- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой знае ли в кой от магазините в мола мога да намеря по-семпла бална рокля ?
Мол? Да, ок..
Ако държиш за да видиш и пипнеш само по специализираните магазини...
Ако ти се ровичка - http://www.belnoir.bg/index.php?main...sort=3a&page=1 тук има разни класически и изчистени рокли, ти ще си намериш после на конкурентни цени, ако ти е високо, съответно...
Възможно ли е ако спиралата ми е отворена преди повече от 6 месеца и я ползвам да имам мънички пъпчици (обрив) около очите? В смисъл от спиралата ли е или от нещо друго?
Не мисля, че е от спиралата .. Сменяла ли си скоро почистващо мляко, розова вода, крем за лице .. ?
Няма да е от спиралата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
до колкото знам срокът на спиралата изтича 3 месеца след като се отвори
кой успява да си свърши спиралата за 3 месеца винаги ми е било чудно? :Д аз с мойта карам около година, докато не засъхне и пак в нея има останало..
добро студио за пробиване на уши в софия? знам, че не голямата работа, но като малка ми ги дупчиха и на втория ден направих адската инфекция и едвам са ми сваляли обицата..
И аз с моите карам по повече от 3-6 месеца, така че е нещо друго.Може самата спирала да ти действа зле, ама пък нали си я ползвала 6 месеца вече.. по-скоро е от останалата ти козметика
Тая химия не вярвам да се разваля за 3 месеца
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да попитам хората, които са минали през това. То имам много време(година) до абитуренската, но да съм информирана.
Кои платове се водят по-качествени и луксозни? (ценя качеството, ще заложа на по-добра материя)
Скъпички ли са? Цена, горе-долу.
спиралата ми е one by one , почистващото мляко е на орифлейм-мед и мляко, розова вода не ползвам, а с крема за лице съм вече повече от 3-4 год., не знам?...
а спиралата ми е 2ра опаковка и ми няма нищо от нея, но понеже я ползвам повече от 6 месеца и затова се зачудих дали може нещо от нея да ми се е получило така...
Розовата вода ще помогне ли за премахване на дребните безцветни пъпчици по лицето, които стоят със седмици?
Кой вариант е по-добър за преса- керамично или титаниево покритие? Кое е по-щадящо за косата?
Моята преса е едновременно с керамично, тефлоново, турмалиново и специално антистатично :Д Тефлоново не значи онея едновремешните преси металните.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Държиш ли да е ексфолиращо? В този случай препоръчвам химически пилинг, същата работа върши минус зачервяванията после.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Как да правя пилинг?
П.П.: В момента си мия лицето с истинска хума на буци, заливам я с малко вода за да стане на каша. Това брои ли се за пилинг, понеже има доста частици и ексфолира? След това мажа отделните пъпки с Бочко или Здраве. Също преди да се намажа си провя компреси със смрадлика - имам и други несъвършенства, освен тези дребните пъпчици. Опитвам се да използвам възможно най-много натурални продукти. Сутрин се мажа с крем, но за съжаление трябва да слагам коректор, че иначе положението е плачевно. Дали когато се стопли и излизам на терасата на слънце кожата ми ще се подобри? Сега тая зима тотално я прецака, а и съм в такава възраст.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 03-04-2014 на 22:18
Хумата много изсушава, не си я прави често.
Аз ползвам ето това на Tony Moly, то е като крем, но след като го разтрия мъртвата кожа просто ми се събира по пръстите, а след това лицето ми е супер мекичко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами засега изобщо не ми е изсушила лицето, кожата ми е доста мазна и ми се отразява доста добре май. А и аз ще се мия с нея определено време за да се махнат малките пъпки, и след това минавам на сапун с хума или на обикновен сапун. Убедих се, че всичките гелове и простотии само ми влошават състоянието на кожата. Имам съученички, които си мият лицето САМО със сапун и вода и кожата им е перфектна, а и като цяло всички, които познавам и които си мият лицето със сапун имат много хубава кожа.