.
Отговор в тема
Страница 217 от 436 ПървиПърви ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 401 до 5 425 от общо 10898
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    И аз имам такива малки бели пъпчици, как ги махна?
    http://ladyzone.bg/article/krasota/c...te-tochki.html

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    http://www.ebay.co.uk/itm/Elise-Ryan...item461b7a4f2b

Мислите ли, че е подходяща за бална рокля ?
    Хубава е, но е по-скоро за изпращане. За бал сякаш са ми приемливи по-дълги рокли.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Препоръчайте ми руж в розов тонЗа първи път ще си купувам и не искам да се прецакам както съм правила с други продукти,които за пръв път купувам.Розовото подходящо ли е за светла кожа?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Подходящо е, да. Кажи все пак в какъв ценови клас търсиш.

Супер фен Аватара на Deadlock
    реших да съм мадама и да пробвам някакви фондьотени/коректори/основи. намерих нещо, което идеално ми пасна на цвета на кожата, изравни ми тена и прикри пъпчиците и... не съм си виждала кожата толкова чиста и хич не ми хареса приличах на пребледняла/болна. хрумна ми, че сигурно трябва да сложа руж и си се изсмях наум. ще си ходя с несъвършенствата!

Момичета, честит празник!

Търся си някакви обувки/боти/кубинки от типа на Dr.Martens, Underground (няма да дам 300лв за оригинални :Д)... от тези по-мъжките с дебели подметки с грайфер, не е задължително да са с капси/шипове и тн. По-изчистени, по-добре. За съжаление не съм попадала на такива (освен в Метъл Хевън и На тъмно, но там имаше само 40+ номера). В София обиколих 3 мола, не че имах надежда да намеря на подобно място, ама ... да пробвам :d Бихте ли ме ориентирали къде мога да намеря, сайт също ме устройва? )

https://www.underground-cybershop.co...1_-830x415.jpg
    http://cdn.shopify.com/s/files/1/004....jpg?115371%0D
    http://images01.nastygal.com/resourc...906.4.zoom.jpg

florescentia

Град
    Manhattan *
    Нещо ефикасно за белези? Не ми се ще да е Контратубекс, последния път не ми повлия многоо добре.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Момичета, честит празник!

Търся си някакви обувки/боти/кубинки от типа на Dr.Martens, Underground (няма да дам 300лв за оригинални :Д)... от тези по-мъжките с дебели подметки с грайфер, не е задължително да са с капси/шипове и тн. По-изчистени, по-добре. За съжаление не съм попадала на такива (освен в Метъл Хевън и На тъмно, но там имаше само 40+ номера). В София обиколих 3 мола, не че имах надежда да намеря на подобно място, ама ... да пробвам :d Бихте ли ме ориентирали къде мога да намеря, сайт също ме устройва? )

https://www.underground-cybershop.co...1_-830x415.jpg
    http://cdn.shopify.com/s/files/1/004....jpg?115371%0D
    http://images01.nastygal.com/resourc...906.4.zoom.jpg
    мартенс затвориха магазина отдавна, ако намериш някой да ти донесе от Германия примерно ще излязат към 180-200 лв, иначе в Горгон може да пробваш
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Подходящо е, да. Кажи все пак в какъв ценови клас търсиш.
    Ами до 12-13 лева.Все пак не държа най-много на него.

Мега фен Аватара на December
    Здравейте момичета, може ли някоя от вас, която има блендер и разбира малко повече от технология да ми каже дали може блендер с 500W ще може да ми върши що-годе добра работа?То със сигурност такъв от 800W ще върши много по-добра, но те са по-скъпи и не можем да си ги позволим...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

anonymous708973
    Guest
    Какво ще правиш с блендера? Ядки и лук, предполагам. Всичко върши работа, ще погледна колко е моят, когато се прибера

Мега фен Аватара на December
    Ами за смутита ;д Плодове,зеленчуци...Гледах едно видео където една жена показваше как слага плодовете в блендера и те не се получават както трябва,защото мощността й била малка,но тя все пак ги слагаше цели. Аз разбира се,че ще си нарежа банана ;д Но все пак реших да попитам и тука...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Нещо ефикасно за белези? Не ми се ще да е Контратубекс, последния път не ми повлия многоо добре.
    Той е най-ефикасният препарат. Явно проблемът е в теб и продължителността на приложение.
    Кажи каква е давността на белега и колко време си прилагала контрактубекс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някой ползвал ли е мицеларната вода на Гарниер и доволен ли е ?
    По-добра ли е от тази на Микса ?
    От тази на Микса лицето ми цялото почервенява и май не ми влияе много добре,
    но пък трие всичко.

Голям фен Аватара на Dusty
    ^ Аз лично не съм доволна от продуктите на Гарниер. Тая вода я пробвах преди няколко месеца и не ми понесе добре. На Микса я ползвах отдавна и останах довола, но намерих тази на Bioderma и оттогава съм неразделна с нея

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Той е най-ефикасният препарат. Явно проблемът е в теб и продължителността на приложение.
    Кажи каква е давността на белега и колко време си прилагала контрактубекс.
    Не смятам, че проблемът е бил в мен. Прилагах го месец, върху белега,който се поду и не изглеждаше много приятно.
    В момента ми трябва по-скоро за предотвратяване появата на белег. Взех си La roche posay cicaplast baume b5, ако се наложи след това ще взема и нещо друго.

С риск да ми се смеете - искам да питам изкуствените мигли за еднократна употреба ли са? Просто никога не ми се е налагало да си слагам, а наскоро почнах да си задавам този въпрос.

^ Не, ако не ги омажеш много със спирала и очна линия. Зависи и от качеството, аз моите супер китайски ги ползвам по 3-4 пъти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

http://apteka.framar.bg/30021572/%D0...D0%BF%D1%81-30 Някой използвал ли е тези капсули и доволни ли сте?

^ На мен ми препоръчаха да го пробвам и днес или утре ще го пробвам и ще споделя при ефект

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не смятам, че проблемът е бил в мен. Прилагах го месец, върху белега,който се поду и не изглеждаше много приятно.
    В момента ми трябва по-скоро за предотвратяване появата на белег. Взех си La roche posay cicaplast baume b5, ако се наложи след това ще взема и нещо друго.
    Прилага се минимум 3 месеца. За капак ти очакваш чудеса, при положение че съединителната тъкан е незряла и тепърва предстои да се ретрахира.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Manhattan *
    Ми не знам, спрях го и всичко се оправи. Ще пробвам с крема на Ла рош, ако се наложи ще взема пак и Контрактубекс

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Някоя от вас пила ли е Геритамин Нео и има ли странични ефекти : като по-засилено окосмяване и напълняване ? Извинявам се за глупавия въпрос,но ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на girl91
    ^Аз съм пила два пъти. Първия път имах усещането, че по-бързо ми растат космите, но само съм си въобразявала. Тогава даже май не изпих една опаковка. Втория път изпих една опаковка. При мен няма засилен апетит. Не знам до колко ми е помогнал за ноктите, кожата и косата (разлика не видях), но наблюдавах нещо друго положително - по време на приема на първия ден като ми дойдеше не усещах болка, даже не усещах, че ще ми идва и съответно че ми е дошло, не знам дали ме разбра. Като цяло при мен не винаги (всеки месец) има гадна болка в първия ден, но все пак чувствам, че ще ми дойде скоро, а като пиех хапчетата го нямаше това чувство. Не знам дали наистина Геритамина има влияние на това. Ако някой друг го е забелязал това нека сподели.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Може ли да се ползва едновременно маска и балсам? Задавам този тъп въпрос защото незнам дали действат добре като се ползват заедно.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 03-09-2014 на 21:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си