.
Отговор в тема
Страница 156 от 436 ПървиПърви ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 876 до 3 900 от общо 10898
    Да, ако си си направила абонамента преди да се изчерпат кутиите, кутията ти ще дойде другата седмица.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Търся такива обувки, по принцип са от H&М, но в магазина им в Пловдив видях само камуфлажни Ако някои може да ми каже бг сайт в които има подобни или къде в Пловдив мога да намеря. Благодаря!

P.S. Мисля, че имаше някаква тема за този тип обувки, но не я намерих

Съжалявам,че пиша такова нещо,но ми трябва съвет. Мой приятел почина, пребиха го,беше в кома дълго време и вчера си отиде. Опелото е утре, но ме е страх да отида. Не искам да си го спомням така - безжизнен.... страх ме е и да го видя, не знам как ще изглежда. ;( или да не ходя и да запазя само хубавите спомени

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    На първо място съжалявам за тази ужасна загуба, дано виновният рано или късно си поеме отговорността по един или друг начин.
    Така.. разбира се, че трябва да отидеш, за да се сбогуваш. Ще бъде ужасно труден момент за теб, но повярвай ми, трябва да бъдеш там. Нима предпочиташ след това цял живот да те гризе съвестта и да се питаш ''Къде бях тогава?"
    Запомни ги такъв, какъвто е бил за теб. В началото ще бъде трудно, пред очите ти ще е само това, което си видяла след случилото се, но с времето ще остане в сърцето ти такъв, какъвто винаги е бил!

Бъди малко по-смела.

Много благодаря. Виновният едва ли ще си понесе последствията, не му е първото обвинение. Отново много благодаря.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Рамщайн, съжалявам за загубата.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Майка ми яде с 12% и не е умряла :Д
    Според мен каквото ти е вкусно. Иначе кисело мляко домашно - го намирам за най-полезно.
    Къде го намира това мляко? :о

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На супермаркета общо взето извън България може да си намериш почти всичко, квото ти е нужно... А в България - София и Варна... иначе нъцки

Мацки,утре ще ходя дя си накупувам козметика.За 2 неща обаче още се колебая - лентички за горна устна (мислих за Elea,но ако имате някакви по-добри предложения,ще се радвам да ги чуя) и фиксатор за вежди (за жалост намерих само на Essence,то по-скоро е безцветна спирала за мигли и вежди,на нищо друго не попаднах).Предложения?

Супер фен
    Ей я кажете колко пъти в седмицата е нормално да се слага балсам на нормална коса?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Мацки,утре ще ходя дя си накупувам козметика.За 2 неща обаче още се колебая - лентички за горна устна (мислих за Elea,но ако имате някакви по-добри предложения,ще се радвам да ги чуя) и фиксатор за вежди (за жалост намерих само на Essence,то по-скоро е безцветна спирала за мигли и вежди,на нищо друго не попаднах).Предложения?
    На Дева лентичките са добри. Иначе и аз от доста време се каня да си купя фиксатор за вежди, обаче все се отказвам или не мога да си харесам.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мацита ,да ви питам- искам да си сменя цвета на косата ,но не коренно ,а по-скоро да придобие мноого леко червеникав отенък и то тъмен ,а не натрапчив хаха не знам дали ще ме разберете /косата ми е тъмно кестенява/ . Предложиха ми първо да пробвам с шампоан оцветител ,за да се отмие лесно ,ако не се харесам . Вие какво ще ми препоръчате?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FallForYou Виж мнението
    Мацита ,да ви питам- искам да си сменя цвета на косата ,но не коренно ,а по-скоро да придобие мноого леко червеникав отенък и то тъмен ,а не натрапчив хаха не знам дали ще ме разберете /косата ми е тъмно кестенява/ . Предложиха ми първо да пробвам с шампоан оцветител ,за да се отмие лесно ,ако не се харесам . Вие какво ще ми препоръчате?
    Може да си вземеш тъмно кафява безамонячна боя с червен оттенък или просто тъмно червена и да стоиш около 10 минути с нея ( а по принцип се седи по 40 ). Или шампоан, но и той всъщност не се отмива така лесно - на мен лично ми стоеше с месеци, а на една приятелка около година имаше оттенък, даже се боядиса и пак й изби леко червено в краищата.

този съм ползвала аз ии доста добре ми се получи всъщност тогава:

http://beautycosmetic.biz/images/MarionShampoo.jpg

ии другият вариант е да си вземеш цвят, сходен с твоя и да го смесиш с 1/4 червено. Така червеното се отмива бързо, като е смесено малко количество. Аз съм руса и винаги си смесвам с червено боята, но оттенъка се отмива бързо.
    Последно редактирано от Goddess : 10-13-2013 на 20:08

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Съжалявам,че пиша такова нещо,но ми трябва съвет. Мой приятел почина, пребиха го,беше в кома дълго време и вчера си отиде. Опелото е утре, но ме е страх да отида. Не искам да си го спомням така - безжизнен.... страх ме е и да го видя, не знам как ще изглежда. ;( или да не ходя и да запазя само хубавите спомени
    Съжалявам за загубата ти!
    Според мен иди, защото ако не идеш, ще те е яд после, че си изпуснала последният си шанс да се сбогуваш с него. А тази мисъл няма да ти дава мира, че си можела, но не си го направила. Както и да реагираш при вида на безжизненото му тяло, хората ще те разберът, след като поне една част от тях знаят какъв ти е бил, и колко сте били близки.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Ей я кажете колко пъти в седмицата е нормално да се слага балсам на нормална коса?
    Когато си миеш косата?

anonymous708973
    Guest
    И тук да попитам, въпреки че пуснах тема в раздела с технологиите.

Трябва да избирам между Samsung Galaxy S3 и S4 MINI. Опцията за голяма С4 не съществува. Посъветвайте ме.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Трябва да избирам между Samsung Galaxy S3 и S4 MINI. Опцията за голяма С4 не съществува. Посъветвайте ме.
    Мини-то Една приятелка го има и колкото и да не харесвам самсунгите заради демонстративното им "вдъхновяване" от айфона, наистина не е никак лош телефон. Камерата му е хубава, има всички необходими приложения ии не е никак мини ;д но на фона на големия....Като цяло не се различава много от големия, освен в процесора и камерата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Само това ли са ти опциите? Аз бих взела минито, защото е по-лесно да се мушне в джоб и не е с размерите на малък таблет.

Голям фен Аватара на monroe999
    https://tendenzstore.com/index.php?m...kc39irb8tb62co

такива, но в черно в някой друг сайт???????

Ползвали ли сте матиращата пудра на Balea?С какво впечатление останахте?За 5-6 лв не вярвам да върши чудеса,ама знам ли.Колебая се вместо този път да си взема ББ крем,да си взема пудра.Предложения?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Ползвали ли сте матиращата пудра на Balea?С какво впечатление останахте?За 5-6 лв не вярвам да върши чудеса,ама знам ли.Колебая се вместо този път да си взема ББ крем,да си взема пудра.Предложения?
    Нямам наблюдения за конкретният продукт, но ако искаш да хване пудрата като хората ( до покрие всички несъвършенста и да ти изравни тена ), задължително сложи някакъв дневен крез за лице отдолу. Аз лично ползвам един на avon с лека текстура и се получава отлично с пудра отгоре ( непокривна ).

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Днес ползвах въпросната матираща пудра, на мен ми допадна.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Само това ли са ти опциите? Аз бих взела минито, защото е по-лесно да се мушне в джоб и не е с размерите на малък таблет.
    Не, останалите ги елиминирах като избор.
    Аз го нося в джоб рядко, повечето случаи е в чантата или в джоба на якето, а той е голям :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не, останалите ги елиминирах като избор.
    Аз го нося в джоб рядко, повечето случаи е в чантата или в джоба на якето, а той е голям :д

Да, ама все се налага да се излезне с малка чантичка и да мъкнеш една тухличка е доста неприятно.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Днес ползвах въпросната матираща пудра, на мен ми допадна.
    Колко време издържа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си