.
Отговор в тема
Страница 215 от 436 ПървиПърви ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 351 до 5 375 от общо 10898
    Някой знае ли в кой от магазините в мола мога да намеря по-семпла бална рокля ?

Аз лично не успях да си намеря миналата година по моловете

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    И аз такава диря, не от мол, не ги харесвам моловете, че съм канена на една сватба края на другият месец.

Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    Мол? Да, ок..
    Ако държиш за да видиш и пипнеш само по специализираните магазини...
    Ако ти се ровичка - http://www.belnoir.bg/index.php?main...sort=3a&page=1 тук има разни класически и изчистени рокли, ти ще си намериш после на конкурентни цени, ако ти е високо, съответно...

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Възможно ли е ако спиралата ми е отворена преди повече от 6 месеца и я ползвам да имам мънички пъпчици (обрив) около очите? В смисъл от спиралата ли е или от нещо друго?

Голям фен Аватара на Dusty
    Не мисля, че е от спиралата .. Сменяла ли си скоро почистващо мляко, розова вода, крем за лице .. ?

Няма да е от спиралата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

до колкото знам срокът на спиралата изтича 3 месеца след като се отвори

Мега фен Аватара на Dagichka
    кой успява да си свърши спиралата за 3 месеца винаги ми е било чудно? :Д аз с мойта карам около година, докато не засъхне и пак в нея има останало..

добро студио за пробиване на уши в софия? знам, че не голямата работа, но като малка ми ги дупчиха и на втория ден направих адската инфекция и едвам са ми сваляли обицата..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    На всяка спирала мисля, че е различно. Аз гледам отзад знака
    Пр:
    Estee Lauder 6м.
    Oriflame Giordani gold 6м.
    Maybelline colossal volume express 6м.
    Avon supershock max 3м.
    и т.н.

И аз с моите карам по повече от 3-6 месеца, така че е нещо друго. Може самата спирала да ти действа зле, ама пък нали си я ползвала 6 месеца вече.. по-скоро е от останалата ти козметика Тая химия не вярвам да се разваля за 3 месеца
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Искам да попитам хората, които са минали през това. То имам много време(година) до абитуренската, но да съм информирана.
    Кои платове се водят по-качествени и луксозни? (ценя качеството, ще заложа на по-добра материя)
    Скъпички ли са? Цена, горе-долу.

спиралата ми е one by one , почистващото мляко е на орифлейм-мед и мляко, розова вода не ползвам, а с крема за лице съм вече повече от 3-4 год., не знам?...

а спиралата ми е 2ра опаковка и ми няма нищо от нея, но понеже я ползвам повече от 6 месеца и затова се зачудих дали може нещо от нея да ми се е получило така...

Розовата вода ще помогне ли за премахване на дребните безцветни пъпчици по лицето, които стоят със седмици?

Кой вариант е по-добър за преса- керамично или титаниево покритие? Кое е по-щадящо за косата?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Anelle22 Виж мнението
    Кой вариант е по-добър за преса- керамично или титаниево покритие? Кое е по-щадящо за косата?
    Керамично до колкото знам. И все пак не е голяма разликата - все ти гори косата.

Моята преса е едновременно с керамично, тефлоново, турмалиново и специално антистатично :Д Тефлоново не значи онея едновремешните преси металните.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    нещо ексфолиращо за свръхчувствителна кожа?

^ Държиш ли да е ексфолиращо? В този случай препоръчвам химически пилинг, същата работа върши минус зачервяванията после.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Държиш ли да е ексфолиращо? В този случай препоръчвам химически пилинг, същата работа върши минус зачервяванията после.
    искам нещо, което да премахва мъртвите клетки и да ми освежава тена на лицето

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Розовата вода ще помогне ли за премахване на дребните безцветни пъпчици по лицето, които стоят със седмици?
    Пилинг плюс хидратация!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пилинг плюс хидратация!
    Как да правя пилинг?
    П.П.: В момента си мия лицето с истинска хума на буци, заливам я с малко вода за да стане на каша. Това брои ли се за пилинг, понеже има доста частици и ексфолира? След това мажа отделните пъпки с Бочко или Здраве. Също преди да се намажа си провя компреси със смрадлика - имам и други несъвършенства, освен тези дребните пъпчици. Опитвам се да използвам възможно най-много натурални продукти. Сутрин се мажа с крем, но за съжаление трябва да слагам коректор, че иначе положението е плачевно. Дали когато се стопли и излизам на терасата на слънце кожата ми ще се подобри? Сега тая зима тотално я прецака, а и съм в такава възраст.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 03-04-2014 на 22:18

Хумата много изсушава, не си я прави често.

Аз ползвам ето това на Tony Moly, то е като крем, но след като го разтрия мъртвата кожа просто ми се събира по пръстите, а след това лицето ми е супер мекичко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ами засега изобщо не ми е изсушила лицето, кожата ми е доста мазна и ми се отразява доста добре май. А и аз ще се мия с нея определено време за да се махнат малките пъпки, и след това минавам на сапун с хума или на обикновен сапун. Убедих се, че всичките гелове и простотии само ми влошават състоянието на кожата. Имам съученички, които си мият лицето САМО със сапун и вода и кожата им е перфектна, а и като цяло всички, които познавам и които си мият лицето със сапун имат много хубава кожа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си