.
Отговор в тема
Страница 208 от 436 ПървиПърви ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 176 до 5 200 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Някой знае ли сайт, където мога да поръчам плюшено мече с тениска, на която може да ми сложат снимка (т.е. тениска с щампа, само че снимката да си я избера аз)?
    http://ask.fm/iwwkaa

Пия бирена мая. Трябва ли са правя почивки, например един месец пия, един не? И ако да, през колко и по колко време?

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Пия бирена мая. Трябва ли са правя почивки, например един месец пия, един не? И ако да, през колко и по колко време?

Трябва, но попитай в аптеката като им кажеш за какво точно я пиеш. Преди години аз я пих на почивки, но тогава я вземах заради гадното акне, което имах и нямаше отърване от него. Спомням си, че от бирената фабрика в Плд ми вземаха някаква течност с хмел, дрожди... преди да стане бира...Ти по каква причина я вземаш - профилактично, за лицето или косата?

Тъй като на предния въпрос никой не ми отговори, се надявам сега някой да се включи със съвет. c:
    Препоръки за капки за очи/изкуствени сълзи (мисля, че всъщност са едно и също), които да стават за употреба докато нося лещи? Имам едни японски, обаче не мога да ги ползвам докато нося лещите, а напоследък очите ми се зачервявят толкова много, че приличам на стар алкохолик.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ммм, имам го - бива си го, но са само два цвята. Ужасно неподходящи и двата.
    На мен номер 1 ми пасва точно с кожата. 1:1 е

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Трябва, но попитай в аптеката като им кажеш за какво точно я пиеш. Преди години аз я пих на почивки, но тогава я вземах заради гадното акне, което имах и нямаше отърване от него. Спомням си, че от бирената фабрика в Плд ми вземаха някаква течност с хмел, дрожди... преди да стане бира...Ти по каква причина я вземаш - профилактично, за лицето или косата?
    Ами, пия я заради пъпките, поизчистиха се доста, виждам голяма разлика за половин месец. Но няма да съм недоволна ако ми помогне и за косата. Пък и няма да е лошо и да кача някое килце - досега откакто я пия качих 3. Аз пия такава на хапчета от аптеката. Не знам какви почивки да правя..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз имам един спешен въпрос. Очевидно новият ми гел за лице не ми понесе на кожата и сега е меко казано отвратителна. Червена, възпалена, сутринта даже ми беше подуто окото:Д
    Термалната вода ще ми помогне ли ?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз имам един спешен въпрос. Очевидно новият ми гел за лице не ми понесе на кожата и сега е меко казано отвратителна. Червена, възпалена, сутринта даже ми беше подуто окото:Д
    Термалната вода ще ми помогне ли ?
    На биодерма е страхотна. На мен, ако ми се раздразни така от някой продукт не я пипам няколко дни, за да се успокои, само почиствам сутрин и вечер.

Да ви питам поръчвали ли сте от Ибей? :Д За колко време идват дг ?
    Може ли да ми кажете сигурни сайтове, които поемат поръчки ?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тъй като на предния въпрос никой не ми отговори, се надявам сега някой да се включи със съвет. c:
    Препоръки за капки за очи/изкуствени сълзи (мисля, че всъщност са едно и също), които да стават за употреба докато нося лещи? Имам едни японски, обаче не мога да ги ползвам докато нося лещите, а напоследък очите ми се зачервявят толкова много, че приличам на стар алкохолик.
    Ами може да пробваш на Bausch & Lomb - sensitive eyes lens lubricant, те са за употреба точно докато се носят лещите

morena_mia
    Guest
    Здравейте, искаме да направим номер на един приятел.. искаме да сложим приспивателно в питието му и да заспи моментално няколко часа, но да не му се случи нищо и през това време ние ще му направим номер... Мисълта ми е имали такова лекарство кажете ми ?? и ако да как трябва да се използва ?

Пази Боже от такива приятели.
    използвайте случая като се напие като животно, не тровете приятеля си с неизвестни химични вещества.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пази Боже от такива приятели.
    +1
    ахахаха

и аз пак да питам
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Някой знае ли сайт, където мога да поръчам плюшено мече с тениска, на която може да ми сложат снимка (т.е. тениска с щампа, само че снимката да си я избера аз)?

