- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Не. Ама зависи от молива и как ще го нанесеш. Със сенки се получава по-добре обаче.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
www.dresslink.com - искам да попитам дали някой си е поръчвал от този сайт и какво мисли за стоките . В сайта пише , че доставката е след 7-18 работни дни , до колко време са пристигали вашите поръчки ?
Може ли някой да ми препоръча добър балсам за устни,че моят на Bioderma ще свърши скоро,а идва зимата и .........![]()
Вчера гледах филма The End Of The World и накрая (за които са го гледали), когато прибираха последните двама към рая имаше една песен. Та, въпроса ми е коя е песента![]()
http://ask.fm/iwwkaa
И аз го ползвам, много ми харесва, хем овлажнява устните и не им позволява да се напукат от студа, хем придава много хубав и естествен цвят. Иначе също на нивея съм доволна от Hydro Care http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/bg...ctionHeight=50 - много добре хидратира, и repair and beauty http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/in...ctionHeight=50 ако вече положението е много зле ( напукани устни, люспещи се кожички и тн ), за 2-3 дни оправя нещата все едно нищо не е било. Аз ползвам и 2та ( този който ива каза, и repair and beautu ) в зависимост дали съм някъде на вън ( университет ), ил в къщи. Repair and beauty го слагам и преди лягане и спя с него, ефекта е много добър!
Последно редактирано от DragonLady : 10-21-2013 на 21:54
Мхм,ами ще ги видя в DM.Вчера ходих до там,но бързах и нямах време да разгледам.Благодаря ви много,момичета!![]()
от някой бг сайт мога ли да си поръчам основа за грим на Benefit? не, нали?![]()
http://static1.framar.bg/product/yqy...qyyqyqyqyq.jpg някоя от вас ползвала ли е този дълбоко почистващ гел за ръце на Рефан?? Мнения някакви![]()
Точно този не съм, но шишенцето е малко и свършва доста бързо, а не е чак толкова евтин. Иначе този който ползвах миришеше приятно.
Трябва да си залепя вампирски зъби от пластмаса за моите, но не знам с какво. Четох, че може с лепило за ченета, но после да не би да не може да се отлепят? И колко горе-долу струва такова лепило? Иии последно имате ли други предложения с какво да ги залепя?
Когато използвам лосиона на Acne Out,нужно ли е преди него да се измивам с почистващ гел или направо?
От началото на седмицата са ми супер зачервени очите. Вчера беше някакъв ужас и ужасно ме боляха и дразнеха, и нямах търпение да си махна лещите, но и след това пак ме боляха и ми беше некомфортно. Имам съмнения, че е от факта, че в понеделник и вторник откарах по 13 часа с лещи и много взиране по време на лекции. Днес очаквах да е по-добре, но сутрина беше същата ситуация. Сложих очилата да не влошавам още повече ситуацията. Самите кръвоносни съдчета са доста уголемени и цялото око изглежда доста червено.
Някаква идея какво да правя, за да отмине по-бързо? Очите ме болят както когато съм много уморена и не съм спала дълго време. Проблемът е, че да не ги напрягам през деня няма как да стане.
П.С. Не е от лещите, защото си ги нося от доста време и не съм имала проблем с тях досега. Те просто допълнително влошиха нещата.
Мацита ,до сега използвах розовата вода на варненската фирма- Agiva, чийто състав беше само Rosa demascena ,но днес си взех розова вода на Bulgarian rose Karlovo и съставът е: rosa demascena, citronellol, geraniol,phenoxyethanol -- четох на много места ,че най-хубавата розова вода съдържа само rosa demascena и искам да ви попитам коя е по-добра? На много места прочетох за карловската и затова си я взех ...и все пак?
Същата история имах и аз. Оказа се някаква инфекция. Не е от много стоене с лещи седяла съм и по повече и нищо не е ставало. Ако ти се появява и една бяла слузеста течност със сигурност е инфекция. Бягай на лекар възможно най-скоро, а до тогава гледай да не слагаш лещи.
Да не е конюнктивит? Или ако не си наспивала като хората може и от това да е. Или пък високо кръвно? За сега за тези неща се сещам. Отивай на лекар!
Многото стоене с лещите поне при мен не е причинявало такъв проблем досега- стояла съм и по 24 часа с тях, защото се е налагало. Миналата година една приятелка имаше същия проблем- тя също носи лещи и първоначално предположи, че може да е нещо от тях, но не беше. Отиде на лекар и й казаха, че е някаква инфекция. Мисля, че й предписаха капки. Симптомите й бяха същите, каквито ти го описваш. Отиди на очен, докато нещата не са се влошили.
Не, нямам никакви слузести течности или секрети. Вчера даже не ми и боляха очите, но пак бяха леко зачервени. Имам чувството, че взе да се разсейва, но ако стане по-зле ще отивам на лекар. Но нямам симптомите на инфекция, нито имам парене, нито сълзене. И от козметика не е, защото абсолютно нищо ново не съм си слагала от 2 месеца.
А аз имах преди едни лещи, които като ги носех повече от четири часа ми докарваха точно това и после два дена не можеше да ми мине.
И аз си мисля, че може да е, защото не съм спала повече от 5 часа от началото на седмицата и дано като се наспя уикенда да се оправи. Сутрин изглеждам все едно не съм спала от 24 часа.
Някой знае ли къде в София мога да намеря розовата мицерална вода от 500мл на Биодерма, която е с помпичка? Където и да питам ми показват опаковки без помпичка, а аз точно заради нея искам да си взема от 500мл.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