.
Отговор в тема
Страница 163 от 436 ПървиПърви ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 051 до 4 075 от общо 10898
    Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Капана. Точно на "площадчето", на което се пресичат всички улички.
    В неделя не работи, мисля, а в събота работи само долният етаж, където се намират готовите дрънкулки.
    Т.е. на същото място си е, където беше и преди. Не знам защо веднъж не успях да го намеря там, явно съм се объркала. Мерси за отговора.

heartshapedbox, Геритамин съм пила, но общо взето не видях някакъв ефект. С ноктите проблем нямам, не съм забелязала косата ми да расте по-бързо и кожата да ми е станала по-хубава по време на приема. Обаче не знам дали от него, но когато го пиех никакви болки не изпитвах когато ми идваше.
    Последно редактирано от girl91 : 11-10-2013 на 14:46

^ Тъй като го спомена, по принцип силни ли са ти болките? С противозачатъчните при мен е много по-добре, не е изобщо без никаква болка, но поне мога да ходя. Обаче все още търся безвредна алтернатива.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    ^Понякога са ми много силни болките, понякога само усещам напрежение ниско долу без болка. Не знам дали е било от Геритамина, но даже аз се очудих, че нищо не усетих, все едно не ми е дошло. Само една опаковка съм пила от и затова не мога да кажа дали със сигурност от него е било.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Понеже доста зарязах форума имам една купчина въпроси.
    Първо кажете някой бутик за рокли във Варна. Веднага се сещам за Джулия, но там вероятно ще ми искат някакви неземни суми. Другия бутик е Холидей сона. Чувам, че там е по - евтино, но трябва да проуча на място. Някакви други идеи? Към това: нали мога да си "сътворя" рокля примерно гръб от тази, деколте от онази? Рокля съзнателно съм обличала 2 пъти в живота си и наистина не съм запозната.

Къде изчезна темата за 12 клас. Търсих я през от компютър и телефон и не ми я намира о_о

Има едни обувки, които бяха лимитирана серия. Не можех да ги намеря никъде, но вчера успях да намеря едни втора употреба. Общо ще ми излязат 107лв. От една страна страшно ги искам, от друга не мисля, че е нормално да дам тези пари за обувки втора употреба.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз докато пиех Герикапс нямах никакви болки. По принцип при мен всеки месец е ужас и никакво хапче не помага, направо ми идва да се самоубия и да спра болките шегувам се, разбира се. Благодаря ви, че ми припомнихте да го почвам отново!
    YSMF, зависи дали тези 2ра употреба са в добро състояние, ако са чисто нови или пък носени само веднъж бих ги взела, но само от някоя приятелка/позната. Мое мнение е това, просто съм много гнуслива.

Ще поръчам на мама да ми ги прати от България значи!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Понеже доста зарязах форума имам една купчина въпроси.
    Първо кажете някой бутик за рокли във Варна. Веднага се сещам за Джулия, но там вероятно ще ми искат някакви неземни суми. Другия бутик е Холидей сона. Чувам, че там е по - евтино, но трябва да проуча на място. Някакви други идеи? Към това: нали мога да си "сътворя" рокля примерно гръб от тази, деколте от онази? Рокля съзнателно съм обличала 2 пъти в живота си и наистина не съм запозната.

Къде изчезна темата за 12 клас. Търсих я през от компютър и телефон и не ми я намира о_о

