.
Отговор в тема
Страница 190 от 436 ПървиПърви ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 726 до 4 750 от общо 10898
    sladuranata222
    Guest
    Здравейте, реших тази година да си направя рожденият ми ден в дискотека, но съм ходила само 2/3 път и не съм много наясно, ако може да ми препоръчате някоя хубава дискотека, но да не е много скъпа защото няма да имам много пари и искам да разбера колко г/д ще ми излезе за 10/12 човека или да ми кажете какви са цените вътре на бутилка и колко е входа. Благодаря ви предварително!

Някой да е поръчвал от enzo.bg? За първи път ще си поръчвам нещо онлайн. Прочетох всичко в сайта им, но имам един малко странен въпрос. Колко време преди да дойде поръчката на адреса ти се обаждат или как по-точно се случват нещата, защото ако не съм вкъщи..

Цитирай Първоначално написано от sladuranata222 Виж мнението
    Здравейте, реших тази година да си направя рожденият ми ден в дискотека, но съм ходила само 2/3 път и не съм много наясно, ако може да ми препоръчате някоя хубава дискотека, но да не е много скъпа защото няма да имам много пари и искам да разбера колко г/д ще ми излезе за 10/12 човека или да ми кажете какви са цените вътре на бутилка и колко е входа. Благодаря ви предварително!
    град?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

sladuranata222
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    град?
    от София

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имате ли мнения за Мария Илиева - дизайнерката на Ego Boutique? Докато се влачех към Винса видях една рокля и се влюбих. Качествени ли са роклите или е някаква натруфена марка?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata222 Виж мнението
    Гранд Плейс в Студентски. Евтино е , има промоции за рожденици постоянно.
    Виж във фейсбук Grand Place май им е страницата
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Домашна маска за суха кожа ?!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Майка ми си маже мед и жълтък мисля че .. също мед и канела съм пробвала. Мед да има. Имам най-уникалната подхранваща маска на света с мед и мляко и е огромна кофа от килограм. Happy me
    Извинявам се за малоумния въпрос, но ако изпека gel-like топ лак в УВ лампа, ще се получи ли нещо, или трябва специален лак за тея печки?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Маслото на икаров за нокти ще има ли ефект, ако го слагам върху заздравител или обратното?

Няма как да достигне до нокътя ти през заздравителя.
    И го изчакай да изсъхне хубаво, защото иначе ще имаш проблем с лака.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Heaven
    Няма как да достигне до нокътя ти през заздравителя.
    И го изчакай да изсъхне хубаво, защото иначе ще имаш проблем с лака.
    глупости.
    може и върху лак да се слага.
    всеки заздравител е така, дори и за моето ОПИ като четох, пишеше че е важно отначало да се слага всеки ден, било то и върху цветен лак за нокти.

пише да се слага всеки един и да се напластява, не видях да пише върху цветен лак :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

здравейте на почти 13 съм, за първи път ми дойде на 10 и половина и от тогава до сега цикълът ми винаги е бил редовен .. до сега .. попринцип трябваше да ми дойде съвсем в началото или в края на месеца .. сега спазвам малка диета дали е от нея и с какво мога да го предизвикам да дойде?

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не изчаквам маслото на Икаров да попие... намазвам си ноктите, не масажирам, след 15-20 минути избърсвам със салфетка. Слагам го веднъж седмично - винаги на почистени от лак нокти.

и така става, но въпросът е да лакираш съвършено сухи нокти
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Heaven
    пише да се слага всеки един и да се напластява, не видях да пише върху цветен лак :Д
    и двете стават.
    лично Икаров съм ползвала върху лак и имаше ефект.

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images/435/6965435x.jpg
    това с розов гел ли е или с някакъв специален лак?
    http://ask.fm/iwwkaa

Някоя от вас имала ли е проблем с червен нос? Носът ми е много чувствителен, на студено/топло се зачервява, но сега вече постоянно е поне малко зачервен. Мисля да отида на дерматолог, дано не се окаже розацея или някакво друго възпаление. А ако някой е доволен от дерматолог в Бургас, моля да ми пише на лс.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    и двете стават.
    лично Икаров съм ползвала върху лак и имаше ефект.
    Може.
    Аз винаги като правя такива терапии, ги правя на почистени нокти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    И аз на почитени нокти, иначе не попиява и само се хаби материал

Охх, моля ви, не издържам вече. Искам да ги махна тия пъпки.. срам ме е да изляза навън и не искам да се гледам в огледалото... Положението не е толкова зле, но + филмирането ми това се получава. Нищо не ромага, или има временен ефект колкото да се зарадвам. Акне аут активния лосион го изхарчих половината, ефект не виждам. Сапун с хума- никакъв ефект. Смрадлика - временен ефект. Какво да правя? Не мога така вече....

train.hard
    Guest
    Здравейте, момичета! Търся една рокля, която преди няколко дни ми хвана окото и направо се влюбих в нея.. незнам къде да я търся, много ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате: http://data.whicdn.com/images/10719166/161830_large.jpg

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Охх, моля ви, не издържам вече. Искам да ги махна тия пъпки.. срам ме е да изляза навън и не искам да се гледам в огледалото... Положението не е толкова зле, но + филмирането ми това се получава. Нищо не ромага, или има временен ефект колкото да се зарадвам. Акне аут активния лосион го изхарчих половината, ефект не виждам. Сапун с хума- никакъв ефект. Смрадлика - временен ефект. Какво да правя? Не мога така вече....
    Ползвала ли си Зинерит?Лично аз не съм го пробвала,но съм чувала,че помагало много.Цената му е колкото Акне Аут долу-горе.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    slynchoo Как ти е блога? В една от темите пише, че ти е интересен. Благодаря.
    Да питам: не мога да се сетя един продукт как се казваше. Хидратация без отмиване е. Тубичката е голяма и като от шампоан сайас (формата). Името го пише по дължината. Тубата е прозрачна, вътре е розова течност с пяна отгоре му. Струва 14 лева. Продукта е професионалет и моята фризьорка ми го препоръча.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ^Писах ти съобщение.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си