- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Аз съм го ползвала, както и бая кремове, слънцезащитни и каквото още ти хрумне. Мнението ми е, че не са кой знае какво. Стават и нищо повече. За същите пари ще си купиш Биодерма, Юсерин, SVR, Uriage, Ивостин, които са два пъти по-евтини и също толкова по-добри.
Everything changes, but beauty remains ...
http://www.parfumibg.com/carolina+he...%B8-p1568.html това са някакви имитации нали??? :d
Искам да се информирам за бръсненето гола глава. Понеже косата ми е гъста и твърда, цял живот прическата ми е била 1-2 номер от-до. Обаче сега искам да експериментирам с нула номер, визуално представяйте си като на Слави. Обаче се чудя, със бръснач дали ще докарам такъв ефект или трябва да ходя в някое студио за красота да ми го направят с техните изобретения ?
Мой приятел се бръсне вкъщи и не ходи по някакви специални места, но знам, че не може сам да се направи навсякъде и трябва някой друг да го бръсне.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
моята коса е ужасно бухнала и много къдрава .когато я реша хвърлям по 2-3 големи топки с косми ,много ме боли и постоянно се сплита .мислех да я поотрежаа но стана много по-зле е не е много къса но преди ми беше до лактите сега е до ...малко след рамената ,три пръста .Та някой има ли съвет какво да правя .ааа също не може да се изправя тоест пресата не я слепва може да е идеално права но е бухнала и след 20 минути пак се накъдря.Ако знаете продукт който да ми помага да я рзресвам или да я послепва малко ще сум безкрайно благодарна.изглеждам долу горе така http://www.buzzle.com/img/articleIma...7-40313-11.jpg но доста по -къдраво
Специални благодарности на Пантерката, че ме открехна за това масло от карите.
Още с първото нанасяне кожата ми е мега по-добре. А фдт си ми седи нормално, а не като преди!
Взех си и бадемово, поръчах си и чаено :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Kaквоо за маслото от карите?? То не помага ли за изгарания:Д
На лицето ли си го слагаш?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да :Д
Имам супер суха кожа, дори ми се люпи и като сложа ФДТ/коректор е толкова грозно ... :Д
А сега като сложих от тва масло, еми, няма помен от тая грозотия :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Някоя да е пробвала шампоаните на Керастаз? Скъпички са, затова искам мнение, да не си дам парите на вятъра...
кои лакове ви харесват повече: Essence или Flormar? предложете и някакви други на тези цени![]()
на Фармаси ги хвалят :Д (около 2лв са)
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Нещо по-изрязано, мръснишко, ако ще садо-мазо да е, нещо такова!
Някоя от вас да е ползвала или чувала за отзиви от новата боя на Лореал за омбре коса? Моята сега си е супер, но за 13 лева ми изглеждаше доста добре?..
От къде мога да си купя хубави изкуствени мигли?
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Имам въпрос! Как да премахна петънца от рани, от подкожни косъмчета и разни други подобни неприятни белези? Много са ми неприятни и искам да изчезнат.
You are broken, I can fix you...
В Стара Загора, в ДМ има ли новите продукти на есенс? Отвори ми се път натам. Моля ви, ако някой в скоро време е ходил (новите продукти ми казаха че ще пристигнат тази седмица) или ще ходи (ще ходя в събота) да ми каже дали са там. Благодаря!![]()
Искам да си взема обувки от този тип http://img18.prodavalnik.com/images_..._2_585x461.jpg . Въпросът ми е, тъй като никога не съм носила такива, дали платформата тежи и не утежнява крачката? Много се чудя...![]()
Търся си черна очна линия, но съм с големи претенции. Искам да е с твърд писец, да не се развазва, да е водоустойчива и да се трие лесно с дегримьор без да се размазва по цялото лице. Някакви предложения?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз имам едни такива 15 сантиметрови на платформа, буквално са за вкъщи-колата-мястото-колата-вкъщи. Имам и едни на 10тина см платформа сандалки, лятото не ги свалям и тичам с тяхняма по-удобно нещо. Иначе не, не тежат .. но според материала, от който са направени. Една приятелка има едни като силиконови и каза, че е като да вървиш по облаци
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За обувките на платформа - има различни, някои са много леки, други са по-тежки.
Зa новите продукти на Essence - утре може би ще отида до DM, но по-вероятно е да ги има в Lilly.