- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Момичета някоя от вас чела ли е книгите от поредицата ''Истинска кръв'' на Шарлейн Харис ? Интересни ли са ?
Мацки, имате ли представа дали някъде в София се продават продукти на KIKO. И ако да, къде?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...nokti--snimki/ - какво е тва течно кадифе?!
^Кадифето е в едни бурканчета, като прах е, в който се потапят още неизсъхналите лакирано нокти за да може кадифето да се полепи по тях или ноктите се посипват с тази пудра.
Някой има ли впечатления от тази комбинирана маша на NEO - http://www.technomarket.bg/products/09114375
^И къде може да се намери, какво да кажа на продавачката :Д също тея мъхестите работи като се намокрят не падат ли?
Може ли линк към онези цветните ролки, които се промушваха?
Е как си имала преди година С4 мини, като той излезе лятото тази година?
Аз съм с С4 мини и съм изключително доволна, попринцип избора ми беше между С2 и С4мини, втория разбира се е много по-добър и затова взех него. Няколко дни по-късно се сетих, че можеше и С3 да взема, но не съжалявам. Телефона е много добър, няма да съжаляваш!
П.П. : Не се впечатлявайте от присъствието на ,,мини'' в името, телефона далеч не е мини. Голям е.
Милички, знаете ли за съществуването на нещо като Flea market в София. Или магазинче за антики? Трябват ми ретро рамки от картини. : P
Някой знае ли къде мога да намеря продукти на Natura Siberica? Освен в Украйна и Русия. :Д
Ползвала ли си на Perfect?
Някой от вас пробвал ли е този парфюм - Каботин Фльор Сплендид. Има го намален в strawberry и се чудя дали да си го поръчам, защото тъкмо си търся някой нов парфюм. Спешно ми трябва отговор!!![]()
Тъкмо написах коментара и вече е изчерпан..![]()
Някой ползвал ли е балсамите на Балеа и доволни ли сте?
Грозно и неестествено ли изглежда използването на молив за вежди?
Не, естествено. Стига да знаеш как.
Доста по- неестесвено и грозно е да имаш вежди тънки колкото конче.