- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хрумна ми нещо. Има ли навити да си правим тук тренировъчни дневници, подобни на тези в бб-тийм?
Изпробвана - страшно добре действа, поне при мен.Необходими продукти:
Банан
Мед
Лимон
Зехтин
Пасираме банана, добавяме една – две лъжици мед, малко лимонов сок и малко зехтин. Най-добре е вечерта преди сън обилно да намажем ръцете с тази смес, след което да си сложим памучни ръкавици и така да спим. Ако имаме проблем с напукани пети, намазваме и краката и обуваме памучни чорапи.
f2plus1, iamlove-shop, ideaseller_kr, kr.cfactory, cosmetic.love, sing-sing-girl, cosmeticmarket2012, bringbringshop, rinishop, heirofkoreanculture, hsckoreanimports.
Изпробвани са всичките, някои от тях пращат и мостри, а други и подаръци при по-голяма комбинирана поръчка. Обикновено проверявам кой продава продукта който искам най-евтино и поръчвам от него.
Последно редактирано от Hayashi : 11-20-2013 на 18:23
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Упсарин. Поне за мен - номер едно :Д
САМО НЕ ПИЙ ВОДА!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няколко лъжици мед. Или въобще голямо количество захар, но с меда е най-удобно.
Къде в интернет мога да си продам книгите освен продавалник? Оказа се, че имам страшно много книги и учебници, които вече не ми трябват и сега се чудя какво да ги правя.
Някой знае ли как мога да променя шрифта на текста тук..преди ставаше там да се сменя цвета, големината и т.н., сега може ли ?![]()
^ Пишеш си сама кодовете.
От къде мога да си намеря такива? http://31.media.tumblr.com/tumblr_lo...6o1_r1_500.png
тук виждам, че постоянно хвалите корейските бб кремове, кои са най-хубави и на какви цени са? и как си улучвате цвета?![]()
Ти какво толкова си пила?! И колкомен глава ме е боляла точно веднъж в живота ми от алкохол
П.с. Имам проблем с ноктите. Не се чупят, но това, което израства новото, е нездраво. Плаша се. Напоследък може би прекалено съм си махала кожичките с клещи за кожички и или е от това, или имам някакъв проблем в организма, който рефлектира.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-22-2013 на 21:23
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз да се включа най-после тук.някой знае ли някакъв продукт за бърз растеж на ноктите ( ако има такива) и от къде мога да си закупя ?
Спрях. Даже не ги лакирам, а аз мразя нелакирани нокти. Ама не ми изглежда да е от това и се притеснявам. ;/ Случвало ли ви се е да прекалите с махането на кожичките?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more