- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
На мен не. Моите са в потресаващо състояние от студа и каквото и да правя не заздравяват.
Джоли сигурна ли си, че не е от липса на витамини? Ако нещо му липсва на организма веднага се отразява на косата и ноктите, защото те не са приоритетни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Точно вчера фризьорката ми се възхити колко ми била здрава косата в корените, така че няма да е това. ;/ Аз се храня почти изцяло с плодове и зеленчуци, но пък никога не съм пила специално витамини. Може би е време.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е от неядене, а от смесване на алкохол. Аз редовно пия на празен стомах и нищо не ми става, но винаги пия едно и също.
Не съм пробвала .... какво става от този йод?
Може би трябва да ги снимам и да ги кача, защото не мога да обясня какво точно имам предвид под нездрава форма.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой знае ли дали пастата за зъби Елгидиум се продава в ДМ-а? Или само в аптеките да я търся?
Моите нокти по принцип много се цепят и са ужасни.Зимата и кожичките загрубяват,въобще...
В момента за първи път от адски много време се виждам с нормален маникюр.С потопена в йод клечка за уши ги мажех през вечер преди лягане,да станат жълти - не кафяви!!! и на сутринта почти няма следи.Като сменям лака си правя и ваничка със зехтин,която не знам за ноктите,но за кожичките ми се отразява много добре.После мажа Макси балсам и засега има ефект.
Виждала съм какви чудеса прави и Мавала с червената капачка,нооо 20+ лева за 5 мл все не могат да ми се откъснат от сърцетоИначе,леля ми сигурно е единствения човек с по-отвратителна плочка от моята,но откакто го ползва ноктите и са страхотни.И при други хора съм наблюдавала ефекта,но предполагам,че не им е било толкова плачевно състоянието.
Ще опитам, много ти благодаря.Това чудо за 20лв и аз го гледах, и аз не давам толкова пари.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
искам да ви попитам за хубав лак за нокти бял и бежов, които да покрият от първия път без 10 пласта? и да не е 10 лв
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз ползвам бежов на Catrice от колекцията им за френски и бял на Rimmel със специална по-тънка четка и се справям перфектно с нея без лентички. Единият е 5лв за 10 мл, другият 6лв за 12мл. Малко са множко, но има разлика определено, а и аз съм постоянно с френски и реших поне тея ми лакове да са малко по-хубави от 1-2 лв. Взела съм си и gel-like топ лак на Catrice и го препоръчвам с две ръце, два крака и каквото друго имам още.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
350 мл водка и се чудиш защо? :Д
Девойко, като прасе да беше яла, пак щеше да ти е зле.
От много фактори зависи, ще си хванеш цаката. Аз ако съм яла и ако пия доста вода с алкохола, колкото и да изпия, както и да ги смесвам, пак нямам зловещ махмурлук. Може да ме свие корема, но с една закуска съм 6 и денят ми е пълноценен. Ама докато стигна до това прозрение, ех.... бая болно е било :Д
Който не е редувал шотове абсент и текила нищо не знае :д болката в главата на другия ден е направо ... като от бормашина :д
Взех си обикновени черни оксфордки, с шита подметка, от кожа са. Дайте някоя и друга комбинация за сега - нещо есенно![]()
аз съм точно обратното - от ядене не завися, вода не бива да пия с алкохол в никакъв случай, но ако ги смеся мога да почина.Мен ме хваща и от една бира. Аз въобще не мога да пия слаб алкохол. Всеки си има цака
mimsssssss представям си с панталон с тесни крачоли, може би 7/8ми![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как няма да пиеш вода с алкохола о.О
Сутринта - в никакъв случай, ама по време на пиенето - ехеее, спасява животи :д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пия сода.Единственото газирано, което пия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес ми се счупиха 3 нокъта от студа, много ми е тъжно.
А на мен буквално ми се спука кожата на кокалчетата от бахъра. Намазах ги 4 пъти с крем снощи, спах с памучни ръкавици и сега пак са сухи. Ужас, ръцете на една жена трябва да са нежни, моите вчера мязаха на шкурка, можех пилинг на лицето да си направя с тях... и днес не са много по-добре. Да не говорим откога не съм се лакирала, щото... кога време.
Използвам крема на Арома с череша, добър е принципно, ама явно не е за такива свирепи случаи.
Мажи обилно със зехтин и мед! Помага страшно много!
Да си сложа мед на ръцете о.О?
Да. Смесваш ги двете и се намазваш. След 15-20 минути измиваш. Може и повече да стоиш де, но аз толкова издържам.
Слагаш две медицински ръкавици и някой да ти сипе зехтин вътре - от към горната част на ръката, не към дланта. Ама хубаво да сипе. След това краищата на ръкавиците ги залепваш с хартиено тиксо. Ако можеш стоиш един час.
Аз търся мнения за едни неща на Орифлейм - дневния и нощен крем от серията Royal Velvet, Серум за свиване на порите и намаляване на фините линии Ecollagen [3D+] и Нощен матиращ гел-крем Optimals.
Я си кажете мнението за диетата "секс и ябълки"Струва ли си или ефекта нулев ?
YSMF мога да ти кажа за Royal velvet , че съм чувала само позитиви от всички, освен майка ми. На нея не и повлияха добре. Освен това нещата, които си написала, са за различна възраст, нали знаеш ? :P
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам, знамРоял велвет-а и еколаген-а са за нея, а матиращия за мен. Казаха ми, че еколаген не бил подходящ за 45 годишни, но страшно искам да й го купя, защото все се оплаква от порите :/