- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Това нещо просто се случва, поне при мен не беше нито от козметиката, нито от лещите, точно по това време не носеш абсолютно никакъв грим, а пък лещи вече забравих колко години. Наистина много малко спиш и е напълно възможно да е от това, дано не се налага, но ако се влоши ходи на лекар, защотото не е шега.
Аз съм на 13 и преди 3 месеца ми дойде първият ми цикъл................!
Може ли да ми кажете някой хубави дамски превръзки ???????????????????????........................... .........?
Аз нямам майка, а пък баща миии.......................................... .................................... апсурд !!!
Предварително благодаря на този който случайно реши да откликне !!!............................................... ..........................................!!!!
Always са памперсчета. Най-удобни са ми Naturella от тънките.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета, някой ползвал ли е този шампоан:
http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%...8%D0%B2%D0%B0/
Мнения?![]()
Мацки,трябва ми спешен отговор.Как се използват лентичките за черни точки на Balea?По някаква случайност отзад няма етикет на български.
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав шампоан за мазна коса? Ще съм много благодарна на всякакви отговори !^_^
^Лентите за черни точки не се махат с рязко движение... това не е кола маска.
Купих си етерично масло от лавандула, очаквах да мирише хубаво но е ужасноооо. Уж е за релаксиране, а мен направо ме заболя главата като го подуших. Взех го основно за сауната, ще го пробвам и там, дано да не е толкова силно и задушаващо. На вас какви масла ви харесват? Видях, че имаше портокалово, лимоново и разни още.
Да не би да е развалено? Аз най-много харесвам лавандуловото. Но трябва да се капват по 2-3 капчици иначе наистина може да се издушиш. xD
Не! В срок на годност е. Мирише ми точно като стимуланта на Икаров за коса.
Концетратът е нормално да си мирише така. Но при няколко капки вече не мирише чак толкова натрапчиво.
Някой да е пазарувал от http://www.dreshki.bg/ ? Харесах си няколко неща,но ми изглежда твърде добре,за да е истина.
^Имам едни лентички на Nivea под ръка и на тях пише: Slowly and carefully peel of the strip starting from both edges... И на мен ми остава понякога малко от лентичките върху носа.
Колко е часът? Всичката техника вкъщи ми показва различно.
Коя от спиралите на Мейбълин ще ми препоръчате? Не мога да си избера.. От коя сте най-доволни ?
Ще се изям.
Целият ютюб е гръмнал с новата серия червила на Ревлон - матови и гланц, търсих ги, тука ги няма в ДМ!!!!
Някой,който разбира от журналистика да ми помогне спешно, моля ви!!!!
С какви кредитни карти сте? Майка ми ми каза да си направя моя карта след всичките разправии покрай една поръчка. Единия ми вариант е виртуална карта Виза като сегашната ни, другата е международна Виза с чип от ЦКБ, Master Card Classic/Gold към Експресбанк и с неснижаем остатък MasterCard Classic/Gold.