- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
http://www.korifei.com/bg/differo/d20.html
70414 и съм страшно доволна
момичета, за упражнения за ръце колко кг. гирички са подходящи?
Търся си фиксатор за къдрици.косата ми е чуплива,хвърчаща и не може да се оформят свестни къдрици от нея.В корените е мазна,в краищата е суха.Пяната не ми понася,защото се оплита,става на пръчки понякога и ми седи като перука.Да не споменавам че ако легна да спя на следващия ден ще имам коса във формата на възглавница.Сутрин нямам никакво време да я суша,къдря и т.н.Отчайващо е положението!
Търся безплатен facebook hack. Има ли запознати с това как става хакването на някой профил. Ако може пишете на лично, имам нужда от спешен отговор на няколко въпроса. И моля, нека да ми пишат хора, които са наистина запознати с нещата, а моралистите да се спестят мненията защо не трябва да хаквам профили във фейсбук, благодаря предварително!![]()
И как по дяволите да създам тема, за първи път влизам тук и още не мога да се оправя?
Едва ли ще намериш такъв човек тук. Като толкова искаш да "хакваш" профили във фейсбук, оправяй се сам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе ти не ми казвай, аз преценявам как да се оправям))))))) Попитах кой може да ми помогне, не да ми дава тон в живота и да ми казва какво да правя ... Аман от остроумие
Абе ти изобщо видя ли раздела!? Чакай в козметика и диети да се извъди някоя хакерКА и доброволно да си представи услугите на потребител с 5 мнения регистриран днес. Грешното място си намерил да питаш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, не съм, за първи път влизам във някой форум, нямам навика да кисна пред компа и да обсъждам глупави теми с непознати. Просто ми трябва много спешно и ми е важно, за това пробвам по всякакъв начин![]()
Не харесвам моделите на Solingen и Titania, а за Агива, Differo, марката, която започва с B-нещо си и дума да не става.моята старата беше на ecotools и наистина страхотна..
Днес си купих нова. Нямате представа колко беше забавно в магазина, огледах поне 30 различни модела без да си харесам нито една.та те всички са еднотипни - дали прав, или скосен връх, но винаги дебели.. а тази е от тънка здрава стомана. Само че се отваря малко повечко от предишната ми, но ще се свикне. На марката Kiepe е.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчайте ми качествено рибено масло на капсули ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Почни с бутилки от 0,5, после 1,5л , пълни с вода.
Аз лично смисъл да се купува гиричка от 1,5 за х лева не намирам , при положение че за месец ще качиш.
Джоли, аз съм супер доволна от моята, веждите са ми много добри в момента именно благодарение на тая пинсета и една ножичка.
Не мисля, че дали ще е от еди каква си стомана или просто неръждаема за мен няма значение.
Те всичките са от неръждаема стомана, просто по-качествените са по-тънки и равни и захващат прецизно всяко косъмче от първия път, не да дърпам 16 пъти и то да се накъса. Има си огромна разлика.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more