Има едни обувки, които бяха лимитирана серия. Не можех да ги намеря никъде, но вчера успях да намеря едни втора употреба. Общо ще ми излязат 107лв. От една страна страшно ги искам, от друга не мисля, че е нормално да дам тези пари за обувки втора употреба.
    Джулия! един милион пари са, но си заслужават. Влизала ли си в магазина на Сона стария на Червения? Там се разплаках когато видях цветна рокля с подплата от жълта мрежа, а самата рокля беше станала на топчета в магазина още... мисля, че тогава майка ми се нави да ми купи роклята, която искам. Отиди в бутичето на Чаталджа, което вече не помня точно на коя фирма е .. май и Сона имат :Д имаха една адски хубава червена рокля с изчистен силует, която всяка сутрин по пътя за лекции ми стопляше деня миналата седмица
    по принцип можеш да поръчаш навсякъде сглобявана рокля , друг е въпросът доколко ще могат да изпълнят всичко както си го искала. Пусни да видим обувките или ми ги прати на лично, моля ще пробвам да ти намеря нещо подобно :*
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Момичета, мнения за Геритамин? Действа ли (главно за растеж на косата, ноктите са ми ок)?
    В някъкъв друг форум четох, че не е хубаво да се пие след овулацията. Вярно ли е и защо?
    Още някой? :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    http://myhappypond.com/wp-content/up...nosestrips.jpg
    Тези.
    При мен действат по-добре.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Не е ли планк?

anonymous708973
    Guest
    Планк е, да.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Още някой? :д
    Пила съм го около година и не съм имала проблеми. Не виждам каква е връзката с овулацията. Тук може а прочетеш листовката: http://apteka.framar.bg/04009448/%D0...D0%BF%D1%81-20

Препоръчайте ми марка боя, от която сте доволни за цвят платинено русо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    у нас...
    Мерси момичета, вярно че планк се казваше. Аз търсих стоеж за лицеви и някакви подобни, за да ми изкара името, но без успех. Започнах да го правя от скоро и издържам някакво супер малко време - от рода на 2-3мин, докато свърши една песен, може би дори и не цялата :Д Имате ли представа към какво време да се стремя? Изглежда супер трудно и почвам да треперя цялата. Когато правя клек на стена не ми става чак така да се треса :Д обаче тоя планк ми разказва играта.

Супер фен Аватара на Deadlock
    2-3 минути е много добре. : ) Увери се, че го изпълняваш правилно обаче. Бтв, side plank също е много добро упражнение.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Увери се, че го изпълняваш правилно обаче. Бтв, side plank също е много добро упражнение.
    Абсолютно.

Град
    у нас...
    Добре го правя, вече се гледам на огледалото на шкафа. Преди го правех с дупето на горе, ама бързо разбрах че нещо не е както трябва. Иначе как 2-3 мин е добре, има хора по 15мин дето си стоят. Или дето го чета не е вярно.
    side plank изглежда мега якото, пробвах го, ще го почна и него. Ама само така на една ръка е бахти трудното :Д

anonymous708973
    Guest
    Сайд планк какво напряга?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Nadqvam se, che se razbira. 2-3 minuti otgovarq na Strong.

Rating Male ; Female
    World record 33 mins; 33 mins
    Exceptional 6:30 + ; 6 mins+
    Very strong 240-390 ; 240-360
    Strong 120-240 ; 120-240
    Healthy 60-120 ; 60-120
    Acceptable 30-60 ; 30-60
    Weak 11-29 ; 11-29
    Very Weak 1-10 ; 1-10
    Alarmingly weak can’t hold position
    Последно редактирано от Deadlock : 11-12-2013 на 14:18

Пазарувате ли от продавалника? Само на мен ли ми се струва, че 2/3 от стоката е супер фалшива. Тези дни попаднах на разни потребители, които продават използвани лещи... о.о

supreme23
    Guest
    спешно ми трябва есе на тема "земя завинаги" ако сте гледали филма за Хан Аспарух трябва горе долу да се опише мнение какво внушава филма

Спешно сядаш и си го написваш, няма да те напрегне чак толкова!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пазарувате ли от продавалника? Само на мен ли ми се струва, че 2/3 от стоката е супер фалшива. Тези дни попаднах на разни потребители, които продават използвани лещи... о.о
    Използвани лещи? Уауу.. използвано бельо съм виждала, но лещи О.о Макар че и двете неща са еднакво гнусни
    От продавалник съм си поръчвала обувки, чисто нови на които номера не съвпадаше. Също и четки за нокти, чисто нови и си бяха ОК.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си