- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Наистина с матовите лакове става така - ефектът се губи на следващия или по-следващия ден, лакът лъсва.
на мен ми е по-неприятно да треперя зимата
Моето струваше мисля 120лв от магазин който вече не съществува :Д беше малко, защото е качествено, но пък кройката му е съвсем простичка. Бях загледала едно друго, по-дълго, по-кокетно за към 200, но прецених, че няма да ходя всеки ден с токчета и по-добре по-функционално. Харесах си и едно от някакъв по-"модерен" магазин за същите пари беше много красиво, но по отношение на качество не може въобще да се прави сравнение. На същото мнение съм и за зимните ботуши - не си ги купувам от мола и не гледам да са по-евтини или по-модерни, просто да са качествени. От тея неща зависи дали ще ми е сухо и топло няколко месеца.
За спортни якенца, любимото ми мое е на Кенвело и го обожавам. Имам го от сто години и продължавам да го нося. Тънко е, не е зимно, но има странната функция да топли ако е студено и да бъде леко ако времето е топло.
Имам от 3 години един шлифер, който обожавах когато си го купих, но сега всички кифли плъзнаха с такъв и вече не мога да го сложа.С този магазин, откъдето го купих, винаги е така. Пуснат някакъв по-екстравагантен модел в малки количества, след 2-3 години всички магазини изкопират модела на два пъти по-ниска цена и всяка долнопробна селска пръчка тръгва с такова. Дори и не го носят както трябва.... ;/
Искам да я пробвааааам нежната грижа! Моята приятелка с I love... балсамчето има точно ванилия и сладолед и мирише опияняващоИначе мисля, че консистенцията на всички е една и съща .. само ароматът е различен.. за стика може да не е толкова чак мазен, но не знам... аз си я обичам точно защото е мазничка
А за матовите лакове - да, такива са.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Матовите лакове аз си ги мажа с матиращ топ лак отгоре след няколко дена и така докато не се обелят.
Моето палто е купувано от димитровградския пазар и карам с него трета година. Супер скучно черно, с типична кройка, но пък удобно. По мои спомени беше около 60 лева. Който има път на там през уикендите, да посети задължително! Намират се разни съкровища всеки път.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ще си тръгнеш с минимум 2 торби дрехи! Само там успявам да си намеря български официални поли и панталони, които да ми станат. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И ти като майка ми. Да ви имам проблемите! :ДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Предишното ми яке беше от Кенвело, взех си го с намаленията за 80 лева. Беше прекрасно, но го оцапах и с аз не знам какво и трябваше да си взема ново.
Що пък да не ги включваш? Оценки като оценки.
Да, няма причина да не ги смяташ, тъй като запчва със З - Задължително .., така че според мен се броят.![]()
Май влизаха, както всички останали.
Някой поръчвал ли е от ензо качествени ли са продуктите? По-специално за парфюмите питам.
Аз съм поръчвала 1-2 пъти. Не са нещо уникално, но не са лоши.![]()
Джоли ще си изчисти ли ЛС?/мога да ти я пратя сканирана картата не е проблем/
Някой да има наблюдения дали Ескада в ензо е менте?
И аз съм си набелязала една Ескада, ама ще поръчвам от тук: http://www.parfum-bg.com/Escada-ComCategory369bg (поне в бг мама само добри отзиви има за сайта). Иначе като цяло от ензото аз лично съм доволна, като изключим по-бавната и по-скъпа доставка и след като прочетох няколко лоши мнения, си имам 1 на ум, въпреки че не съм се опарила още с менте..
Пощата е готова.
Само за парфюмите ли са лошите мнения за ментета, защото мисля от тях да си поръчвам големите шампоан и маска за коса, защото от рибката ще ми излязат едно 30лв отгоре?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вземам си нещата на Шварцкопф от там. За тях съм сигурна, че са оригинални.
Препоръчайте ми магазини за хубави дебели ( плътни ) дамски блузи ( по възможност българско производство ), и магазин за хубави мъжки зимни обувки, нещо тип кубинки, или по масивни маратонки с лека платформа ( пак по възможност българско производство ). Мерси предварително!!!
Последно редактирано от DragonLady : 12-01-2013 на 19:57
Обувките, в Contrabanda и подобните трябва да има нещо такова, направо едни timberland-ки и да му е мирна главата и топли краката :Д Хубави магазини за български обувки има като тръгнеш от Ню Йоркър направо надолу към Областна управа - ако ме разбра. Пуловерчета има на доста места, зависи какво точно искаш.
п.с. В Аляска ли ще ходите?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как се справяте с пъпките и червените петънца по кожата?
Какви са ви пинсетите? За огромно съжаление имам нужда от нова.
Позната ли ви е тази марка и ако знаете откъде мога да си намеря техните продукти
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more