- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Опалянката е заместител на хляба. Информацията я имам от тук http://www.dietdoctor.com/wp-content...ginners_BG.pdf И не съм сигурна, че знам достатъчно за режима.
Това тук е твърде общо написано. И по тази рецепта за опалянка не, не можеш да я заместиш с питка защото цялата идея на нисковъглехидратното хранене е да намалиш драстично въглехидратите и особено тези, идващи от тестените продукти. А ВМ-НВД без смятане на калории и макронутриенти е едно най-наивните неща, за които съм чела. Това е строг режим и за да има резултат от него трябва да се спазва стриктно.
Ей тук може да прочетеш повече - http://www.bb-team.org/articles/913_...a-dieta-nvd-vm. А във форумите им има достатъчно дневници на хора, които се хранят по този начин и от които можеш да почерпиш информация и да попиташ за съвети.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
YSMF, защо не пробваш 90-дневната ? Мисля, че ще ти е по-лесна.
Тея диети и тая, и 90дневната са ми силно извратени. Не мога. :Д Не мога да ям толкова мазнини, нито да ям цял ден само един тип храни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Търся си корсет, но не бельото, а дрехата. Можете ли да ми кажете магазин във Варна, където сте виждали. Не сайт, а магазин.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Където знаеш в София горе-долу какви пари беше? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Общо взето съм срещала такива по 40-50, зависи и какъв клас е магазинът. А сега по намаленията в моловете имаше и по 15-20 лева![]()
Ама не искам бюстие, а такова с връзки отзад.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да да, разбрах те. Ама не мога повече да ти помогна :Д
В моловете и тук има такова, което ми твърдят, че е корсет, ама е бюстие - няма връзки.То е по 15-20 лв, да. Корсети все като намеря нямам пари на момента, а после като отида в същия магазин ме гледат като изкопаемо "Никога не сме имали такова нещо?!"
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, аз за това казах, че зависи и от марката, от класа на магазина.. Еми значи, отиди в същия, ЧАК след като си събрала парите![]()
Реших да си правя дегримьор. И понеже имам натурално олио от маслини и понеже видях в едно клипче в интернет, че присъства в рецептите за правене на дегримьр, искам да ви попитам. Ако сложа розова вода:маслиново олио 2:1 ще стане ли?
http://www.omgfashion.co.uk/images/1154239701.jpg
Ох моля ви... някой да е виждал някъде такъв.. в София или я някой сайт?
Във Варна и Златни има колкото искаш такива. И по онея сайтове с тениските, където ти ги правят по твой модел.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Държа го в хладилника - тъмно и хладно. Не знам какъв му е срока, защото май е домашно т.е. в шишенце от минерална вода или нещо подобно е.
Направих го и е странотно ;оо Сложих 1/3 натурално олио от маслини, 1/3 вода и 1/3 бебешко олио. Сложих и няколко капки бадемово масло за подхранване. Стана като такова за водоустойчив грим на пластове. Сложих си супер много спирала, очна линия, молив и сенки в различни цветове за да го пробвам и премахна всичко перфектно и сега кожата около окото ми е мекична и подхранена, включително и миглите. Беше малко мазно първите няколко минути, но попи бързо и сега кожата ми е мека като коприна. :О Не очаквах да стане толкова добре, може би го направих като на шега, но е невероятно.Препоръчвам ви го.
Момичета, ще ми предложите ли хубав коректор за кръгове под очите. Цената не е много много от значение, но да е някаква стряскаща като 40 лв за коректор ;д
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Не знам дали е особеност на училищните огледала да правят хората гадни, но днес като се видях се изплаших. На места имам червени петна, черни точки, разширени пори, на всичкото от горе ми се появиха едни пъпки от крем на Биодерма, които по някакво мое правило трябваше да превърна в рани. Не знам какво да правя вече. :х Помощ!
И далеч по - приятно ми е да питам с какво се правят тези къдрици? http://194.12.229.99/photos/24/136/136245l.jpg :3
Някой ползвал ли е бадемовото масло за миглите?
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Използвала съм бадемово масло за миглите, ама нямаше никакъв ефект. Когато си бях окепазила веждите(много бавно растат), бях ги намазала с маслото и така преспах, след два дена имаше нови косъмчета
Един въпрос: Има ли някой от Варна, който знае откъде може да се закупи сок от нони? Видях, че се продава в аптеки, днес ходих да питам, ама ме гледат като гръмнала![]()
Аз съм си напълнила една празна спирала с бадемово масло и мажа. :Д Сякаш има полза за веждите , за миглите не съм сигурна.
Franzellka нямам идея :Д в онези руските магазини? То това нони какво е? Някаква моделка го пиеше май.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more