- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Какъв пример искаш?
Трябва да е керамична, разбира се, не метална. Дали ще е нормална керамика, или подобрена с не знам си какви покрития въпрос на избор. Моята е подобрена керамика с турмалиново, тефлоново и антистатично покритие :Д Време за загряване: 15 секунди - дали ще са 10, 15 или 20 предполагам не те бърка толкова, както и дали ще има декорация на самата преса и разни подобни простотии. Мисля, че няма йонизираща Ремингтън, някой да ме поправи ако греша. Антистатичното покритие има същия ефект. Йонизатори имат Филипс, Белисима. За парна преса сефте чувам. :Д
Не мога да ти дам за съжаление никаква информация за Babyliss.
Ако ти се дават излишни пари, перлената или новата копринена Ремингтън ще са истинско удоволствие за душата, но моята за два пъти по-ниска сума не изправя никак зле и стои до следващото измиване. Както казах на пича в магазина Обясни ми какво прави? и той - Само изправя. Но добре. :ДД точно това исках и да чуя. Всъщност плочите и са заоблени и ако умееш да се къдриш с преса, би могла, но аз не съм пробвала.
Аз исках прост модел преса на хубава марка.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-21-2014 на 21:29
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Идвам да похваля маската за коса на Maroconail вече 2 ра седмица я ползвам и съм много доволна .
И да спомена че обожавам Alexander McQueen .
И последно от доста време се каня да си взема цветни лещи . Някой може ли да даде мнение дали вредят на очите .
Много искам да се видя с друг цвят на очите освен сини .
Препоръчайте ми хубав, покривен коректор за под очите доо 10лв. :Д
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
http://www.maybelline.com/~/media/Im...-shot-crop.png От този съм много доволна, но май беше 14 лв...
А докато сте на тема преси, да поптам някой ползвал ли е тази http://www.glaetteisenshop.de/assets...gton-s9950.jpg ? Имам си сега чисто нова преса (почти де), но вече обмислям следващата :Д
Точно за тая казах, че според мен няма смисъл.Не съм я пробвала, но балсамът свършва след известно време и имаш обикновена хубава преса, за която си дала над 150лв. Ако си решила да даваш толкова, мисля, че перлената или копринената биха били по-добра инвестиция. Или пък по-обикновена, като останалите пари дадеш за козметика. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами аз я загледах точно поради простата причина, че в Австрия е само 40 евро :О Просто ми направи впечатление голямата разлика в цената и реших, че ако си я взема от тук ще си струва. Но както казах не ми е належащо в момента, събирам впечатления за бъдещи покупки. Ама и аз съм една.. само търся за какво да харча пари, всеки ден си въобразявам, че ми трябват още 1001 неща.. :Д
Тъй като за първи път се престраших да си поръчам рокля от нета,сега като я пробвах се оказа,че ми е прекалено къса и трябва да я върна.Взех я с наложен платеж и сега писах на въпросния сайт дали е удобно утре да я върна с Еконт,както я получих.Въпроса ми е каква е процедурата,смис отивам в офиса,казвам,че искам да си я върна,ще им окажа бележката от днес за да видят адреса и плащам обратната доставка.А как ще си получа парите?
Здравайте!! Аз имам следният въпрос: таа..излезна ми много кофти пъпка...кажете ми домашно "лекарство" за бързо премахване...скоростно..мно оо моляяя.. без паста за зъби - пробвала съм и при мен не върши работа....помагайте моля ви
Целувки :*
Ако беше за лице, щеше да се казва паста за лице. Тя е за зъби.
И внимавай как ми говориш.
Трябва да хидратираш кожата хубаво, да е чиста - не знам от какво ти се е появила пъпката и къде е, може да използваш термална вода, малки количества крем здраве, нещо успокоително, а не агресивно.
Ако искаш лакочистител си намажи по лицето, по-добра маска няма.......
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лесно ли се стига от Гръцката махала до Винс-а? Пеш, с автобус...![]()
С крака, през Севастопол. Наблизичко еЗависи за коя точка на гръцката говориш, но като цяло е доста близо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
тук ли имаше доста доволни от мицеларната вода на Mixa? някой с чувствителна кожа да е имал проблем с нея?
ползвала съм розовата на Биодерма и ми беше харесала, сега имам детската им, обаче не съм очарована, а не ми се дават пак толкова пари...
между другото, водите на Биодерма са на промоция, купуваш една и втората е 3лв.!!!!!!!!!!![]()
Аз съм доволна от тази на Гарниер. като действие не забелязвам разлика с розовата на Биодерма и съм доволна. Особено имайки предвид, че е 400 мл за 8-9 лв.![]()
Тя си е за чувствителна кожа. Мисля, че по-скоро хората със склонна към омазняване кожа са недоволни от нея. Моята е наполовина и другия път ще пробвам тази на Гарние. Пари ли ако попадне в очите?
Винаги съм се чудила как разбираме, че кожата ни е чувствителна?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
https://www.uniqso.com
https://www.pinkyparadise.com
http://www.geocolouredlenses.com
Препоръчвам и трита. Виж къде цената най-много те устройва за модела, който искаш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте
Значи имам следния проблем след изправяне.Косата ми е нормална - не е особено суха или мазна.Изправям се на около 190 градуса и ползвам термозащитен спрей до 220 градуса.Самата коса се изправя доста добре, но проблемът е, че скоро след това косата ми става някак на пръчки,спластена и не е толкова мека и лека, както когато не я изправям.Може ли да ми препоръчате някакъв спрей за след изправяне, не искам някакъв блясък или нещо особено-просто мека и лека коса след изправяне, без спластяване.
Сигурна съм, че не е от термозащитния спрей. Мерси предварително![]()
Последно редактирано от flappie : 01-24-2014 на 14:46
Смени термозащитния спрей.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някоя от тези съставки в пудра може ли да запуши порите на лицето ми : ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, POLYETHYLENE, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.
Мерси предварително![]()
А на мен като видях полиетилен :Д това за какво го слагат? за дълголетие? :Д торбичките нали се разграждат по 1000 години, сигурно и лицата ни така :ДДДДДДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more