Супер фен Аватара на Cloud9
    По принцип във всяко фото могат да го направят май това.Една приятелка направи същото за нейния приятел от фото.

Цитирай Първоначално написано от morena_mia Виж мнението
    Здравейте, искаме да направим номер на един приятел.. искаме да сложим приспивателно в питието му и да заспи моментално няколко часа, но да не му се случи нищо и през това време ние ще му направим номер... Мисълта ми е имали такова лекарство кажете ми ?? и ако да как трябва да се използва ?
    С "приятели" като вас , на човек не му трябват врагове. А ако през това време сърдечната му дейност спре? Въобще как ви идват такива ОПАСНИ и глупави идеи? ( това е риторичен въпрос-отговор не искам)

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Да ви питам поръчвали ли сте от Ибей? :Д За колко време идват дг ?
    Може ли да ми кажете сигурни сайтове, които поемат поръчки ?
    Аз съм поръчвала от немския ebay, но съм забелязала, че ако поръчката е на нещо скъпо,цената на доставката излиза толкова, колкото на нещо по-малко..примерно шампоан или балсам. Столчето за хранене и кошарката на малкия ми излезе, колкото доставката на някой козметичен продукт.Излиза изгодно ако са повече неща, обаче от един предлагащ. А що се касае там до гаранцията - има си система, която "задържа" парите, явява се посредник м/у теб и продавача и не получават парите, докато не ти изпратят стоката. А и сега на някои доставчици с/у името им има Ибей гаранция, което показва на потребителя, че са сериозни и самият сайт гарантира за тях. Ако купуваш бижута и за 1000 евро да е покупката, доставката е около 20-25 евро като вътре влиза и застраховка. За часовници също е така и има доста изгодни предложения. Ти какво искаш да купуваш-дрехи, козметика, бижута. Питам, защото сега наближават баловете и някои познати си направиха страхотни попадения на перли акоя или таити и то красиви колиета, а тук са на космически цени.
    А, да, обърни внимание и на това дали въобще има възможност за доставка до Бг, защото някои не предлагат до тук.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    да се повторя ---как се казва това ? http://i61.tinypic.com/21l28fc.jpg
    http://i59.tinypic.com/iwujxg.jpg
    Получават се интересни неща с него,но не и при мен :Д уж нямам етажи на косата и не би трябвало да имам проблем,но уви ...
    Hostis Honori Invidia

Град
    http://www.unikalni-podaraci.com/pliusheni.html
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на Dusty
    Това от онези неща (;д) за прически ли е, че не мога да се ориентирам ??

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    По принцип във всяко фото могат да го направят май това.Една приятелка направи същото за нейния приятел от фото.
    А трябва ли да си нося мече или те по принцип имат (питам по принцип, то е ясно че навсякъде е различно) (: ?

Cucko0 тези са много грозни

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    А трябва ли да си нося мече или те по принцип имат (питам по принцип, то е ясно че навсякъде е различно) (: ?

Не, мечоците ги пращат те. Мен ми хареса предпоследният розов мечо. Прекрасен е <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Това от онези неща (;д) за прически ли е, че не мога да се ориентирам ??
    да ,много ми харесаха прическите на опаковката и не мога да си го сложа..побърква ме

виждам,ама ....в Хепи фото в Търново правят хубави ,но не съм чувала да разпращат
    Hostis Honori Invidia

Мега фен
    Град
    <3
    Кажете някъв сайт, в който продават мъниста и метални елементи за направата на бижута, ама да има малко по-голямо разнообразие (не типично като за мартеници -.-) и да са евтини.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Кажете някъв сайт, в който продават мъниста и метални елементи за направата на бижута, ама да има малко по-голямо разнообразие (не типично като за мартеници -.-) и да са евтини.
    http://www.mart-bg.com/center.php?w=4&po=0&w13=20
    Hostis Honori Invidia

http://prodavalnik.com/wireless-flas...rnet-i41270063

Някой знае ли на какъв принцип работят тези флашки с интернет ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си