- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Сестра ми ще прави сватба и ми трябва рокля. Официална. Някакви идеи откъде да си взема, някакъв сайт? Трябва задължително да пристигне до един месец! По възможност сайта да е български, за да пристигне за няколко дни за да имам достатъчно време да реша преди да поръчам.
зависи какво имаш предвид под официални, но според мен от тук има сладки http://daphne.bg/bg/product-list/4.html
Може ли да ми препоръчате някакво качествено олио за кожичките около ноктите. И къде мога да намеря ножче за тяхното отстраняване. Майка ми има, но не помни откъде го е взела, а ще е нехигиенично да ползвам нейното.![]()
Би трябвало да има в аптеките и козметичните магазини. Според мен няма проблем да ползваш и нейното ножче, ако го дезинфекцираш преди и след употреба със спирт.
За олиото съм пас.
КАК да махна тия най-дребните пъпчици по лицето, не са червени, не са гнойни. Каак?![]()
И аз преди имах, получаваха ми се при допир на котешка козина до лицето (знам, че звучи странно). Мия си сутрин и вечер лицето с най-обикновен почистващ гел и вечер ползвам успокояващ крем.
![]()
http://www.aroma.bg/catalog/aroma-kr...lice-neven-91/
И мен като гушкам котьо ме сърби лицето и шията.А така да го обичам. ;/
Как да си стегна порите пак питам? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз не си допирам лицето до нея от доста време, обаче все още имам, даже не съм сигурна дали са намаляли..
Имам го. Със старата преса действаше супер, с новата, която е по-мощна и хубава, ако видиш невъобразимия пушек, който се надига... направо ме е страх.Може да го пробвам пак с новата.
Тая вечер ще го пробвам и ще пиша.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой ползвал ли е спиралата ''Miss Manga'' на Л'ореал? Отзиви?
Hold on to me. Never let me go. (h)
https://twoose.com/katalog/ Според вас заслужава ли си?
Програмата 30 days shred ще ми помогне ли за отслабване на бедрата? Изобщо не съм наясно с подобен вид упражнения, за това се допитвам до вас.Единствено в бедрата ми е проблем и се чудя, ако тези упражнения биха ми помогнала да не взема и в областта на корема да отслабвам, защото ще стане трагична картинката.![]()
Йеее радвам се, че ви помогнах! Дано отдалечаването на пухчетата да помогне и на вас.![]()
![]()
Аз не знам дали ще издържа...
П.П.: Петната от пъпки и несъвършенствата по кожата ми ще се заличат като хвана тен, нали? Става въпрос за стабилен тен, почернявам адски бързо. Май месец студено или не излизам да се изпека на терасата..![]()
На мен не ми помогна. Стяга ми главно горната част на тялото. Jillian има друга програма killer buns and thighs за бедра и дупе, която се хванах да правя и АДСКИ ме мързи. Няма го това кардио, но аз лично се чувствам по-изтощена, отколкото след shred. Виж я, има я в thepiratebay и пак е на три нива. Но усещам разлика. Трябва да я правя редовно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Т'ва звучи интересно. И аз не бих отказала да се стегна мъничко в бедрата.
Съншайн, ако се навиеш да го правиш можем да пуснем тема за него и да си следим някакъв прогрес :Д
Пускайте и дайте линкче! И ме накарайте да съм сериозна :Д тъкмо се научих да дишам правилно и да правя shred, то тя не ми помага.... :Д страхотна е, стяга ми раменете, деколтето, коремчето, но то вече се стегна всичко там![]()
изтеглила съм и 30 days ripped и six weeks six-pack. Може да ме мързи да правя, но иначе тегля.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Изтеглих си преди малко първо ниво и го прегледах набързо.Навих се :Д. Колко често трябва да ги правя и колко време т.е пак ли става въпрос за 30 дена?Относно темата да ще е хубаво да направим една :Д
Съншайн, прави се всеки ден, в продължение на 30 дена. По 10 на 1-во, 2-ро и 3-то ниво![]()
Може и с почивки.Даже май Джилиан казваше, че трябвало с почивки, но пък през почивния ден пак нещо правиш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more