.
Отговор в тема
Страница 158 от 436 ПървиПърви ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 926 до 3 950 от общо 10898
    Не. Ама зависи от молива и как ще го нанесеш. Със сенки се получава по-добре обаче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Някой ползвал ли е балсамите на Балеа и доволни ли сте?
    И аз съм много доволна!

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не, естествено. Стига да знаеш как.
    Доста по- неестесвено и грозно е да имаш вежди тънки колкото конче.
    +

www.dresslink.com - искам да попитам дали някой си е поръчвал от този сайт и какво мисли за стоките . В сайта пише , че доставката е след 7-18 работни дни , до колко време са пристигали вашите поръчки ?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не. Ама зависи от молива и как ще го нанесеш. Със сенки се получава по-добре обаче.
    Трябва да пробвам в крайна сметка

Може ли някой да ми препоръча добър балсам за устни,че моят на Bioderma ще свърши скоро,а идва зимата и .........

Мега фен Аватара на Зайче..
    Вчера гледах филма The End Of The World и накрая (за които са го гледали), когато прибираха последните двама към рая имаше една песен. Та, въпроса ми е коя е песента
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Може ли някой да ми препоръча добър балсам за устни,че моят на Bioderma ще свърши скоро,а идва зимата и .........
    аз най-много ползвам този

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз най-много ползвам този

И аз го ползвам, много ми харесва, хем овлажнява устните и не им позволява да се напукат от студа, хем придава много хубав и естествен цвят. Иначе също на нивея съм доволна от Hydro Care http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/bg...ctionHeight=50 - много добре хидратира, и repair and beauty http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/in...ctionHeight=50 ако вече положението е много зле ( напукани устни, люспещи се кожички и тн ), за 2-3 дни оправя нещата все едно нищо не е било. Аз ползвам и 2та ( този който ива каза, и repair and beautu ) в зависимост дали съм някъде на вън ( университет ), ил в къщи. Repair and beauty го слагам и преди лягане и спя с него, ефекта е много добър!
    Последно редактирано от DragonLady : 10-21-2013 на 21:54

Мхм,ами ще ги видя в DM.Вчера ходих до там,но бързах и нямах време да разгледам.Благодаря ви много,момичета!

Голям фен Аватара на monroe999
    от някой бг сайт мога ли да си поръчам основа за грим на Benefit? не, нали?

http://static1.framar.bg/product/yqy...qyyqyqyqyq.jpg някоя от вас ползвала ли е този дълбоко почистващ гел за ръце на Рефан?? Мнения някакви

Точно този не съм, но шишенцето е малко и свършва доста бързо, а не е чак толкова евтин. Иначе този който ползвах миришеше приятно.

Трябва да си залепя вампирски зъби от пластмаса за моите, но не знам с какво. Четох, че може с лепило за ченета, но после да не би да не може да се отлепят? И колко горе-долу струва такова лепило? Иии последно имате ли други предложения с какво да ги залепя?

Когато използвам лосиона на Acne Out,нужно ли е преди него да се измивам с почистващ гел или направо?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    от някой бг сайт мога ли да си поръчам основа за грим на Benefit? не, нали?
    Като миризма е най - приятен от всички други рефански, но има и доста по - евтини алтернативи.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Когато използвам лосиона на Acne Out,нужно ли е преди него да се измивам с почистващ гел или направо?
    колкото по-често си почистваш кожата, толкова по-добре
    и да, препоръчително е

От началото на седмицата са ми супер зачервени очите. Вчера беше някакъв ужас и ужасно ме боляха и дразнеха, и нямах търпение да си махна лещите, но и след това пак ме боляха и ми беше некомфортно. Имам съмнения, че е от факта, че в понеделник и вторник откарах по 13 часа с лещи и много взиране по време на лекции. Днес очаквах да е по-добре, но сутрина беше същата ситуация. Сложих очилата да не влошавам още повече ситуацията. Самите кръвоносни съдчета са доста уголемени и цялото око изглежда доста червено.
    Някаква идея какво да правя, за да отмине по-бързо? Очите ме болят както когато съм много уморена и не съм спала дълго време. Проблемът е, че да не ги напрягам през деня няма как да стане.

