.
Отговор в тема
Страница 202 от 436 ПървиПърви ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 026 до 5 050 от общо 10898
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    Ползвала съм.Имах същия.Не знам от какво и защо се получи така,но по лицето ми започнаха да излизат пъпчици (малки и розови).Може и да съм алергична към коензима - и аз не знам.
    няма да рискувам значи ;д
    а някой да може да ми предложи наистина нещо ефикасно за петънцата по
    лицето,ужасни са
    както и нещо за разширени пори /освен крема на биодерма,не ми действа добре/
    и черни точки

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    БГ САЙТ от който да поръчам URBAN DECAY NAKED?

http://users.ue-varna.bg/vasilev/razni/magic.htm :О Само при мен ли действа? Някой да обясни как става

Някой от вас използвал ли е http://www.boots.com/en/Clean-Clear-...sh-150ml_1447/ ? Наскоро си го взех и ми е малко странен, всмисъл че ми изсушава кожата и мириса му е като на някой препарат за баня (без да преувеличавам). Някой има ли мнение за него?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    http://users.ue-varna.bg/vasilev/razni/magic.htm :О Само при мен ли действа? Някой да обясни как става
    Не знам как бачка това, но и при мен действа.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Момичета от витамините А и Е може ли да се напълнее? Защото напоследък имам някакви такива наблюдения;д
    Пълнее се от ядене, не от витамини.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ Знам че в комбинация тези витамини действат хормонално. Именно за това ги пия аз седмица преди цикъла, за да нямам болки.
    Точно щото действат хормонално, се пият първите десет дни от цикъла. Не последните.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Винаги се получава число, което се дели на 9, а символите, които съответстват на тези числа (които се делят на 9) са едни и същи. Символите до числата се сменят и затова всеки път излиза различен символ.

Някой може ли да ми обесни какво представлява този сух шампоан - консистенция, ефект, странични ефекти. (Лично аз си го представям като нещо на прах )
    Последно редактирано от Hotty_BB : 02-05-2014 на 14:10

Мега фен
    Град
    <3
    Абе можете ли сами да се сплитате хубаво на рибена кост? Я дайте някое tutorial клипче
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Абе можете ли сами да се сплитате хубаво на рибена кост? Я дайте някое tutorial клипче
    Нещо такова ?
    http://www.youtube.com/watch?v=smJvLUl89ko

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    Нее, тази, която почва отгоре на главата :33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И при мен! Умишлено внимавах да не цъкам около символа, за да не подскажа по някакъв начин, ама... ебати :д

Сухият шампоан е под формата на дезодорант. Предполага се да придава на косата вид на чиста и поддържана, когато трябва да изглежда такава, а си нямала време да я измиеш. Придава обем в корените, затова и често се използва преди машата, например. Не би трябвало да оставя бели следи в корените. Тия неща важат за хубавите сухи шампоани. Аз съм с Балеа и далеч не съм впечатлена. Лидер в областта е Батисте. Виж публикацията за Батисте в блога на Ида - www.idaandmakeup.blogspot.com
    Разделяш си косата по някакъв начин, пръскаш от разстояние педя-две върху мазните участъци, изчакваш 5-10 минути, разтъркваш в корените и разресваш.

Искам да си купя ексфолиант за лице и за тяло. Препоръчайте ми някой от който сте доволни

Трябва ми сух шампоан, до 5 лв, който да се продава в ДМ. Балеа ме устройва, но не намирам къде е.
    Също, започнах да пия бирена мая против пъпки и евентуално ако напълнея няма да е излишно. Трябва ли да правя почивки и по някое време?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Точно щото действат хормонално, се пият първите десет дни от цикъла. Не последните.
    Не знам защо съм се объркала, исках да кажа менструация, не цикъл!

Хора питам за трети път, предложете ми овлажняващ крем за лице!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Shupidub Виж мнението
    Някой от вас използвал ли е http://www.boots.com/en/Clean-Clear-...sh-150ml_1447/ ? Наскоро си го взех и ми е малко странен, всмисъл че ми изсушава кожата и мириса му е като на някой препарат за баня (без да преувеличавам). Някой има ли мнение за него?
    Дааа! Мислех, че си го втълпявам, но и при мен е така. Яд ме е, че си го взех, но ще трябва да си го изхабя.

Мега фен Аватара на babity
    Не знам защо съм се объркала, исках да кажа менструация, не цикъл!
    Я, я! К'ъв е филма с витамините?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

Хора питам за трети път, предложете ми овлажняващ крем за лице!!
    http://www.nivea.bg/products/face-ca...ng-Moisturizer
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на 102
    от 90 до 99 е все 81 ;д шса сетите

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Dupont passinger Cruis или Trussardi (парфюми) е по издържлив?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Препоръчайте ми някакъв хубав фдт до 30тина лв. За смесена кожа със средно покритие, че не е за мен, а не съм много наясно какво е излизало наскоро и не знам какво да препоръчам.

на maybellin affinitone 24 h и ако си вземеш и 1 коректор на essence и си супер

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Точно пък на Мейбълин фондьотените са ужасни, аз въобще не ги харесвам. И ако е за момиче със светла кожа, абсурд да му пасне някой цвят, дори от най-светлите на Мейбълин. Rimmel Wake me up е хубав (и фдт, и коректора), обаче не знам дали ще е добър за смесена кожа, защото е със сияен ефект. Може също да видиш Revlon colorstay или да потърсиш в Инглот? Не знам на каква цена са, но по принцип са добри.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Cloud9
    http://www.zlatnaribka.com/macadamia...rl-cream-60-ml

Някой ползвал ли го е?Имам чуплива и хвърчаща коса и ми трябва нещо с подобно действие

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Точно пък на Мейбълин фондьотените са ужасни, аз въобще не ги харесвам. И ако е за момиче със светла кожа, абсурд да му пасне някой цвят, дори от най-светлите на Мейбълин. Rimmel Wake me up е хубав (и фдт, и коректора), обаче не знам дали ще е добър за смесена кожа, защото е със сияен ефект. Може също да видиш Revlon colorstay или да потърсиш в Инглот? Не знам на каква цена са, но по принцип са добри.
    Афинитон са отвратителни. Особено на най-първия Афинитон, аз нямам проблем със светли и тъмни цветове, защото съм средна, но всичките са ужасно червеникави. Калърстей е около 20 лв.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове