- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Само моите мигли ли с извивачката стоят около 10 минути извити и после пак прави?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте,
някъде бях чела, че ако добавиш есенция ванилия на д-р йоркер към лосиона си ставало супер трайно, но не знам дали изобщо да пробвам ? Някоя от вас мацки да е чувала или правила подобна щуротия ? Ако не дайте предложения за лосион за тяло с какъвто и да е аромат, който да стои от сутринта до вечерта с аромат върху кожата ? мерси предварително!
ще се готвиш ли
може да сложиш капки етерично масло?
Иначе ей това чудо е единственото, което се усеща после върху кожата ми, но чак от сутринта до вечерта не. Обаче пък ако кожата ти по принцип мирише на крема (моята никога), трябва да мирише от това повече. :Д
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хмм, отскоро забелязах, че по бедрата и нагоре към дупето имам ситни червени пъпчици.. принципно винаги ми е била проблемна кожата, по гърба и лицето винаги съм избримчена, ама сега и там о.о някви идеи с какво да го мажа/от какво е причинено?
Някоя може ли да ми предложи хубава книга... харесва ми жанра фантастика, но се чудех и за книгата '' Къде си, Аляска'' ??![]()
![]()
Бърз въпрос - утре съм в ДМ и смятам да си купя дървена четка за коса против наелектризиране. Да я вземам ли, ефект има ли някакъв или не? Благодаря предварително.
Трябва ми мнение от някоя, която е използвала ББ крема на Гарние и този на Нивеа. Кой има г/д по-голямо покритие?
Попринцип си взимам за 4-5 път този на Гарние и съм доволна, но ми казаха,че този на нивеа уж е по-лек и омазнява по-малко.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Моля ви СПЕШНО ми кажете къде мога да намеря такъв лак. За жалост този на essence е от лимитирана серия.
Моля ви ако сте виждали някаква друга марка която предлага същият ефект.
http://the-swatchaholic.com/wp-conte...n-vegas_01.jpg
Inglot имат такъв лак, Голдън роуз също, но техния се нанася по-трудно. В Ейвън гледах такъв преди 1-2 кампании... и аз имам на Импала от едно квартално магазинче, беше много евтин, а съм супер доволна.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Много ти благодаря, ще потърся.
А как се казва самият ефект?
Едит: намерих го.![]()
Последно редактирано от VampireLover3 : 01-14-2014 на 06:37
Здравейте! Какво мислите за тези панталонки? Не са ли прекалено дълбоки?
http://prikachi.com/images/228/6953228u.jpg
Задължително ли трябва да се носят с такава къса блузка?
Не са дълбоки, поне според мен де. На мен такъв стил страшно много ми допада. Естествено не е нужно да ги носиш с къса блузка. Може с по дълга, която да пада над тях, или да я подпъхваш в самите панталонки![]()
Мацки малко въпроса не е като за раздела,но знаете ли сайт с безплатни онлайн книги като Вината в нашите звезди,Къде си Аляска? или Цялата истина в мен?
Какво мислите за това? На мен много ми допада..., но май става само за хелоууин...
http://diply.com/different-solutions...al-peleg/21993
Не бе, иди на работа с тоя грим. Всички ще те загледат, гаранция. :Д Това не е грим, а произведение на изкуството.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много ми е глупав въпроса, но какво се прави ако се ходи при шивачка/ателие? Примерно бла-бла уговорили сме си среща. Искам роклята да е по мои скици, значи отивам представям се и казвам, че искам еди какъв си гръб и т.н. и давам скиците. Тъмна Индия ми е сериозно. Стреснаха ме, че ако до края на януари не започне работа по роклята ми, то направо да я отписвам.
На мен пък не ми харесва . Не че грозно напротив мноог си е красиво и арститично направено но аз харесвам по обикновенните и изчистени неща
От утре ще си правя суровояден експеримент .
Представяш модела на роклята, който искаш, а шивачката ще каже дали ще може да ти я направи. Ще обсъдите какъв плат трябва да се вземе. Ще ти вземе мерки. Времето за изработката зависи от шивачката - дали има много други поръчки. Но е добре по-навреме да дадеш заявка за роклята за да има време за корекции... и евентуално ако накрая не ти хареса да имаш време да реагираш по някакъв начин.
Имай предвид, че шивачките винаги казват, че могат да го направят.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more