- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^ Ако са качествени лещите - не. Но вечер при някои модели се вижда леко замъглено с периферното зрение.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам два чифта на GEO и един на Neo Vision. И двете марки са корейски. Имала съм и на Bausch & Lomb и са ужасни, съвсем не препоръчвам!
Много си струва на Орифлейм, но се ползва настрани, а не с върха директно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имах на Есенс, обаче я ползвах върху сенки понякога и спря да пише преждевременно. И в началото първите пъти окото ми се зачервяваше и изсушаваше точно там, където я слагах, ама упорито продължих да я използвам и то спря :д
Иначе е яка.
Не направих голяма реклама, ама съм фенка на твърдия им писец доста повече.
Аз пак ще препоръчам Dipliner-а на Golden Rose нищо, че е с твърд писец. Възможно най-прекрасната очна линия е това! Абсолютно нито един писец не може да се сравнява с нея.
Момичета, и аз да попитам нещо, което от доста време много ме интересува, но не намирам отговор. Някоя от вас знае ли с какво , с каква боя си боядисват веждите арабките-аз съм виждала и някои циганки с нещо като къна, но не е къна. Ходила съм в козметични салони , боядисвали са ми веждите, но това трае само 2-3 дни. Много е красиво , но не се решавам на перманентен грим, защото не се знае дали ще е сполучлив...Имам съседки арабки-те са с боядисани вежди, но ми прави впечатление, че не са им всеки път еднакви-значи не е перманентно, макар че е толкова прецизно направено и на двете-никаква разлика няма.. и аз не знам какво, но имам желание да разбера и да пробвам
Преди година се бях запалила да се опитам да направя домашна кола маска със захар, както в Ориента си я правят, но все не се получаваше и се отказах....
Проф. Мермерски съветваше за ускоряване на метаболизма всяка сутрин в продължение на една седмица да се пие ..вода, ябълков оцет и .. не помня дали имаше и още нещо, но една съседка каза, че го е пробвала този метод и действал безотказно и в същото време антитоксично. Ще я попитам и ще пиша, а и междувременно някоя съфорумка може да го е ползвала този метод и да сподели как на нея и действа и какви са й впечатленията...
Бихте ли ми препоръчали бб кремза изравняване на тена
ПП: Ако има значение с нормална до мазна кожа съм![]()
^ Цвят? Европейски, азиатски, няма значение? xD
Винаги я ползвам така, с върха въобще не ми е удобно.
Това е моята. http://3.bp.blogspot.com/-XJ1XtRiKkT...c8/s1600/2.jpg . А такъв тип като на Голдън Роуз имам , но не са ми удобни.
Готово.
Бих искала да ми препоръчате хубав шампоан за мазна коса, който подсилва и заздравява косата.Благодаря предварително![]()
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!