- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Може ли да ми препоръчате очна линия, с която да постигна това - http://data3.whicdn.com/images/84929606/large.jpg . Май се води течна нали? Нямам много опит попринцип, но сега съм решила да опитам така и искам някоя добра, не много скъпа и лесна за слагане.![]()
Мисля, че не се прави с никаква кой знае каква очна линия. Аз ползвам на Боржуа или обикновената на Голдън роуз. Вече ти си прецени дали с четка или писец. Как ще ти е по - лесно да я нанасяш.
Тази новата спирала на мейбълин някой да я е пробвал?
Със силиконова четка ли е?
Момичета, да ви питам кой ББ крем е най - добър? Т.е коя марка? По принцип съм привърженик на Гарниер. Пуснаха новите СС кремове, но не на всички фирми. Досега не съм използвала такъв тип крем и се чудя кой да си взема.
BB кремовете са с повече покритие. CC кремовете (в Азия) често са бели и са по-скоро база преди BB крема. В Европа и двете са tinted moisturizer или фон дьо тен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От кой сайт мога да си поръчам черна блузка по тялото с дантелени ръкави? И само те да са дантелени! :Д И сайта да е български, ако може. : )
www.vmzona.com Виж тук. Мисля, че имаше.
Понеже не съм много запозната с пилите за нокти, взех си пила с 4 така да ги нарека "повърхности" и една от тях е напълно гладка, но забелязах, че като си "изглаждам" ноктите с нея стават по-лъскави. Дали това им вреди?![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Даааа! Единственият CC крем, за който се сещам в момента, е на Mixa , който даже не е бял, а леко зеленикав. CC е крем, който изравнява тена на кожата дълготрайно и не е част от цветната козметика. Тея CC кремове тук, които са с цветове, не са никакви CC кремове, а рекламен трик.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, откъде мога да купя мостри на кремове за лице? (онлайн става дума) От типа на clinique, lancome, etc. Не ги разбирам, а се опитвам да избера добър крем за майка ми. Реших, че ще е умно да купя мостри и тя да пробва кой й се отразява добре.
Някой да си е поръчвал дрехи от ebay? Как са като размери, качество?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
В аптеките със сигурност дават мостри, освен това ако няма да е подарък изненада, питай майка си дали случайно не е алергична към някоя съставка, която се добавя в кремовете за лице - моята например избягва каквито и да било киселини, което изключва 90% от кремовете.
Освен това като алтернатива мога да ти препоръчам http://enasmarket.com/arsy-cosmetics...lex-5?limit=75![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой може ли да ми каже къде се намира Бужуленд в Пловдив и работи ли в събота и неделя и до колко? Май вече не се намира на този адрес - ул. Йоаким Груев 9.
Някой поръчвал ли си е четки за грим по интернет? От къде, и колко му излезе с доставката?
Малко далеч от козметиката - трябват ми сайтове за хора търсещи си съквартирантиАко има значение - за град Бургас.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, мнения за Геритамин? Действа ли (главно за растеж на косата, ноктите са ми ок)?
В някъкъв друг форум четох, че не е хубаво да се пие след овулацията. Вярно ли е и защо?