.
Отговор в тема
Страница 171 от 436 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 10898
    Супер фен Аватара на girl91
    Наистина с матовите лакове става така - ефектът се губи на следващия или по-следващия ден, лакът лъсва.

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    аз палта от Манго си вземах и си бяха прекрасни, но бяха прекалено скъпи, пък и вече няма, освен от сайта, и якета /късички палта/ пак като цяло от там съм вземала и съм доста доволна, но аз и не търся много дебели материи, защото ми е неприятно

от Орсей съм вземала преди доста време и пак бях доволна, даже още го слагам понякога, макар да е на 4+ години

якета от БАС /сега ТруРайдърс/ и ЛитълБиг - спортни и много по-дебели и топли от палто, но не ги и слагам като цяло, ако не се ходи на планина

а ванилията на Орифлейм не мирише на ванилия, на сладолед си мирише, супер е, но ми е ужасно - доста мазничко идва, използвам само вкъщи след баня на дебел слой за устните /след някакво ексфолиране, с четка за червило/

А един въпрос - не се лакирам от мнооого отдавна, реших да взема един черен матов лак, супер като издържливост, но на 1-2 дена започна да изглежда като нормален, това окей ли е, или да търся друга марка /този е някакъв Голден Роуз, само от него намерих черен/
    на мен ми е по-неприятно да треперя зимата
    Моето струваше мисля 120лв от магазин който вече не съществува :Д беше малко, защото е качествено, но пък кройката му е съвсем простичка. Бях загледала едно друго, по-дълго, по-кокетно за към 200, но прецених, че няма да ходя всеки ден с токчета и по-добре по-функционално. Харесах си и едно от някакъв по-"модерен" магазин за същите пари беше много красиво, но по отношение на качество не може въобще да се прави сравнение. На същото мнение съм и за зимните ботуши - не си ги купувам от мола и не гледам да са по-евтини или по-модерни, просто да са качествени. От тея неща зависи дали ще ми е сухо и топло няколко месеца.
    За спортни якенца, любимото ми мое е на Кенвело и го обожавам. Имам го от сто години и продължавам да го нося. Тънко е, не е зимно, но има странната функция да топли ако е студено и да бъде леко ако времето е топло.
    Имам от 3 години един шлифер, който обожавах когато си го купих, но сега всички кифли плъзнаха с такъв и вече не мога да го сложа. С този магазин, откъдето го купих, винаги е така. Пуснат някакъв по-екстравагантен модел в малки количества, след 2-3 години всички магазини изкопират модела на два пъти по-ниска цена и всяка долнопробна селска пръчка тръгва с такова. Дори и не го носят както трябва.... ;/
    Искам да я пробвааааам нежната грижа! Моята приятелка с I love... балсамчето има точно ванилия и сладолед и мирише опияняващо Иначе мисля, че консистенцията на всички е една и съща .. само ароматът е различен.. за стика може да не е толкова чак мазен, но не знам... аз си я обичам точно защото е мазничка
    А за матовите лакове - да, такива са.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Матовите лакове аз си ги мажа с матиращ топ лак отгоре след няколко дена и така докато не се обелят.

Моето палто е купувано от димитровградския пазар и карам с него трета година. Супер скучно черно, с типична кройка, но пък удобно. По мои спомени беше около 60 лева. Който има път на там през уикендите, да посети задължително! Намират се разни съкровища всеки път.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    димитровградския пазар
    бива да го посетя това легендарно място някой ден :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ще си тръгнеш с минимум 2 торби дрехи! Само там успявам да си намеря български официални поли и панталони, които да ми станат. xD

И ти като майка ми. Да ви имам проблемите! :ДД
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Предишното ми яке беше от Кенвело, взех си го с намаленията за 80 лева. Беше прекрасно, но го оцапах и с аз не знам какво и трябваше да си взема ново.

