.
Отговор в тема
Страница 209 от 436 ПървиПърви ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 201 до 5 225 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Deadlock
    Мнение за това кремче за лице?

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Oil*, Glycerin, Rosa Damescena Distillate*, Jojoba Ester, Buxus Chinensis*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Cetyl Alcohol, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Calendula Officinalis*, Butyrospermum Parkii, Xanthan gum, Parfum, Benzyl Alcohol, Squalane, Ceramide 3, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Tocopherol

^ Супер изглежда състава! Но ако имаш непоносимост към алкохол се замисли дали няма да ти дразни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Въпрос към ходещите в Старбъкс- в България предлагат ли се техните термоси и просто ей така са изложени в самото кафе ли? Не съм влизала до сега, в интернет гледам много сладурски и има хубави отзиви. Трябва ми малък (до 400 мл) за чай и кафе на училище. Някой ако има такъв или на друга марка, нека сподели.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    ^ В Старбъкс в The mall съм виждала, по Коледа имаха много хубави термоси и чаши.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на Dusty
    Cucko0, преди време бях гледалал в youtube такива прически .. сега не мога да ти дам линк, но ще се разровя и може да немря нещо
    а би ли ми казала откъде ги купи, защото аз от бая време се оглеждам, но не намирам

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Въпрос към ходещите в Старбъкс- в България предлагат ли се техните термоси и просто ей така са изложени в самото кафе ли? Не съм влизала до сега, в интернет гледам много сладурски и има хубави отзиви. Трябва ми малък (до 400 мл) за чай и кафе на училище. Някой ако има такъв или на друга марка, нека сподели.
    Даа, аз имам от там

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Супер изглежда състава! Но ако имаш непоносимост към алкохол се замисли дали няма да ти дразни.
    Имам тестерчета и ще видя как ще ми действа. Ентусиазирах се да питам, защото и на мен ми се видя добър съставът. Открих голям магазин за биокозметика и хранителни изгъзици, харесах си сто неща и се сдобих с тестери. Имаше и прекрасни (външно) чайове. Взех си няколко вида. Също голяма колекция масла, за много от които не съм чувала нищо, например ягодово масло.

lullu
    Guest
    Може ли някой да ми предложи официален кок, който да е леко разпуснат..?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Даа, аз имам от там
    Може ли да кажеш колко струваше и дали може да се пие направо от него (гледам че капачката не е като чашка, в която да се налее, а повечето такива оливат).

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Cucko0, преди време бях гледалал в youtube такива прически .. сега не мога да ти дам линк, но ще се разровя и може да немря нещо
    а би ли ми казала откъде ги купи, защото аз от бая време се оглеждам, но не намирам
    благодаря от сега
    купих го от магазин за джунджурии за 1,90лв.
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Може ли да кажеш колко струваше и дали може да се пие направо от него (гледам че капачката не е като чашка, в която да се налее, а повечето такива оливат).
    аз имам такъв http://demandware.edgesuite.net/sits...?sw=465&sh=465 струваше 17 кинта ;д може да се отвива капачката и да се маха, иначе се прие през дупката както при всеки друг термос.. :Д нищо не се излива, само малко остават капки по капачето като пиеш, но можеш да ги махаш с пръст леко :Д и държи топло макс 1 час

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://www.maccosmetics.com/product/...ion/index.tmpl
    някой може ли да ми каже този фдт за каква кожа е? В смисъл аз доколкото успях да си го преведа, разбрах че е за много суха кожа, обаче една приятелка ми каза, че пишело че е за стара кожа. Та, ако някой може да ми каже дали е така? И как да си таковам цената в лв.?
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    някой може ли да ми каже този фдт за каква кожа е? В смисъл аз доколкото успях да си го преведа, разбрах че е за много суха кожа, обаче една приятелка ми каза, че пишело че е за стара кожа. Та, ако някой може да ми каже дали е така? И как да си таковам цената в лв.?
    Ама как за стара :O За суха е, сега го използвам и ми е идеален, естествено отдолъ трябва да сложиш нещо

Cucko0, съжалявам - само това намерих:
    http://www.youtube.com/watch?v=MxxaC3ttxV8, сега забелязвам, че това има дупка посредата, твоите имат ли ?
    http://www.youtube.com/watch?v=o6IU6MGJ6tw
    Доколото разбрах, на руски се казва "твистером", може и да не е така, ама .. който не е учил руски
    Надявам се да съм помогнала, може да потърсиш още такива клипчета, с думата по-горе.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Щом хидратира, значи е за суха.

