- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Да, ако си си направила абонамента преди да се изчерпат кутиите, кутията ти ще дойде другата седмица.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Търся такива обувки, по принцип са от H&М, но в магазина им в Пловдив видях само камуфлажниАко някои може да ми каже бг сайт в които има подобни или къде в Пловдив мога да намеря. Благодаря!
P.S. Мисля, че имаше някаква тема за този тип обувки, но не я намерих
Съжалявам,че пиша такова нещо,но ми трябва съвет. Мой приятел почина, пребиха го,беше в кома дълго време и вчера си отиде. Опелото е утре, но ме е страх да отида. Не искам да си го спомням така - безжизнен....страх ме е и да го видя, не знам как ще изглежда. ;( или да не ходя и да запазя само хубавите спомени
На първо място съжалявам за тази ужасна загуба, дано виновният рано или късно си поеме отговорността по един или друг начин.
Така.. разбира се, че трябва да отидеш, за да се сбогуваш. Ще бъде ужасно труден момент за теб, но повярвай ми, трябва да бъдеш там. Нима предпочиташ след това цял живот да те гризе съвестта и да се питаш ''Къде бях тогава?"
Запомни ги такъв, какъвто е бил за теб. В началото ще бъде трудно, пред очите ти ще е само това, което си видяла след случилото се, но с времето ще остане в сърцето ти такъв, какъвто винаги е бил!
Бъди малко по-смела.
Много благодаря.Виновният едва ли ще си понесе последствията, не му е първото обвинение. Отново много благодаря.
На супермаркетаобщо взето извън България може да си намериш почти всичко, квото ти е нужно... А в България - София и Варна... иначе нъцки
Мацки,утре ще ходя дя си накупувам козметика.За 2 неща обаче още се колебая - лентички за горна устна (мислих за Elea,но ако имате някакви по-добри предложения,ще се радвам да ги чуя) и фиксатор за вежди (за жалост намерих само на Essence,то по-скоро е безцветна спирала за мигли и вежди,на нищо друго не попаднах).Предложения?![]()
Ей я кажете колко пъти в седмицата е нормално да се слага балсам на нормална коса?![]()
Мацита ,да ви питам- искам да си сменя цвета на косата ,но не коренно ,а по-скоро да придобие мноого леко червеникав отенък и то тъмен ,а не натрапчив хаха не знам дали ще ме разберете /косата ми е тъмно кестенява/ . Предложиха ми първо да пробвам с шампоан оцветител ,за да се отмие лесно ,ако не се харесам . Вие какво ще ми препоръчате?
Може да си вземеш тъмно кафява безамонячна боя с червен оттенък или просто тъмно червена и да стоиш около 10 минути с нея ( а по принцип се седи по 40 ). Или шампоан, но и той всъщност не се отмива така лесно - на мен лично ми стоеше с месеци, а на една приятелка около година имаше оттенък, даже се боядиса и пак й изби леко червено в краищата.
този съм ползвала аз ии доста добре ми се получи всъщност тогава:
http://beautycosmetic.biz/images/MarionShampoo.jpg
ии другият вариант е да си вземеш цвят, сходен с твоя и да го смесиш с 1/4 червено. Така червеното се отмива бързо, като е смесено малко количество. Аз съм руса и винаги си смесвам с червено боята, но оттенъка се отмива бързо.![]()
Последно редактирано от Goddess : 10-13-2013 на 20:08
Съжалявам за загубата ти!
Според мен иди, защото ако не идеш, ще те е яд после, че си изпуснала последният си шанс да се сбогуваш с него. А тази мисъл няма да ти дава мира, че си можела, но не си го направила. Както и да реагираш при вида на безжизненото му тяло, хората ще те разберът, след като поне една част от тях знаят какъв ти е бил, и колко сте били близки.
И тук да попитам, въпреки че пуснах тема в раздела с технологиите.
Трябва да избирам между Samsung Galaxy S3 и S4 MINI. Опцията за голяма С4 не съществува. Посъветвайте ме.
Мини-тоЕдна приятелка го има и колкото и да не харесвам самсунгите заради демонстративното им "вдъхновяване" от айфона, наистина не е никак лош телефон. Камерата му е хубава, има всички необходими приложения ии не е никак мини ;д но на фона на големия....Като цяло не се различава много от големия, освен в процесора и камерата.
https://tendenzstore.com/index.php?m...kc39irb8tb62co
такива, но в черно в някой друг сайт???????
Ползвали ли сте матиращата пудра на Balea?С какво впечатление останахте?За 5-6 лв не вярвам да върши чудеса,ама знам ли.Колебая се вместо този път да си взема ББ крем,да си взема пудра.Предложения?
Нямам наблюдения за конкретният продукт, но ако искаш да хване пудрата като хората ( до покрие всички несъвършенста и да ти изравни тена ), задължително сложи някакъв дневен крез за лице отдолу. Аз лично ползвам един на avon с лека текстура и се получава отлично с пудра отгоре ( непокривна ).
Днес ползвах въпросната матираща пудра, на мен ми допадна.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Да, ама все се налага да се излезне с малка чантичка и да мъкнеш една тухличка е доста неприятно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en