П.С. Не е от лещите, защото си ги нося от доста време и не съм имала проблем с тях досега. Те просто допълнително влошиха нещата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    колкото по-често си почистваш кожата, толкова по-добре
    Не е точно така. Не трябва да се прекалява.

Мацита ,до сега използвах розовата вода на варненската фирма- Agiva, чийто състав беше само Rosa demascena ,но днес си взех розова вода на Bulgarian rose Karlovo и съставът е: rosa demascena, citronellol, geraniol,phenoxyethanol -- четох на много места ,че най-хубавата розова вода съдържа само rosa demascena и искам да ви попитам коя е по-добра? На много места прочетох за карловската и затова си я взех ...и все пак?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    От началото на седмицата са ми супер зачервени очите. Вчера беше някакъв ужас и ужасно ме боляха и дразнеха, и нямах търпение да си махна лещите, но и след това пак ме боляха и ми беше некомфортно. Имам съмнения, че е от факта, че в понеделник и вторник откарах по 13 часа с лещи и много взиране по време на лекции. Днес очаквах да е по-добре, но сутрина беше същата ситуация. Сложих очилата да не влошавам още повече ситуацията. Самите кръвоносни съдчета са доста уголемени и цялото око изглежда доста червено.
    Някаква идея какво да правя, за да отмине по-бързо? Очите ме болят както когато съм много уморена и не съм спала дълго време. Проблемът е, че да не ги напрягам през деня няма как да стане.

П.С. Не е от лещите, защото си ги нося от доста време и не съм имала проблем с тях досега. Те просто допълнително влошиха нещата.
    Същата история имах и аз. Оказа се някаква инфекция. Не е от много стоене с лещи седяла съм и по повече и нищо не е ставало. Ако ти се появява и една бяла слузеста течност със сигурност е инфекция. Бягай на лекар възможно най-скоро, а до тогава гледай да не слагаш лещи.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да не е конюнктивит? Или ако не си наспивала като хората може и от това да е. Или пък високо кръвно? За сега за тези неща се сещам. Отивай на лекар!

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Същата история имах и аз. Оказа се някаква инфекция. Не е от много стоене с лещи седяла съм и по повече и нищо не е ставало. Ако ти се появява и една бяла слузеста течност със сигурност е инфекция. Бягай на лекар възможно най-скоро, а до тогава гледай да не слагаш лещи.
    Многото стоене с лещите поне при мен не е причинявало такъв проблем досега- стояла съм и по 24 часа с тях, защото се е налагало. Миналата година една приятелка имаше същия проблем- тя също носи лещи и първоначално предположи, че може да е нещо от тях, но не беше. Отиде на лекар и й казаха, че е някаква инфекция. Мисля, че й предписаха капки. Симптомите й бяха същите, каквито ти го описваш. Отиди на очен, докато нещата не са се влошили.

Не, нямам никакви слузести течности или секрети. Вчера даже не ми и боляха очите, но пак бяха леко зачервени. Имам чувството, че взе да се разсейва, но ако стане по-зле ще отивам на лекар. Но нямам симптомите на инфекция, нито имам парене, нито сълзене. И от козметика не е, защото абсолютно нищо ново не съм си слагала от 2 месеца.
    А аз имах преди едни лещи, които като ги носех повече от четири часа ми докарваха точно това и после два дена не можеше да ми мине.
    И аз си мисля, че може да е, защото не съм спала повече от 5 часа от началото на седмицата и дано като се наспя уикенда да се оправи. Сутрин изглеждам все едно не съм спала от 24 часа.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Някой знае ли къде в София мога да намеря розовата мицерална вода от 500мл на Биодерма, която е с помпичка? Където и да питам ми показват опаковки без помпичка, а аз точно заради нея искам да си взема от 500мл.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си