.
Отговор в тема
Страница 189 от 436 ПървиПърви ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 701 до 4 725 от общо 10898
    Само моите мигли ли с извивачката стоят около 10 минути извити и после пак прави?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте ,
    някъде бях чела, че ако добавиш есенция ванилия на д-р йоркер към лосиона си ставало супер трайно, но не знам дали изобщо да пробвам ? Някоя от вас мацки да е чувала или правила подобна щуротия ? Ако не дайте предложения за лосион за тяло с какъвто и да е аромат, който да стои от сутринта до вечерта с аромат върху кожата ? мерси предварително !

ще се готвиш ли
    може да сложиш капки етерично масло?
    Иначе ей това чудо е единственото, което се усеща после върху кожата ми, но чак от сутринта до вечерта не. Обаче пък ако кожата ти по принцип мирише на крема (моята никога), трябва да мирише от това повече. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    хмм, отскоро забелязах, че по бедрата и нагоре към дупето имам ситни червени пъпчици.. принципно винаги ми е била проблемна кожата, по гърба и лицето винаги съм избримчена, ама сега и там о.о някви идеи с какво да го мажа/от какво е причинено?

Някоя може ли да ми предложи хубава книга... харесва ми жанра фантастика, но се чудех и за книгата '' Къде си, Аляска'' ??

Мега фен Аватара на tori
    Бърз въпрос - утре съм в ДМ и смятам да си купя дървена четка за коса против наелектризиране. Да я вземам ли, ефект има ли някакъв или не? Благодаря предварително.

Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    Някоя може ли да ми предложи хубава книга... харесва ми жанра фантастика, но се чудех и за книгата '' Къде си, Аляска'' ??
    ,,Вино от глухарчета''.
    Иначе, ако харесваш трилъри, с две ръце за ,,Намисли си число''. Любима ми е.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    но се чудех и за книгата '' Къде си, Аляска'' ??
    Взимайййй я,страхотна е !

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Трябва ми мнение от някоя, която е използвала ББ крема на Гарние и този на Нивеа. Кой има г/д по-голямо покритие?
    Попринцип си взимам за 4-5 път този на Гарние и съм доволна, но ми казаха,че този на нивеа уж е по-лек и омазнява по-малко.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Моля ви СПЕШНО ми кажете къде мога да намеря такъв лак. За жалост този на essence е от лимитирана серия.
    Моля ви ако сте виждали някаква друга марка която предлага същият ефект.
    http://the-swatchaholic.com/wp-conte...n-vegas_01.jpg

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Inglot имат такъв лак, Голдън роуз също, но техния се нанася по-трудно. В Ейвън гледах такъв преди 1-2 кампании... и аз имам на Импала от едно квартално магазинче, беше много евтин, а съм супер доволна.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Много ти благодаря, ще потърся.
    А как се казва самият ефект?

Едит: намерих го.
    Последно редактирано от VampireLover3 : 01-14-2014 на 06:37

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Здравейте! Какво мислите за тези панталонки? Не са ли прекалено дълбоки?

http://prikachi.com/images/228/6953228u.jpg

Задължително ли трябва да се носят с такава къса блузка?

Не са дълбоки, поне според мен де. На мен такъв стил страшно много ми допада. Естествено не е нужно да ги носиш с къса блузка. Може с по дълга, която да пада над тях, или да я подпъхваш в самите панталонки

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    467
    Цитирай Първоначално написано от vanity23 Виж мнението
    Здравейте ,
    някъде бях чела, че ако добавиш есенция ванилия на д-р йоркер към лосиона си ставало супер трайно, но не знам дали изобщо да пробвам ? Някоя от вас мацки да е чувала или правила подобна щуротия ? Ако не дайте предложения за лосион за тяло с какъвто и да е аромат, който да стои от сутринта до вечерта с аромат върху кожата ? мерси предварително !
    Chocomania body butter на The body shop, но чак от сутринта до вечерта не знам дали ще издържи, уж издържа 48 часа. Със сигурност цяла нощ издържа. Не знам за какво ти е крем който да е толкова траен, не е ли това целта на парфюма?

Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Не са дълбоки, поне според мен де. На мен такъв стил страшно много ми допада. Естествено не е нужно да ги носиш с къса блузка. Може с по дълга, която да пада над тях, или да я подпъхваш в самите панталонки
    Мерси. Харесват ми много, но имам предразсъдъци относно модела. Не мога да се реша дали да си купя за лятото подобен модел.

Мацки малко въпроса не е като за раздела,но знаете ли сайт с безплатни онлайн книги като Вината в нашите звезди,Къде си Аляска? или Цялата истина в мен?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^читанка

Какво мислите за това? На мен много ми допада..., но май става само за хелоууин...

http://diply.com/different-solutions...al-peleg/21993

Не бе, иди на работа с тоя грим. Всички ще те загледат, гаранция. :Д Това не е грим, а произведение на изкуството.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Много ми е глупав въпроса, но какво се прави ако се ходи при шивачка/ателие? Примерно бла-бла уговорили сме си среща. Искам роклята да е по мои скици, значи отивам представям се и казвам, че искам еди какъв си гръб и т.н. и давам скиците. Тъмна Индия ми е сериозно. Стреснаха ме, че ако до края на януари не започне работа по роклята ми, то направо да я отписвам.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Какво мислите за това? На мен много ми допада..., но май става само за хелоууин...

http://diply.com/different-solutions...al-peleg/21993
    Нененененене и НЕ. Погледни колко красиво седи върху лицето на мацката просто. Не бих носила такъв грим дори и на Хелуин.
    Бтв, купих си четката против статично електричество с естествен косъм, да. Благодаря ви за мненията, бяха ми от полза.

На мен пък не ми харесва . Не че грозно напротив мноог си е красиво и арститично направено но аз харесвам по обикновенните и изчистени неща

От утре ще си правя суровояден експеримент .

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Много ми е глупав въпроса, но какво се прави ако се ходи при шивачка/ателие? Примерно бла-бла уговорили сме си среща. Искам роклята да е по мои скици, значи отивам представям се и казвам, че искам еди какъв си гръб и т.н. и давам скиците. Тъмна Индия ми е сериозно. Стреснаха ме, че ако до края на януари не започне работа по роклята ми, то направо да я отписвам.
    Представяш модела на роклята, който искаш, а шивачката ще каже дали ще може да ти я направи. Ще обсъдите какъв плат трябва да се вземе. Ще ти вземе мерки. Времето за изработката зависи от шивачката - дали има много други поръчки. Но е добре по-навреме да дадеш заявка за роклята за да има време за корекции... и евентуално ако накрая не ти хареса да имаш време да реагираш по някакъв начин.

Имай предвид, че шивачките винаги казват, че могат да го направят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове