- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой знае ли сайт, където мога да поръчам плюшено мече с тениска, на която може да ми сложат снимка (т.е. тениска с щампа, само че снимката да си я избера аз)?![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Пия бирена мая. Трябва ли са правя почивки, например един месец пия, един не? И ако да, през колко и по колко време?
Трябва, но попитай в аптеката като им кажеш за какво точно я пиеш. Преди години аз я пих на почивки, но тогава я вземах заради гадното акне, което имах и нямаше отърване от него. Спомням си, че от бирената фабрика в Плд ми вземаха някаква течност с хмел, дрожди... преди да стане бира...Ти по каква причина я вземаш - профилактично, за лицето или косата?
Тъй като на предния въпрос никой не ми отговори, се надявам сега някой да се включи със съвет. c:
Препоръки за капки за очи/изкуствени сълзи (мисля, че всъщност са едно и също), които да стават за употреба докато нося лещи? Имам едни японски, обаче не мога да ги ползвам докато нося лещите, а напоследък очите ми се зачервявят толкова много, че приличам на стар алкохолик.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами, пия я заради пъпките, поизчистиха се доста, виждам голяма разлика за половин месец. Но няма да съм недоволна ако ми помогне и за косата. Пък и няма да е лошо и да кача някое килце - досега откакто я пия качих 3. Аз пия такава на хапчета от аптеката. Не знам какви почивки да правя..
Аз имам един спешен въпрос. Очевидно новият ми гел за лице не ми понесе на кожата и сега е меко казано отвратителна. Червена, възпалена, сутринта даже ми беше подуто окото:Д
Термалната вода ще ми помогне ли ?
Да ви питам поръчвали ли сте от Ибей? :Д За колко време идват дг ?
Може ли да ми кажете сигурни сайтове, които поемат поръчки ?![]()
Здравейте, искаме да направим номер на един приятел.. искаме да сложим приспивателно в питието му и да заспи моментално няколко часа, но да не му се случи нищо и през това време ние ще му направим номер... Мисълта ми е имали такова лекарство кажете ми ?? и ако да как трябва да се използва ?
Пази Боже от такива приятели.
използвайте случая като се напие като животно, не тровете приятеля си с неизвестни химични вещества.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По принцип във всяко фото могат да го направят май това.Една приятелка направи същото за нейния приятел от фото.
Аз съм поръчвала от немския ebay, но съм забелязала, че ако поръчката е на нещо скъпо,цената на доставката излиза толкова, колкото на нещо по-малко..примерно шампоан или балсам. Столчето за хранене и кошарката на малкия ми излезе, колкото доставката на някой козметичен продукт.Излиза изгодно ако са повече неща, обаче от един предлагащ. А що се касае там до гаранцията - има си система, която "задържа" парите, явява се посредник м/у теб и продавача и не получават парите, докато не ти изпратят стоката. А и сега на някои доставчици с/у името им има Ибей гаранция, което показва на потребителя, че са сериозни и самият сайт гарантира за тях. Ако купуваш бижута и за 1000 евро да е покупката, доставката е около 20-25 евро като вътре влиза и застраховка. За часовници също е така и има доста изгодни предложения. Ти какво искаш да купуваш-дрехи, козметика, бижута. Питам, защото сега наближават баловете и някои познати си направиха страхотни попадения на перли акоя или таити и то красиви колиета, а тук са на космически цени.
А, да, обърни внимание и на това дали въобще има възможност за доставка до Бг, защото някои не предлагат до тук.
да се повторя ---как се казва това ? http://i61.tinypic.com/21l28fc.jpg
http://i59.tinypic.com/iwujxg.jpg
Получават се интересни неща с него,но не и при мен :Д уж нямам етажи на косата и не би трябвало да имам проблем,но уви ...
Hostis Honori Invidia
Hostis Honori Invidia
Това от онези неща (;д) за прически ли е, че не мога да се ориентирам ??
Кажете някъв сайт, в който продават мъниста и метални елементи за направата на бижута, ама да има малко по-голямо разнообразие (не типично като за мартеници -.-) и да са евтини.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Hostis Honori Invidia
http://prodavalnik.com/wireless-flas...rnet-i41270063
Някой знае ли на какъв принцип работят тези флашки с интернет ?