.
Отговор в тема
Страница 155 от 436 ПървиПърви ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 851 до 3 875 от общо 10898
    Някой може ли да ми каже къде точно стоят ББ кремовете (Garnier ме интересува) в DM в подлеза на СУ?Че първия път като влязох в него,ме беше много срам,защото обикалях щандовете и се застоявах по 20 минути на всеки,за да намеря каквото търся.Отделно всички ме гледат злобно,предполагам защото съм малка още и не вярват,че ще купя нещо.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Те така си гледат. :д Аз имам чувството, че ме следят дали няма да открадна нещо.
    Питай си директно на касата, хич да не ти пука.

mimsssssss, всички за това гледат :дд
    Имам въпрос.. Някой ползвал ли е rimmel scandaleyes спирала, коя по точно и доволни ли сте?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Последно време ми се иска да си изсветля малко косата. Тъмно кестенява е, ще ми се да е няколко нюанса по-светла, обаче проблема е, че си нямам и на идея каква боя да си купя...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    у нас...
    За 20-30лв. в някой салон ще те направят. И боя от фризьора, и каталог и съвет ще ти даде, ще те боядиса и измие и т.н. и само факта, че смаляш гафовете до минимум мисля че си заслужава. Така или иначе ще дадеш 6-7-8лв. за боя, още повече ако ти е по-дълга ще дадеш двойно... Фризьора според мен е по-удачен избор.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цената не е фактор, това може би трябваше да го отбележа още одеве. Моята фризьорка не я бива много в боядисването :Д или поне майка ми не е доволна, пък живея в малък град и избор няма много, много, то има де, но какво да ви кажа... Иначе е идея това да ида при нея да видя какво ще ми препоръча.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ей момичета каква пяна за коса ползвате/сте доволни от?

Момичета с какво ядете овесените ядки? Само с кисело/прясно мляко ли? И кое от мюслитата на фамилия Никола е най-хубаво, или изобщо да предложите някакво?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от irreplaceable7 Виж мнението
    Момичета с какво ядете овесените ядки? Само с кисело/прясно мляко ли? И кое от мюслитата на фамилия Никола е най-хубаво, или изобщо да предложите някакво?
    С кисело мляко ги ям. А за мюслитата - не знам кое е най-хубаво. Всички ми харесват еднакво. :d Май най-често си купувам това с 6 вида плодове и 6 вида ядки...

И аз така съм намислила да си ги правя, и с плодове. Ягодке, а да препоръчаш марка/определени овесени ядки? Да са финни овесени или?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз си взимам най-обикновени на Пикадили, без нищо.
    Иначе си ги правя с кисело мляко, банан и мед. <3
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Аз си взимам най-обикновени на Пикадили, без нищо.
    И аз. Но финосмлени, защото съм забелязала, че по-бързо омекват в киселото мляко. Ям ги така, като добавям и по няколко сушени плодчета (каквито имам у нас, най-често - смокини/фурми/кайсии) ии канела.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някакъв сайт в който да има мостри на парфюми? Неудобно ми е да ходя до Варна и да искам мостри от магазините при положение, че нищо не съм си взела.

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Почти всяка сутрин закусвам овесени ядки в топло прясно мляко,ленено семе и стевия(подсладител).Ако ги пасирам,стават като крем.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от girafi Виж мнението
    Здравейте аз да питам за едни кецове супра от къде да си ги поръчам? От Плевен съм проверих в единствения магазин в който продават на тази марка обувки и нямаше този модел. Ето го и модела де :Д https://www.google.bg/search?q=stevi..._2%3B595%3B397
    www.bloksf.com

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://25.media.tumblr.com/203a26716...9jnwo2_250.gif
    Как, по дяволите, да го направя?? Моста как да го упражнявам, ходенето с тренинг става, но моста ми е проблем.
    Застани на 50см с гръб към стената. Започни бавно да се извиваш назад и бавно с ръцете докосвай стената и продъжавай надолу. Аз така се научих. Ако имате парно у вас можеш да се хванеш за тръбата и директно да се "издърпваш" към пода.

Кисело мляко с каква масленост консумирате и намирате за най-полезно? Струва ми се, че обезмасленото кисело мляко е пълна глупост, но пък дали трябва да се спрем на тези с 5% масленост, или пък златната среда (2-3%)?

Град
    у нас...
    Майка ми яде с 12% и не е умряла :Д
    Според мен каквото ти е вкусно. Иначе кисело мляко домашно - го намирам за най-полезно.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    На мен пък обезмаслените са ми безвкусни. "На баба" 3,9% ми е най-вкусно.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре явно аз съм сбъркана и не ми е вкусно овесените ядки с кисело мляко, ябълка, мед и канела примерно ;д 2 пъти съм яла и то се насилвах един вид, гадно ми е

да ви питам, ако някой знае специално магазинче, където има шалове, ама от тия големите, вълнени, зимни, дето се оплитат върху някоя блузка и стоят много готино

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PureSoul Виж мнението
    Кисело мляко с каква масленост консумирате и намирате за най-полезно? Струва ми се, че обезмасленото кисело мляко е пълна глупост, но пък дали трябва да се спрем на тези с 5% масленост, или пък златната среда (2-3%)?
    Ям 3,6 % (по БДС) и всъщност то ми е най-вкусно.

Ям само 4,5% на Верея. :Д Опитах и с по-малко, но само това ми е вкусно.

anonymous708973
    Guest
    Да ядеш 0.1 процент е пълна глупост.
    То и 2% не е особено добре, като имаш предвид, че домашното става към 5-6, ама в България само такова ям, 3.6% ми е абсурдно мазно. Като марки - преди Елена, ама като го спряха, Родопея сякаш най-много ям.
    Тук пък от западния "йогурт" ям само 3.5%, безкрайно вкусно ми е.

Цитирай Първоначално написано от irreplaceable7 Виж мнението
    И аз така съм намислила да си ги правя, и с плодове. Ягодке, а да препоръчаш марка/определени овесени ядки? Да са финни овесени или?
    Ами пак на Фамилия Никола си купувам овесени ядки. Фини обаче. И аз поради същата причина - че омекват по-бързо. Също и от био магазини съм купувала.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    значии направих си абонамент за кутиите на Пинкс и се чудя нужно ли е да правя друго нещо
    смис като дойде времето за октомврийската кутия заявката ще се направи автоматично, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си