- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Нещо против зачерваване? Насочила съм се към термална вода,ама не съм сигурна това ли й е действието..
А запетна от малки пъпчици става ли? Ако не,очаквам предложения.
Също си мислех за мицеларна вода,ама май няма логика..![]()
Ако на някой му се е случвало, моля да ми каже подходящо кремче или друго средство. Тази сутрин пробвах да си сложа лед под очите заради торбички и савсем леко 2/3 пъти минах с леки движения, обаче сега гледам, че на две места са ми се появили червенини от леда, не е чак изгоряло, ама много ме притеснява, така вместо да прикрия недостатъка, аз го задълбочих.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Някой виждал ли е това в България?
Защото,аз използвам същото,само че в зелено,но исках и това да опитам.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Знаете ли къде се продава козметика на REVLON в София?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Cloud9,bloodyF благодаря ви!
Абе съмнявам се да го има в БГ,защото до сега никъде не съм го срещала.А видях,че даже имат и в синя тубичка.
Дано да запонат да ги внасят.
А това оранжевото и аз го видях,ама не е за моята кожа в момента.Изсушила се е и ми трябва нещо не много агресивно.+ това е на Гарниер,а аз не ги признавам много много за грижа за лицето.Говоря специално за тези измивните им неща.
Синята серия я има в БГ.
Everything changes, but beauty remains ...
Ааааааааааааааааа!!!Не съм я виждала.Ок,благодаря ти много че каза.Само сподели къде си я засичала?
Допълвам:
Да не говориш за това
То е за черни точни,пробвала съм го преди време.Хувабо е.
А аз искам ей това
Momrning и така нататък.Е точно от тая срия.
Последно редактирано от Colombia : 02-20-2013 на 13:39
Ох, май наистина бъркам. Не помня, честно казано. Но синята серия беше точно първата ми козметика за лице, заедно с тоника и тн. от серията. Това беше преди мноооого години и наистина не помня дали беше Морнинг-нещо-си. От Метро ги бях купувала, ако има значение :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Мерси.И аз преди многооо време си бях взела отова синьото.Точно като започвах с ексфолиране и т.н. :Д
А тия дето са Momrning са СУПЕР!Поне за мен.
Зеленото от серията го ползвам от 10 кл.сигурно. :Д![]()
![]()
Добра база, добър фон дьо тен, добра пудра, добра база за сенки. От там нататък коректор, руж, сенки, очна линия, моливи, спирала, червило. И прилични четки за всичко това. Хайлайтърът и бронзърът са по избор според мен.
Аз ще се гримирам сама на бала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хубав издръжлив фондьотен, хубава пудра, да, по-добре прозрачна според мен, за бронзъра съм твърдо ЗА, защото стои много добре на снимки и разликата със и без е голяма ; коректор ако имаш нужда.
Някакво хубаво издръжливо червило, гланцовете и от 30лв след един час пак ги няма.
База за сенки и сенки ако ще си с такива - там не разбирам много.Хубава спирала и очна линия - не задължително мега скъпите.
Ако имаш излишен лев, би било добре да се снабдиш с някоя качествена четка.И която да ползваш после.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-21-2013 на 16:31
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Еееееее,това за гланца не е вярноНа Есенс гланцовете са около 4лв ама издържат малко повече над 1 час!
![]()
Гланц за официален грим според мен не е добра идея. Разтича се, особено ако се храниш и пиеш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
а, малко над 1![]()
Ами и разните мейбълини и простотии пак не са трайни колкото едно хубаво червило. Пък едното хубаво червило може да струва много по-малко от тях.
п.с. може и молив за устни под червилото в някакъв нормален незабележим цвят. Не очертани, а навсякъде под червилото, на целите устни.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-21-2013 на 16:53
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз знам, че за да е по-издръжлив цвета на устните се слага първо фон дьо тен на тях. :Д После молив и червило.Като сложиш първия пласт червило слагаш салфетка на устнте и потупваш малко с четка за пудра и пудра.След това слагаш още един пласт червило.И може малко гланц в центъра на устните...или сенки.Също хайлайтър съвсем малко над горната устна.
Май така беше.![]()
Перфектно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да бе, ти се избъзика, смисъл, никой не е помислил, че ще се изпляскаш на бала с гланц от Есенс.Btw точно за тея xxxl на есенс мисля съм чувала , че са гадни.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А,не са гадни! :Д За цената са са добри,харесват ми,нищо,че имам 1 засега![]()