглас продават ваучери за подарък? (Знам, че в Сефора предлагат ваучери, но ми трябва специално за Дъглас.) На рожден ден съм, а нямам време да обикалям всички молове в София.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Препоръчайте ми хубав гел за лице..кожата ми е суха,искам медицинска козметика.Чудя се между Nuxe и La Roche.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
на Golden Rose има една жълта,която е хубава ;д вече за 3ти път си купувам такава![]()
Някоя дама от София да е виждала по магазините чанта подобна по форма на тези на Céline или Phillip Lim? По възможност черна, без Céline по нея, че такива очевидни реплики ме ядосват. : DD
Последно редактирано от marble : 10-02-2013 на 13:47
Начин на развитие главно. За какво да следя, какво да избягвам. Казаха ми и че мога да пия таблетки алое вера и още нещо си, но съм мега скептична. По последни данни със специалист - знам че няма лечение. И крайният стадий е цялостно обезцветяване - на цялото тяло. Има ли конкретен период общо взето за развитието?
Показаха ми една картинка с най-честите места на които се появява и това са места, които често имат триене. Моето за сега е на лявата китка - където си нося часовника. От скоро забелязах и пръски отгоре над пръстите - и на двете ръце, нямам обяснение от какво пък баш там излезнаха.
Здравей.Аз също имам на пръстчетата 2 както и на дланта ( отгоре, точно където свършва средният пръст) Имам по лицето 2, на гърба ( но ги заличих с татуировка ) и между гърдите едно мъничко ( тук мисля , че може да се наблюдава триенето) . Преди имах на крачето с големината на 5ст. но изчезна само ( не зная как ) Имам ги от 7 клас, сега съм 12. Не ям месо. Мразя пъпеши. Главно витамина, който ми трябва се съдържа в пъпеша - но иди ме накарай да го ям тва нещо. Избягвай пряка слънчева светлина. Не винаги се разпространява по цялото тяло. Период : В тинейджърските години.Излизат често от прекалено седене на силна слънчева светлина, стрес, липса на витамини. Това лято като ходех на море и това на ръката, това между гърдите и това на лицето леко се уголемиха.![]()
Питанката ми хич не е за тоя раздел, но все пак:
Моля ви кажете някоя тествана рецепта за палачинки, че на тея от нета им нямам вяра.
някой ще обясни ли разликата и функцията на термалната и мицеларната вода
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Термалната е успокояваща и подхранваща. Помага много и за подкожни пъпки. А мицеларната маха грим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en