.
Отговор в тема
Страница 187 от 436 ПървиПърви ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 651 до 4 675 от общо 10898
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    От скоро имам някакви зачервявания по лицето, СС крема на Микса добър ли е ? Става ли за изравняване на тена (знам, че не е колкото на бб кремовете и фдт) но не искам постоянно да си слагам едно от двете.. трябва ми нещо по-леко.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

CC крема е съвсем различен продукт. Той е чисто бял със зеленикав отенък и е част от бялата козметика, не цветна както фон-дьо-тените. Успокоява кожата и премахва зачервявания. Крем за лице си е, не грим.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

...
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 01-07-2014 на 18:21

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    CC крема е съвсем различен продукт. Той е чисто бял със зеленикав отенък и е част от бялата козметика, не цветна както фон-дьо-тените. Успокоява кожата и премахва зачервявания. Крем за лице си е, не грим.
    Да, да знам че е кремче, но мисля че четох, че има лека покривност.

Европейските CC-та повечето са тежки колкото фон дьо тен. Азиатските CC-та са леки наистина. Цветна база за лице обаче също ще ти свърши работа за изравняване.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    ^ Не се бях сещала btw. Благодаря Можеш ли да ми препоръчаш някоя?

Друг въпрос. Към Хаяши главно. Беше казала, че с термална вода и хидратация се махат пъпките. Може ли по-подробно? Кога и как да нанасям водата? Имам на Авен.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 01-07-2014 на 18:25

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Да, да знам че е кремче, но мисля че четох, че има лека покривност.
    Специално този на Микса няма. Имам и СС и ББ крема им. Разликата е, че ББто има цвят, а ССто има защита от слънце. СС кремове на други марки имат покривност, но за мен това не е СС крем, а рекламен трик.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Друг въпрос. Към Хаяши главно. Беше казала, че с термална вода и хидратация се махат пъпките. Може ли по-подробно? Кога и как да нанасям водата? Имам на Авен.
    Ами зависи какви са пъпките. Ако е упорито акне едва ли ще помогне много.
    На мен ми излизат пъпки от студа и от вятъра и само добрата хидратация ме спасява. А термалната вода е магична срещу хормоналните подкожни пъпки (които ми се появяват всеки път когато си объркам хормоналните хапчета). За два дена пъпката просто спада и въобще не избива, а иначе стоят по 2 седмици докато избие връх.
    Термалната вода би помогнала и при пъпки от замърсяване по брадичката и около носа. Но и да не се пипа лицето ще много ефективно. xD

А за сериозно акне наистина не мога да кажа, аз нямам проблемна кожа по принцип.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ами зависи какви са пъпките. Ако е упорито акне едва ли ще помогне много.
    На мен ми излизат пъпки от студа и от вятъра и само добрата хидратация ме спасява. А термалната вода е магична срещу хормоналните подкожни пъпки (които ми се появяват всеки път когато си объркам хормоналните хапчета). За два дена пъпката просто спада и въобще не избива, а иначе стоят по 2 седмици докато избие връх.
    Термалната вода би помогнала и при пъпки от замърсяване по брадичката и около носа. Но и да не се пипа лицето ще много ефективно. xD

А за сериозно акне наистина не мога да кажа, аз нямам проблемна кожа по принцип.
    Не са сериозни, по-скоро са хормонални пъпки, че съм в тоя период. Аз ги изчистих почти всички за отрицателно време за 3-4 дни са двойно по-малко, все пак имам още няколко. Със смрадлика се оправих. Варя я и след това на тампони за грим, напоени с нея си ги слагам на лицето на проблемните места за около 10-15 минути. Вълшебно е - който му трябва да пробва.

Друг въпрос. Тръгнах на фитнес, но НЕ искам да отслабвам, защото съм слаба, а да се стегна, да си стегна корема и т.н. Някакви предложения на какво да наблягам? Вчера бях на пътеката и на колелото, но искам програма.

Силови упражнения.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пуснах тема в техническия раздел, но ще питам и тук - според вас iPhone или Samsung Galaxy S4 е по-добре и защо ?

Цитирай Първоначално написано от musicxprisoner Виж мнението
    Пуснах тема в техническия раздел, но ще питам и тук - според вас iPhone или Samsung Galaxy S4 е по-добре и защо ?
    С4 с две ръце!!! Примерно приятелката ми има С2, другата Айфон 4С и няма място за сравнение. А с С4 да не говорим. Аз имам С4 мини и съм страшно доволна, с големия би трябвало пак да е така. Но наистина Айфоните имат много съблазнителен външен вид, на мен много ми допадат.

