.
Отговор в тема
Страница 160 от 436 ПървиПърви ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 976 до 4 000 от общо 10898
    Прави Visa Electron. Всички сайтове я приемат и аз си я ползвам във Франция без проблем. Че не ме и таксуват някакви брутални такси. Аз направих и Master Card към същата сметка, но е напълно ненужна. Визата върши същата работа. Моята е точно към Експресбанк/Societé Générale. Като ученичка имаш право на някакъв си ученически план, който е с доста по-ниски такси. Това май повечето банки го имат де. После като се запишеш студентка просто трябва да им представиш книжка или сертификат за студент и пак ще ти остане този план с ниските такси.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Кой шампоан на Милва е най-подходящ за мазна коса след катранения? Нямах в наличност от любимия ми Clear, затова се наложи да се изкъпя с катранения на Милва, който взе, че ми хареса, реших да го ползвам, докато направят намаление на Clear, но днес свърши и сега се интересувам да купя друг вид отново на Милва. Линк към шампоаните: http://milva.eu/products

Голям фен Аватара на sunshine :**
    здравейте, реших да попитам тук, вместо да правя излишна нова тема.Досега не съм ползвала и реших да си взема шампоан на balea.Мисля, че ще съм доволна тъй като продуктите на тази марка са доста качествени.Въпроса ми е знаете ли кой шампоан от тази марка е за обем, тъй като вчера бях в магазина, но пише само на немски и аз нищо не разбирам.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Кой шампоан на Милва е най-подходящ за мазна коса след катранения? Нямах в наличност от любимия ми Clear, затова се наложи да се изкъпя с катранения на Милва, който взе, че ми хареса, реших да го ползвам, докато направят намаление на Clear, но днес свърши и сега се интересувам да купя друг вид отново на Милва. Линк към шампоаните: http://milva.eu/products
    този с коприва, приятелките ми също са много доволни

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Този с бира,определено!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ще се изям.
    Целият ютюб е гръмнал с новата серия червила на Ревлон - матови и гланц, търсих ги, тука ги няма в ДМ!!!!
    Ох и аз ги търсих, ама никъде ги няма. Или ще стигнат до България по-късно, или въобще няма.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Този с хума!

Мацки на някоя от вас да са й слагали порцеланови фасети ?
    Да сподели мнение .

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^Ще следя отговорите, че и мен ме интересува

Отчаях се! Моля ви помощ!
    До преди няколко дни бях 55,6/7 килограма и си бях перфектно. Тука от два дена не знам как стана, какво толкова направих, тауш не съм яла много не съм преяждала, но някак съм станала почти 57 килограма, съвсем малко ми остава да ги стигна и съм страшно подута. Може би е защото от известно време не съм правила упражнения, но не от мързел ,а от липса на време заради тъпата втора смяна. А може би е от цикъла-наближава ми и това обяснява подуването, но пък и килограмите?! Друга теория-може би най-тъпата и най-странната- имам роднина, която гледа с много лоши очи, и в неделя се видяхме случайно и почна да ми се радва че съм отслабнала толкова много, и не щеш ли от тогава станах шишка и почна едно главоболие... Звучи странно, но възможно ли е един вид да ме е урочасала?
    Както и да е, вие не сте врачки че да можете да ми кажете защо, но ви моля за съвет как да си върна старите килограми възможно най-скоро. Трябва да сваля общо взето килограм, килограм и нещо. Готова съм на почти всичко. Трудно ми е да гладувам, попринцип не съм привърженик на този метод за отслабване, но мога да се ограничавам. Само че това правя от два дена и ефекта е нулев, да не споменавам и че пия и чай с разхлабващ ефект(не ме съдете-проблем с червата и не мога без него) Ще съм ви страшно благодарна, ако ми дадете някой изпитан съвет за отслабване, защото знам колко трудно ги свалих тези килограми и сега това просто ме стресира.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Дишай спокойно!покачването на килограмите не е от лоши очи,а просто от цикъла и задържане на вода.не гледай толкова кантара-важно е ти как се усещаш. Аз също се чувствам като бременен слон преди цикъл,но после това отшумява.Хубаво ще е да пиеш много течности точно сега и да ограничиш солта до абсолютния минимум.Ако можеш преди упражнения поне по 10 мин,не е толкова трудно.НЕ се мери всеки ден-ограничи меренето на кантар поне до 2-3 пъти в месеца,защото малките разлики могат да са много отчайващи когато си се борил доста за да постигнеш някакво добро тегло.Дишай и не се впрягай толкова.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Дишай спокойно!покачването на килограмите не е от лоши очи,а просто от цикъла и задържане на вода.не гледай толкова кантара-важно е ти как се усещаш. Аз също се чувствам като бременен слон преди цикъл,но после това отшумява.Хубаво ще е да пиеш много течности точно сега и да ограничиш солта до абсолютния минимум.Ако можеш преди упражнения поне по 10 мин,не е толкова трудно.НЕ се мери всеки ден-ограничи меренето на кантар поне до 2-3 пъти в месеца,защото малките разлики могат да са много отчайващи когато си се борил доста за да постигнеш някакво добро тегло.Дишай и не се впрягай толкова.
    Благодаря ти! Но не е сама заради кантара, самата аз се чувствам като квадратно буре, подута отвсякъде и вечно ми е едно тежко. Меренето ми е слабост така да се каже, свикнах стриктно да следя теглото си, защото дълги години бях с наднормено, а и май съм от типа хора, които искат да държат всичко под контрол. Благодаря за успокоението, може би наистина е от цикъла, но просто досега не ми се беше случвало да качвам толкова преди цикъл. Мисля си да пробвам с някаква пречистваща и разтоварваща диета за един-два дни, а за упражненията съвсем скоро минавам първа смяна и ще имам предостатъчно време.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Ох и аз ги търсих, ама никъде ги няма. Или ще стигнат до България по-късно, или въобще няма.
    Ама аз съм в Германия и пак ги няма!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Вече много се дразня и ако някой се е справял с този проблем нека пише.Имам мазен нос с пори колкото кратерите на Луната.Майка ми казва че само аз си ги виждам и преувеличавам,но все пак аз си се гледам най-често отблизо та аз най-добре си знам.Кожата ми иначе е перфектна,но носа разваля цялата фасада.Мия си лицето през ден с гел и всяка сутрин и вечер почиствам носа с розова вода или мицеларна вода.правя маски и основно почистване /разбрайте скраб на лицето,почистване, отваряне на порите чрез пара и 2 вида маски/.Нищо не помага!Носът ми само изсъхва стабилно на няколко места и започва да се люпи,а другата половина на носа си е мазничка.Използвала съм лентички за нос-не става.Имам малко черни точки,но те са незабележими почти.Има ли спасение за моя нос или да се примиря вече?

И аз съм същата като теб само дето моят не е мазен, а вече е сух. Мий си лицето всяка вечер и после винаги слагай някакъв крем. Лентичките за черни точки много помагат. Аз се мажа през няколко дена с разни гелове с частици вътре и с пилинг, който премахва замърсяванията. Важното е да поддържаш порите чисти. Ако само го изсушаваш без да го хидратираш той все повече и повече ще се омъзнява.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Мисля, че ще съм доволна тъй като продуктите на тази марка са доста качествени.
    Как стигна до този извод?
    Балеа са own Label на Drogerie Markt - сиреч, ДМ. Минимални цени при производството, следователно не особено високо качество. Да, миришат уникално наистина, но 300 мл душ гел за 65 цента... хайде да не си говорим за качество.
    Все едно да ми кажеш, че продуктите на Aro (Метро) или на ФФ вкус (Фантастико) са добри.

Да се оплача пак. Мих си косата в понеделник сутринта. В момента като станах и я видях, исках да се гръмна. Все едно някой я е залял с олио в корените, отвратителна е!
    Време за маски нямам освен за малко бадемово масло в краищата, та единственото е да си търся нов шампоан, ама съм на път да ревна, как да изляза с тая коса...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сух шампоан?
    аз не съм им фенка
    измии си косата?

Град
    у нас...
    Въпроса и' как да излезе с тая коса беше риторичен...
    Иначе може да си вземеш шампоан за мазна коса, веднъж-два пъти седмично да си правиш маска с лимон...
    Косата се омазнява и когато ти е пусната и постоянно я бараш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И аз да се оплача. В Швеция водата е ужасна, от пърхота едвам се оттървавам и то единствено силните шампоани на Head & Shoulders ми помагат. Бях в Естония за няколко дни, измих си косата и изобщо нямах пърхот, нито пък се омазняваше толкова бързо. В България като си дойда - същата история. Измия се веднъж, и пърхотът почти изчезва.

Ебахти. За 5 години ужким трябва да съм свикнала, но не.

Град
    у нас...

Аз пък при леля като ходя на гости се дразня, защото навсякъде е минерална вода и като се къпеш и то продължава да стои едно лигаво, все едно си още с душ гел примерно :Д и пада голямо търкане...

Иначе DisappointedDreamer малко е първобитно, но може да си преваряваш водата и да си миеш косата първо и после да си взимаш душ за тялото...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Косата се омазнява и когато ти е пусната и постоянно я бараш.
    Постоянно е пусната, връзвам я само когато е мазна. Пипам я нонстоп, обаче вместо да се омазняват предните кичури, се омазнява врътката на темето...ъъъ, откъдето тръгва косата, не знам как да го обясня :д

Сух шампоан в момента нямам, ще ми пращат скоро, ама и с него не е впечатляващ резултатът.
    Ползвах сега един шампоан против косопад, прекрасна марка, страшно качество, обаче ми омазнява. Редувах го с Гарниер, обаче... личи си просто кога ползвам масов шампоан и кога - професионален. Пак ще сменям май-май.

Ии да, опитвам се да разредя миенето, щото... не е нормално просто понеделник сутрин и сряда сутрин да я мия...

Lactacyd къде се произвеждат?

Супер фен Аватара на psych0
    Хора цял ден ми е гадно на стомаха, прекалих с кафето .. Какво да пия, за да ми мине поне малко ?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Чай от лайка. И може би един еспумизан.

Супер фен
    Малко неловно, ноо... Въпроса ми е как се използва сух шампоан и с какво е по-добър (ако е) от обикновенните шампоани? Препоръчайте марка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си