При пресмятане на годишния успех,не включвам оценките от ЗИП,нали?
    Събираме само ЗП-тата и делим на броя оценки?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Що пък да не ги включваш? Оценки като оценки.

Голям фен Аватара на Dusty
    Да, няма причина да не ги смяташ, тъй като запчва със З - Задължително .., така че според мен се броят.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Май влизаха, както всички останали.

Някой поръчвал ли е от ензо качествени ли са продуктите? По-специално за парфюмите питам.

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз съм поръчвала 1-2 пъти. Не са нещо уникално, но не са лоши.

Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Май влизаха, както всички останали.

Някой поръчвал ли е от ензо качествени ли са продуктите? По-специално за парфюмите питам.
    Казват, че са оригинални. Тези, които аз съм поръчвала също бяха.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Джоли ще си изчисти ли ЛС? /мога да ти я пратя сканирана картата не е проблем/

Някой да има наблюдения дали Ескада в ензо е менте?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Джоли ще си изчисти ли ЛС? /мога да ти я пратя сканирана картата не е проблем/

Някой да има наблюдения дали Ескада в ензо е менте?
    И аз съм си набелязала една Ескада, ама ще поръчвам от тук: http://www.parfum-bg.com/Escada-ComCategory369bg (поне в бг мама само добри отзиви има за сайта). Иначе като цяло от ензото аз лично съм доволна, като изключим по-бавната и по-скъпа доставка и след като прочетох няколко лоши мнения, си имам 1 на ум, въпреки че не съм се опарила още с менте..

Пощата е готова.
    Само за парфюмите ли са лошите мнения за ментета, защото мисля от тях да си поръчвам големите шампоан и маска за коса, защото от рибката ще ми излязат едно 30лв отгоре?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вземам си нещата на Шварцкопф от там. За тях съм сигурна, че са оригинални.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пощата е готова.
    Само за парфюмите ли са лошите мнения за ментета, защото мисля от тях да си поръчвам големите шампоан и маска за коса, защото от рибката ще ми излязат едно 30лв отгоре?
    Да, за друго не съм чела лоши отзиви.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Мерси за отговорите (:

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Препоръчайте ми магазини за хубави дебели ( плътни ) дамски блузи ( по възможност българско производство ), и магазин за хубави мъжки зимни обувки, нещо тип кубинки, или по масивни маратонки с лека платформа ( пак по възможност българско производство ). Мерси предварително!!!
    Последно редактирано от DragonLady : 12-01-2013 на 19:57

Обувките, в Contrabanda и подобните трябва да има нещо такова, направо едни timberland-ки и да му е мирна главата и топли краката :Д Хубави магазини за български обувки има като тръгнеш от Ню Йоркър направо надолу към Областна управа - ако ме разбра. Пуловерчета има на доста места, зависи какво точно искаш.
    п.с. В Аляска ли ще ходите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Как се справяте с пъпките и червените петънца по кожата?

Какви са ви пинсетите? За огромно съжаление имам нужда от нова.
    Позната ли ви е тази марка и ако знаете откъде мога да си намеря техните продукти

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Обувките, в Contrabanda и подобните трябва да има нещо такова, направо едни timberland-ки и да му е мирна главата и топли краката :Д Хубави магазини за български обувки има като тръгнеш от Ню Йоркър направо надолу към Областна управа - ако ме разбра. Пуловерчета има на доста места, зависи какво точно искаш.
    п.с. В Аляска ли ще ходите?
    На почивка в балкана, ама то близко до Аляска по температури. Иначе баш пуловер едва ли, трябва страшно много да ми хареса модела за да си взема.
    А за пинсета аз имам на Differo и съм много доволна. От години си я ползвам, и не е мръднала.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Какви са ви пинсетите? За огромно съжаление имам нужда от нова.
    Solingen kato cqlo izpolzvam - pinseti, nojizhichki etc, po aptekite se namirat, davat raznoobrazie ot modeli za shtastie
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си