Ако толкова държиш да имаш комерсиална сапунерка, струваща 2 бона и умееща да изчислява месечния ти цикъл, Айфона е по-добрият избор от Самсунга поради простата причина, че операционната система е правена за точно този модел телефон и върви много по-добре от който и да е Андроид на което и да е Андроид базирано устройство. Друг е въпросът, че Айфон не са адекватен телефон за българския пазар, особено пък ако си на 16 и ти го купуват вашите. Тами, не може да сравняваш последен модел Галакси със силно остарял модел Айфон. И за мен лично Галакситата са кошмарно грозни (все пак е женска тема, да кажа женско мнение). :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^ Съвсем не. iOS е ужасна система, ъпдейтите се плащат и въобще скопена отвсякъде за всякаква интеракция с телефон, който не е на същата марка. Андроид ги отвяват по всички критерии през последните 2-3 години.
    Galaxy-то е такава тухла обаче, че изобщо не бих обмисляла. Ако ми трябва таблет ще си взема такъв.

Затова казах, че не е подходящ за българския пазар, но пред Галакси всичко ми се вижда по-добро.
    Аз лично ако мама и тате ми купуваха телефона и не ми пукаше колко пари е, бих си взела Xperia Z1 без да се и замислям.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-08-2014 на 17:41
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    Хора ,моля ви се ПОМОЩ !
    Носих си сутиена доста дълго време на една презрамка ,ето така
    http://www.beljoto.com/media/catalog...1/6/1660-1.jpg
    (силиконова беше ако има значение) и днес се погледнах и видях,че
    точно от където е минавала презрамката на врата ми ,имам ужасно
    зелено-синкаво нещо.Прилича на сининка,но не ме боли и мисля,че
    седи от много време защото майка ми преди ми е казвала,че имам нещо на врата
    и да престана да си нося така сутиена,но аз не и обръщах внимание.Мислех,че
    може да е нищо изцапано,но не.Та има ли някакъв начин да го махна и
    на някой случвало ли му се е нещо подобно ?

Изцапано е. И на мен ми се е случвало от силиконови презрамки. Смени си ги с нормални и няма да се получава така.

Някой има ли идея дали микробиологичния вагинален анализ ще ми се покрие от здравната осигуровка (която е непълна, но все пак)? В България си спомням, че го плащах дори когато бях осигурена към частен фонд, но от друга страна аз не бях с направление и бях в частна болница.
    Имам право директно да отида на гинеколог без направление, но след като си платя цената на прегледа дали ще платя и анализа, и дали ще ми го покрият в този случай?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Изцапано е. И на мен ми се е случвало от силиконови презрамки. Смени си ги с нормални и няма да се получава така.
    търках го толкова много пъти(докато се къпах),не излиза.
    само се надявам да не ми остане така,че си имам достатъчно нежелани белези ...

Някой има ли идея дали микробиологичния вагинален анализ ще ми се покрие от здравната осигуровка (която е непълна, но все пак)? В България си спомням, че го плащах дори когато бях осигурена към частен фонд, но от друга страна аз не бях с направление и бях в частна болница.
    Имам право директно да отида на гинеколог без направление, но след като си платя цената на прегледа дали ще платя и анализа, и дали ще ми го покрият в този случай?
    плаща се независимо дали си с направление или отиваш на частен преглед

^ Съвсем не. iOS е ужасна система, ъпдейтите се плащат и въобще скопена отвсякъде за всякаква интеракция с телефон, който не е на същата марка. Андроид ги отвяват по всички критерии през последните 2-3 години.
    Galaxy-то е такава тухла обаче, че изобщо не бих обмисляла. Ако ми трябва таблет ще си взема такъв.
    Права си, че са тухли. Но точно моя модел не е така. Супер тънък е, много лек, нежен е някак си женски телефон, със сребърни лайсни и е по-малък от стандартните самсунг.

И аз си мисля, че се плаща. За съжаление....

Супер фен
    http://www.nivea.bg/products/lip-car...EN-Active-Care
    В кои магазини ги има (Плевен)?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    откъде си взимате продуктите на Наши?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си