- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Здравейте, реших тази година да си направя рожденият ми ден в дискотека, но съм ходила само 2/3 път и не съм много наясно, ако може да ми препоръчате някоя хубава дискотека, но да не е много скъпа защото няма да имам много пари и искам да разбера колко г/д ще ми излезе за 10/12 човека или да ми кажете какви са цените вътре на бутилка и колко е входа. Благодаря ви предварително!
Някой да е поръчвал от enzo.bg? За първи път ще си поръчвам нещо онлайн. Прочетох всичко в сайта им, но имам един малко странен въпрос. Колко време преди да дойде поръчката на адреса ти се обаждат или как по-точно се случват нещата, защото ако не съм вкъщи..
Имате ли мнения за Мария Илиева - дизайнерката на Ego Boutique? Докато се влачех към Винса видях една рокля и се влюбих. Качествени ли са роклите или е някаква натруфена марка?
Домашна маска за суха кожа ?!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Майка ми си маже мед и жълтък мисля че .. също мед и канела съм пробвала. Мед да има.Имам най-уникалната подхранваща маска на света с мед и мляко и е огромна кофа от килограм. Happy me
Извинявам се за малоумния въпрос, но ако изпека gel-like топ лак в УВ лампа, ще се получи ли нещо, или трябва специален лак за тея печки?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Маслото на икаров за нокти ще има ли ефект, ако го слагам върху заздравител или обратното?![]()
Няма как да достигне до нокътя ти през заздравителя.
И го изчакай да изсъхне хубаво, защото иначе ще имаш проблем с лака.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
пише да се слага всеки един и да се напластява, не видях да пише върху цветен лак :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
здравейтена почти 13 съм, за първи път ми дойде на 10 и половина и от тогава до сега цикълът ми винаги е бил редовен .. до сега .. попринцип трябваше да ми дойде съвсем в началото или в края на месеца .. сега спазвам малка диета дали е от нея и с какво мога да го предизвикам да дойде?
![]()
Аз не изчаквам маслото на Икаров да попие... намазвам си ноктите, не масажирам, след 15-20 минути избърсвам със салфетка. Слагам го веднъж седмично - винаги на почистени от лак нокти.
и така става, но въпросът е да лакираш съвършено сухи нокти![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://prikachi.com/images/435/6965435x.jpg
това с розов гел ли е или с някакъв специален лак?
http://ask.fm/iwwkaa
Някоя от вас имала ли е проблем с червен нос? Носът ми е много чувствителен, на студено/топло се зачервява, но сега вече постоянно е поне малко зачервен. Мисля да отида на дерматолог, дано не се окаже розацея или някакво друго възпаление. А ако някой е доволен от дерматолог в Бургас, моля да ми пише на лс.![]()
И аз на почитени нокти, иначе не попиява и само се хаби материал![]()
![]()
Охх, моля ви, не издържам вече. Искам да ги махна тия пъпки.. срам ме е да изляза навън и не искам да се гледам в огледалото... Положението не е толкова зле, но + филмирането ми това се получава. Нищо не ромага, или има временен ефект колкото да се зарадвам. Акне аут активния лосион го изхарчих половината, ефект не виждам. Сапун с хума- никакъв ефект. Смрадлика - временен ефект. Какво да правя? Не мога така вече....![]()
Здравейте, момичета!Търся една рокля, която преди няколко дни ми хвана окото и направо се влюбих в нея.. незнам къде да я търся, много ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате: http://data.whicdn.com/images/10719166/161830_large.jpg
slynchoo Как ти е блога? В една от темите пише, че ти е интересен. Благодаря.
Да питам: не мога да се сетя един продукт как се казваше. Хидратация без отмиване е. Тубичката е голяма и като от шампоан сайас (формата). Името го пише по дължината. Тубата е прозрачна, вътре е розова течност с пяна отгоре му. Струва 14 лева. Продукта е професионалет и моята фризьорка ми го препоръча.
^Писах ти съобщение.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..