Цитирай Първоначално написано от lullu Виж мнението
    Може ли някой да ми предложи официален кок, който да е леко разпуснат..?
    Мисля, че ще ти хареса
    Малко е сложен, но е красив. --> http://www.youtube.com/watch?v=UziU1yumn8E

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    естествено отдолъ трябва да сложиш нещо
    В смисъл? И бтв покривен ли е?
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    В смисъл? И бтв покривен ли е?
    Основа за грим или крем. Доста е покривен, но аз си слагам съвсем, съвсем малко колкото да ми изравни тена.

Мега фен
    Град
    <3
    Включвате ли в менюто си сушени плодове?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на babity
    Даааа! Обожавам! Насирам се от смокини, направо не мога да спра. Бтв, колкото по-скапани и недъгави са сушените плодове, толкова по-малко обработки са минали => са по-добри. Просто са малко по-калоричнички. (порция смокини, била 3бр, пък аз пукам по 15-12 )

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кой беше онзи сайт за обувки от който всички бяха доволни и беше базиран във Варна?

Щрудел http://getbijou.com/beads по-евтино и повече разнообразие няма накъде :Д Трябва ти за бижута, не за мартеници, ако съм те разбрала правилно?
    Hotty_BB моята е със СИМ карта
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Мнение за това кремче за лице?
    Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Oil*, Glycerin, Rosa Damescena Distillate*, Jojoba Ester, Buxus Chinensis*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Cetyl Alcohol, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Calendula Officinalis*, Butyrospermum Parkii, Xanthan gum, Parfum, Benzyl Alcohol, Squalane, Ceramide 3, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Tocopherol
    Тея със звездичките не значеше ли, че не е истинско? :Д На мен не ми харесва вода, глицерин, боклук от слънчогледово масло, боклук от рози, жожоба в алкохол, боклук от кокос, още алкохол... :Д хидрогенирани разни боклуци...
    Аз това не бих си го намазала на лицето и не ми изглежда никак качествено и още по-малко био. И много внимавай с етеричните масла, това от ягода е етерично масло и не можеш ей така да си го мажеш, нали знаеш
    lullu youtube : messy bun гледаш, избираш правят се лесно дори и за мен
    Зайче на фдт пише, че е за всяка кожа, като е най-подходящ за нормална към суха или зряла кожа. По принцип по-хидратиращите винаги ги дават за зряла кожа, защото уж по-хидратираната кожа е по-гладка, така че няма какво да те притеснява според мен. Думата зряла наистина присъства, приятелката ти не те е излъгала.
    YSMF obufki.com Магазините се казват Бианки, има три-четири из Варна.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-22-2014 на 12:53
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^за термоса-е тук ме разочарова. Ако е само 1 час аз ще трябва още в автобуса да го изпия. Благодаря, ще мина тези дни да ги видя и евентуално да грабна някой.

Моя приятелка има термочаша на Сингер и казва, че държи топло цяяяяял ден Аз реших, че ако не е на хубава марка и да дам много много пари, не си заслужава, затова си купих travel mug адски красива за около 5лв, която държи пак един час топло кафето :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен
    Въпрос: Ползвате ли йод в/у ноктите си и по какъв начин? В смисъл киснете ги в йод и вода или напрово ги мажете с йод? Ииии колко време стоите и С КАКВО ГО ОТМИВАТЕ, защото това ми е проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си