.
Отговор в тема
Страница 164 от 436 ПървиПърви ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 076 до 4 100 от общо 10898
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Някой може ли да ми каже къде се намира Бужуленд в Пловдив и работи ли в събота и неделя и до колко? Май вече не се намира на този адрес - ул. Йоаким Груев 9.
    на пешеходния мост има повече избор

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на girl91
    ^Това магазинче го видях последния път като ходих, но беше неделя и беше затворено. Виждаха се разни обички и на картончето пишеше Бижуленд и затова си помислих, че се е преместил там.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пазарувате ли от продавалника? Само на мен ли ми се струва, че 2/3 от стоката е супер фалшива. Тези дни попаднах на разни потребители, които продават използвани лещи... о.о
    Пазарувала съм. Последните години се навъдиха много търговци, които продават нова стока. Има си и обикновени потребители, които продават неща втора употреба. Използвани лещи много често съм срещала да се продават. Много потребители продават нови неща носени няколко пъти
    Последно редактирано от girl91 : 11-12-2013 на 18:33

Мега фен Аватара на Зайче..
    Може ли някой, който знае френски език да ми пише? Трябва ми за превод на 2 изречения само.
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Manhattan *
    Търся си руж, нещо с фини бляскави частички. Да е по-към бронзовата гама, не искам розовеещо.
    Някакви предложения?

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Може ли някой, който знае френски език да ми пише? Трябва ми за превод на 2 изречения само.
    Аз!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на monroe999
    трябва ми някакво обикновено хидратиращо, но не мазно кремче, кожата ми е смесена

някой ползвал ли е този? http://www.bochko.bg/bg/cold-cream

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пазарувате ли от продавалника? Само на мен ли ми се струва, че 2/3 от стоката е супер фалшива. Тези дни попаднах на разни потребители, които продават използвани лещи... о.о
    От 3 години се издържам от там и пазарувам. Всъщност има доста качествени неща, но зависи кое гледаш. Раздела за обувките не отварям. Вече забраниха продажбите на реплики и доста боклуци ще изхвърчат от там.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

а къде точно гледате, аз трябва да се сцепя от ровене, за да попадна на нещо читаво

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Има и честни и коректни продавачи, който наистина ти продават нова стока, но има и много измамници, който си продават парцалите, а в обявата ново! Винаги искайте преглед и тест, за да не ви измамят! Аз лично най-много бих се доверила на профили, който са на дадена фирма, там шанса да те изментят е по-малък, просто защото всяка фирма държи на добрата си търговска репутация. Имам в предвид подобни профили:
    http://vip-promotions.prodavalnik.com/
    http://watchcityx.prodavalnik.com/

Пробвала съм да си търся разни работи там, но накрая винаги купувам от ebay. Мама беше поръчвала няколко пъти преди да я излъжат. Дефакто ако те излъжат и ти продадат некачествена стока после няма никакъв шанс да си върнеш парите. И дори и да докажеш, че са ти продали боклук, сайта нищо няма да направи. Да не говорим, че обикновено китайските боклуци, които се продават като нови ги има същите в ebay на двойно по-ниска цена.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Това ми харесва на Ebay - ако не получиш това, което трябва, ти връщат парите.
    При пазаруване в Продавалник най-добре е да се използва наложен платеж, но и при него може да те прецакат - някои не отиват в офисите да си вземат пратките и трябва да се платят разходите по доставката в двете посоки от изпращача ако иска да му се върне обратно пратката.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Някой ще ми препоръча ли хубави сенки за очи интересуват ме такива цветове https://www.google.bg/search?q=%D1%8...57%3B585%3B414 , но не ми трябва цяла палитра, а само един цвят.

Тези сериозно са прекали този път, това не са никакви сенки, а палитра коректори.

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Някой ще ми препоръча ли хубави сенки за очи интересуват ме такива цветове https://www.google.bg/search?q=%D1%8...57%3B585%3B414 , но не ми трябва цяла палитра, а само един цвят.
    това?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Deadlock
    Експертно мнение за това мляко? :Р

Състав: aqua/water, rosa damascena flower water, macadamia integrifolia seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, c14-22 alcohols, parfum/fragrance, glycerin, hydrogenated coconut oil, propanediol, benzyl alcohol, c12-20 alkyl glucoside, capryloyl glycine, tocopheryl acetate, tocopherol, sodium hydroxide, carbomer, citric acid, sodium cottonseedamphoacetate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, helianthus annuus (sunflower) seed oil, allantoin, tetrasodium edta, dehydroacetic acid [n2306/a].

http://ecx.images-amazon.com/images/...L._SL1218_.jpg

Има розова вода, няма масло. Иначе има хубави масла и то напред в състава, но и химията му малко ме плаши. Както и слънчегледовото олио. Понички ли ще пържиш, защо слагат слънчогледово олио?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И аз съм за ebay има много качествени неща и то на много добри цени.

в кауфланд продават ли тези лентички за черни точки за носа на Purederm?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    трябва ми някакво обикновено хидратиращо, но не мазно кремче, кожата ми е смесена

някой ползвал ли е този? http://www.bochko.bg/bg/cold-cream
    самоцитирам се

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Експертно мнение за това мляко? :Р

Състав: aqua/water, rosa damascena flower water, macadamia integrifolia seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, c14-22 alcohols, parfum/fragrance, glycerin, hydrogenated coconut oil, propanediol, benzyl alcohol, c12-20 alkyl glucoside, capryloyl glycine, tocopheryl acetate, tocopherol, sodium hydroxide, carbomer, citric acid, sodium cottonseedamphoacetate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, helianthus annuus (sunflower) seed oil, allantoin, tetrasodium edta, dehydroacetic acid [n2306/a].

http://ecx.images-amazon.com/images/...L._SL1218_.jpg
    Много алкохоли, които могат да ти изсушават и дразнят, че даже и да предизвикат алергия. И доста синтетични съставки.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    http://makeupandbeauty.com/wp-conten...+in+Cherry.jpg

Мнение за този балсам? Червеникъв цвят ли придава, или е по-скоро към бордо?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Видяха ми се обещаващи маслата. Съставките са подредени в ниходящ ред по процентно съдърйание в продукта, нали така?

Мойе ли да дадете пример за продукт със същото прилойение, чийто състав е по-добър?

Аз се ограмотявам козметично. ; ) И кирилизирам и не знам къде са някои букви.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Търся си руж, нещо с фини бляскави частички. Да е по-към бронзовата гама, не искам розовеещо.
    Някакви предложения?
    цъъък

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    това?
    да мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си