.
Отговор в тема
Страница 214 от 436 ПървиПърви ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 326 до 5 350 от общо 10898
    Сестра ми ще прави сватба и ми трябва рокля. Официална. Някакви идеи откъде да си взема, някакъв сайт? Трябва задължително да пристигне до един месец! По възможност сайта да е български, за да пристигне за няколко дни за да имам достатъчно време да реша преди да поръчам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    зависи какво имаш предвид под официални, но според мен от тук има сладки http://daphne.bg/bg/product-list/4.html

Голям фен Аватара на Dusty
    Може ли да ми препоръчате някакво качествено олио за кожичките около ноктите. И къде мога да намеря ножче за тяхното отстраняване. Майка ми има, но не помни откъде го е взела, а ще е нехигиенично да ползвам нейното.

Би трябвало да има в аптеките и козметичните магазини. Според мен няма проблем да ползваш и нейното ножче, ако го дезинфекцираш преди и след употреба със спирт.
    За олиото съм пас.

КАК да махна тия най-дребните пъпчици по лицето, не са червени, не са гнойни. Каак?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    КАК да махна тия най-дребните пъпчици по лицето, не са червени, не са гнойни. Каак?
    И аз преди имах, получаваха ми се при допир на котешка козина до лицето (знам, че звучи странно ). Мия си сутрин и вечер лицето с най-обикновен почистващ гел и вечер ползвам успокояващ крем.
    http://www.aroma.bg/catalog/aroma-kr...lice-neven-91/

И мен като гушкам котьо ме сърби лицето и шията. А така да го обичам. ;/
    Как да си стегна порите пак питам? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    И аз преди имах, получаваха ми се при допир на котешка козина до лицето (знам, че звучи странно ). Мия си сутрин и вечер лицето с най-обикновен почистващ гел и вечер ползвам успокояващ крем.
    И аз имам котка, може да е от това... Махнаха ли ти се и за колко време горе-долу?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    И аз имам котка, може да е от това... Махнаха ли ти се и за колко време горе-долу?
    Амии намалих контактите на котката с лицето ми и нещата се нормализираха за около месец. Е, естествено имаше съвсем малко, но с течение на времето се изчистиха.

И аз не си допирам лицето до нея от доста време, обаче все още имам, даже не съм сигурна дали са намаляли..

Супер фен Аватара на Your.Passion

Мнения,критики?

Имам го. Със старата преса действаше супер, с новата, която е по-мощна и хубава, ако видиш невъобразимия пушек, който се надига... направо ме е страх. Може да го пробвам пак с новата. Тая вечер ще го пробвам и ще пиша.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Някой ползвал ли е спиралата ''Miss Manga'' на Л'ореал? Отзиви?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    https://twoose.com/katalog/ Според вас заслужава ли си?

^ Да

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Програмата 30 days shred ще ми помогне ли за отслабване на бедрата? Изобщо не съм наясно с подобен вид упражнения, за това се допитвам до вас.Единствено в бедрата ми е проблем и се чудя, ако тези упражнения биха ми помогнала да не взема и в областта на корема да отслабвам, защото ще стане трагична картинката.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Това никога нямаше да ми хрумне. И аз съм се чудила за тия пъпки. Ще трябва да държа котките си по-далеч от лицето.

Супер фен
    Йеее радвам се, че ви помогнах! Дано отдалечаването на пухчетата да помогне и на вас.

Аз не знам дали ще издържа...
    П.П.: Петната от пъпки и несъвършенствата по кожата ми ще се заличат като хвана тен, нали? Става въпрос за стабилен тен, почернявам адски бързо. Май месец студено или не излизам да се изпека на терасата..

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Програмата 30 days shred ще ми помогне ли за отслабване на бедрата? Изобщо не съм наясно с подобен вид упражнения, за това се допитвам до вас.Единствено в бедрата ми е проблем и се чудя, ако тези упражнения биха ми помогнала да не взема и в областта на корема да отслабвам, защото ще стане трагична картинката.
    На мен не ми помогна. Стяга ми главно горната част на тялото. Jillian има друга програма killer buns and thighs за бедра и дупе, която се хванах да правя и АДСКИ ме мързи. Няма го това кардио, но аз лично се чувствам по-изтощена, отколкото след shred. Виж я, има я в thepiratebay и пак е на три нива. Но усещам разлика. Трябва да я правя редовно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Т'ва звучи интересно. И аз не бих отказала да се стегна мъничко в бедрата.

Съншайн, ако се навиеш да го правиш можем да пуснем тема за него и да си следим някакъв прогрес :Д

Пускайте и дайте линкче! И ме накарайте да съм сериозна :Д тъкмо се научих да дишам правилно и да правя shred, то тя не ми помага.... :Д страхотна е, стяга ми раменете, деколтето, коремчето, но то вече се стегна всичко там
    изтеглила съм и 30 days ripped и six weeks six-pack. Може да ме мързи да правя, но иначе тегля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ^Изтеглих си преди малко първо ниво и го прегледах набързо.Навих се :Д. Колко често трябва да ги правя и колко време т.е пак ли става въпрос за 30 дена?Относно темата да ще е хубаво да направим една :Д

Съншайн, прави се всеки ден, в продължение на 30 дена. По 10 на 1-во, 2-ро и 3-то ниво

Може и с почивки. Даже май Джилиан казваше, че трябвало с почивки, но пък през почивния ден пак нещо правиш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове