.
Отговор в тема
Страница 199 от 436 ПървиПърви ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 951 до 4 975 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Имам един лосион Biotrade Мелабел тоник, пише, че изсветлява петна - лунички, старчески петна, петна от акне, пигментирани белези, петна от бременност, петна от слънчеви изгаряния. Имам петънця от пъпки, които много бавно изчезват, дали ще помогне? Пише, че като се ползва трябва при излизане да се нанася крем с фактор. Ако го слагам вечер няма нужда сутрин да слагам крем с фактор, нали?
    Има,има! Слагай го.

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    1. http://www.ivis.bg/products_images/A...ybelline-1.jpg Мнения? Интересува ме основно матирането и издръжливостта.
    2. Колко горе-долу струва матиращия фон дьо тен на Chanel в Париж?Не намирам нищо,а в сайта им няма цени.Лятото ще ходя и мисля да го пробвам.
    1.) Имам го този. Хареса ми цвета, но като го сложиш на лицето след 1 минута става по-тъмен отколкото е в самата тубичка. Взех си най-светлия и ми седи като лютеница. Сега седи в шкафа и ще го извадя чак юни месец.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    1.) Имам го този. Хареса ми цвета, но като го сложиш на лицето след 1 минута става по-тъмен отколкото е в самата тубичка. Взех си най-светлия и ми седи като лютеница. Сега седи в шкафа и ще го извадя чак юни месец.
    А колко часа държи матиращия ефект?

С цветни лещи вижда ли се по-различно от с безцветни?

^ Ако са качествени лещите - не. Но вечер при някои модели се вижда леко замъглено с периферното зрение.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Има,има! Слагай го.
    Мерсии. А ако го слагам вечер, сутрин не трябва да слагам крем с фактор, нали?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Ако са качествени лещите - не. Но вечер при някои модели се вижда леко замъглено с периферното зрение.
    Благодаря за отговора, твоите (ако са цветни) на коя марка са?

Имам два чифта на GEO и един на Neo Vision. И двете марки са корейски. Имала съм и на Bausch & Lomb и са ужасни, съвсем не препоръчвам!

anonymous708973
    Guest
    Първият фон-дьо-тен, който някога съм ползвала, беше именно Афинитон. Ама най-старата формула - още тогава си бяха боклуци и се окисляваха - или каквото там се нарича - след два часа.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението

Имате ли впечатление от фдт на Manhattan Easy Match? Подходящ ли е за смесена (към мазна) кожа?

Град
    ilivewheretheskyends
    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА ХУБАВА ОЧНА ЛИНИЯ - ТИП ПИСАЛКА. ЩЕ ХОДЯ УТРЕ ДО ДМ И ИСКАМ ДА СИ КУПЯ НЯКАКВА ХУБАВА, ЧЕ ТАЯ МОЯТА НА ОРИФЛЕЙМ НЕ СТРУВА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Много си струва на Орифлейм, но се ползва настрани, а не с върха директно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА ХУБАВА ОЧНА ЛИНИЯ - ТИП ПИСАЛКА. ЩЕ ХОДЯ УТРЕ ДО ДМ И ИСКАМ ДА СИ КУПЯ НЯКАКВА ХУБАВА, ЧЕ ТАЯ МОЯТА НА ОРИФЛЕЙМ НЕ СТРУВА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
    Аз имах на Есенс, обаче я ползвах върху сенки понякога и спря да пише преждевременно. И в началото първите пъти окото ми се зачервяваше и изсушаваше точно там, където я слагах, ама упорито продължих да я използвам и то спря :д
    Иначе е яка.

Не направих голяма реклама, ама съм фенка на твърдия им писец доста повече.

Аз пак ще препоръчам Dipliner-а на Golden Rose нищо, че е с твърд писец. Възможно най-прекрасната очна линия е това! Абсолютно нито един писец не може да се сравнява с нея.

Момичета, и аз да попитам нещо, което от доста време много ме интересува, но не намирам отговор . Някоя от вас знае ли с какво , с каква боя си боядисват веждите арабките-аз съм виждала и някои циганки с нещо като къна, но не е къна. Ходила съм в козметични салони , боядисвали са ми веждите, но това трае само 2-3 дни. Много е красиво , но не се решавам на перманентен грим, защото не се знае дали ще е сполучлив...Имам съседки арабки-те са с боядисани вежди, но ми прави впечатление, че не са им всеки път еднакви-значи не е перманентно, макар че е толкова прецизно направено и на двете-никаква разлика няма.. и аз не знам какво, но имам желание да разбера и да пробвам
    Преди година се бях запалила да се опитам да направя домашна кола маска със захар, както в Ориента си я правят, но все не се получаваше и се отказах....

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Шоколадов чай? :Д
    С какво да си забързам метаболизма, пак питам?
    Проф. Мермерски съветваше за ускоряване на метаболизма всяка сутрин в продължение на една седмица да се пие ..вода, ябълков оцет и .. не помня дали имаше и още нещо, но една съседка каза, че го е пробвала този метод и действал безотказно и в същото време антитоксично. Ще я попитам и ще пиша, а и междувременно някоя съфорумка може да го е ползвала този метод и да сподели как на нея и действа и какви са й впечатленията...

Супер фен
    Бихте ли ми препоръчали бб крем за изравняване на тена
    ПП: Ако има значение с нормална до мазна кожа съм

^ Цвят? Европейски, азиатски, няма значение? xD

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Много си струва на Орифлейм, но се ползва настрани, а не с върха директно.
    Винаги я ползвам така , с върха въобще не ми е удобно.
    Това е моята. http://3.bp.blogspot.com/-XJ1XtRiKkT...c8/s1600/2.jpg . А такъв тип като на Голдън Роуз имам , но не са ми удобни.
    Последно редактирано от kaRamella : 02-02-2014 на 16:46

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Момичета, и аз да попитам нещо, което от доста време много ме интересува, но не намирам отговор . Някоя от вас знае ли с какво , с каква боя си боядисват веждите арабките-аз съм виждала и някои циганки с нещо като къна, но не е къна. Ходила съм в козметични салони , боядисвали са ми веждите, но това трае само 2-3 дни. Много е красиво , но не се решавам на перманентен грим, защото не се знае дали ще е сполучлив...Имам съседки арабки-те са с боядисани вежди, но ми прави впечатление, че не са им всеки път еднакви-значи не е перманентно, макар че е толкова прецизно направено и на двете-никаква разлика няма.. и аз не знам какво, но имам желание да разбера и да пробвам
    Преди година се бях запалила да се опитам да направя домашна кола маска със захар, както в Ориента си я правят, но все не се получаваше и се отказах....
    Защо не ги попиташ тях

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Цвят? Европейски, азиатски, няма значение? xD

По възможност да се купува от България а цвят със светла кожа съм ползвам най-светлите номера почти на всичко

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз имах на Есенс, обаче я ползвах върху сенки понякога и спря да пише преждевременно. И в началото първите пъти окото ми се зачервяваше и изсушаваше точно там, където я слагах, ама упорито продължих да я използвам и то спря :д
    Иначе е яка.

Не направих голяма реклама, ама съм фенка на твърдия им писец доста повече.
    Пантерке, направи си място за нови лични съобщения, защото цял ден се опитвам да ти пиша, а явно съм твърде разсеяна да забележа, че не моят нет.

anonymous708973
    Guest
    Готово.

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Бих искала да ми препоръчате хубав шампоан за мазна коса, който подсилва и заздравява косата.Благодаря предварително
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Essence.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си