.
Отговор в тема
Страница 159 от 436 ПървиПърви ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 951 до 3 975 от общо 10898
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не, нямам никакви слузести течности или секрети. Вчера даже не ми и боляха очите, но пак бяха леко зачервени. Имам чувството, че взе да се разсейва, но ако стане по-зле ще отивам на лекар. Но нямам симптомите на инфекция, нито имам парене, нито сълзене. И от козметика не е, защото абсолютно нищо ново не съм си слагала от 2 месеца.
    А аз имах преди едни лещи, които като ги носех повече от четири часа ми докарваха точно това и после два дена не можеше да ми мине.
    И аз си мисля, че може да е, защото не съм спала повече от 5 часа от началото на седмицата и дано като се наспя уикенда да се оправи. Сутрин изглеждам все едно не съм спала от 24 часа.
    Това нещо просто се случва, поне при мен не беше нито от козметиката, нито от лещите, точно по това време не носеш абсолютно никакъв грим, а пък лещи вече забравих колко години. Наистина много малко спиш и е напълно възможно да е от това, дано не се налага, но ако се влоши ходи на лекар, защотото не е шега.

Аз съм на 13 и преди 3 месеца ми дойде първият ми цикъл................!
    Може ли да ми кажете някой хубави дамски превръзки ???????????????????????........................... .........?
    Аз нямам майка, а пък баща миии.......................................... .................................... апсурд !!!
    Предварително благодаря на този който случайно реши да откликне !!!............................................... ..........................................!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ani4ka Sladkata-159000159 Виж мнението
    Може ли да ми кажете някой хубави дамски превръзки ???????????????????????........................... .........?
    Аз нямам майка, а пък баща миии.......................................... .................................... апсурд !!!
    Предварително благодаря на този който случайно реши да откликне !!!............................................... ..........................................!!!!
    На мен не ми е идвало още, но от майка си знам, че Always са хубави (аз съм ползвала ежедневни и съм доволна).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ani4ka Sladkata-159000159 Виж мнението
    Always.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    На мен не ми е идвало още, но от майка си знам, че Always са хубави (аз съм ползвала ежедневни и съм доволна).
    Libresse на мен най-много ми харесват.

Always са памперсчета. Най-удобни са ми Naturella от тънките.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Момичета, някой ползвал ли е този шампоан:
    http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%...8%D0%B2%D0%B0/

Мнения?

Мацки,трябва ми спешен отговор.Как се използват лентичките за черни точки на Balea?По някаква случайност отзад няма етикет на български.

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав шампоан за мазна коса? Ще съм много благодарна на всякакви отговори ! ^_^

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Мацки,трябва ми спешен отговор.Как се използват лентичките за черни точки на Balea?По някаква случайност отзад няма етикет на български.
    Аз ги ползвах след като се изкъпя - на мокро лице и държа 10 минути. Махаш ги с едно рязко движение. Това е.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Лентите за черни точки не се махат с рязко движение... това не е кола маска.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Купих си етерично масло от лавандула, очаквах да мирише хубаво но е ужасноооо. Уж е за релаксиране, а мен направо ме заболя главата като го подуших. Взех го основно за сауната, ще го пробвам и там, дано да не е толкова силно и задушаващо. На вас какви масла ви харесват? Видях, че имаше портокалово, лимоново и разни още.

Да не би да е развалено? Аз най-много харесвам лавандуловото. Но трябва да се капват по 2-3 капчици иначе наистина може да се издушиш. xD

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не! В срок на годност е. Мирише ми точно като стимуланта на Икаров за коса.

Концетратът е нормално да си мирише така. Но при няколко капки вече не мирише чак толкова натрапчиво.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Някой да е пазарувал от http://www.dreshki.bg/ ? Харесах си няколко неща,но ми изглежда твърде добре,за да е истина.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^Лентите за черни точки не се махат с рязко движение... това не е кола маска.
    Първите, които ползвах бяха на Нивеа и на тях пишеше, че се махат с едно движение. Едно движение и в същото време да не е рязко, не знам как става. Пък и ако не го правя изведнъж ми остават някакви бели петънца по лицето.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Имам едни лентички на Nivea под ръка и на тях пише: Slowly and carefully peel of the strip starting from both edges... И на мен ми остава понякога малко от лентичките върху носа.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Колко е часът? Всичката техника вкъщи ми показва различно.

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Някой да е пазарувал от http://www.dreshki.bg/ ? Харесах си няколко неща,но ми изглежда твърде добре,за да е истина.
    + И аз си харесах, някой ако има някаква информация, моля ви споделете я

Коя от спиралите на Мейбълин ще ми препоръчате? Не мога да си избера.. От коя сте най-доволни ?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Колко е часът? Всичката техника вкъщи ми показва различно.
    При нас е точно 12:07 значи в България е 13:07. Компютрите винаги се ъпдейтват, вярвай на тях! xD

anonymous708973
    Guest
    Ще се изям.
    Целият ютюб е гръмнал с новата серия червила на Ревлон - матови и гланц, търсих ги, тука ги няма в ДМ!!!!

Някой,който разбира от журналистика да ми помогне спешно, моля ви!!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    С какви кредитни карти сте? Майка ми ми каза да си направя моя карта след всичките разправии покрай една поръчка. Единия ми вариант е виртуална карта Виза като сегашната ни, другата е международна Виза с чип от ЦКБ, Master Card Classic/Gold към Експресбанк и с неснижаем остатък MasterCard Classic/Gold.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си