- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Една фр иска да знае как да си уголеми бюста без операции и такива работи ама аз нз кво да и отг. и за тва тука питам , за да знам кво да и кажа ;ддд малко съвети??? ;д
Каквото и е дадено от природата - такова. Не може да се уголемят. По-добре да слага сутиен с подплънки.
nor4eto99, знаеш ли къде се намира Телевизионния сервиз? Там е Lilly.
Какви са тези нови продукти на Essence?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Малко странно, но за колко време ви се появяват косми след епилация на бикини зоната?![]()
Епилация с епилатор - седмица някъде. Кола маската ми държи повече.
Има нова колекция на Essence - Oz The Great and Powerful.
Последно редактирано от girl91 : 03-06-2013 на 20:15
Аааааа, този руж трябва да бъде мой! И май ще се сдобия с още един хайлайтър. Балсамчетата също изглеждат интересни.
Има и още-всичките продукти от снимката на корицата ще идват в България http://www.facebook.com/essence.cosm...lgaria?fref=ts
http://www.essence.eu/bg/produkti/na...-produkti.html
Ето и бг сайта им.
3D сенки?! HUH?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тая марка е егати яката за тия цени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да закусвам мюсли/фитнес с прясно мляко или да си правя сандвич :Д ? Кое мислите, че е по - добре ?
Сандвич с пълнозърнест хлябЩе се наситиш поне. Аз мюслито като междинно го ям
![]()
Аз винаги закусвам с мюсли и кисело/прясно мляко. Дава ми енергия, засища ме достатъчно. Но все пак въпрос на вкус. Сандвич с пълнозърнест хляб и малко извара също е добър вариант, но въпросът е можеш ли да се спреш само с един? На мен ми е трудно :Д
---------------
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0...34121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!![]()
пълнозърнестият хляб е много хранителен, не се ли наяждате от едната филийка?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В случая няма особено голямо значение. Хлябът обаче да е пълнозърнест. До вкус си е- аз не бих закусвала сандвичи, защото солено в никакъв случай не мога да ям за закуска :Д
И да- купувай си истинско мюсли, не някакви зрънца с консерванти. Може и овесени ядки.
:О
а какво ядеш,сладко ли?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Еми банан с 2-3 пълнозърнести бисквити/ кисело мляко с овесени ядки, мед и канела. Понякога си правя пълнозърнести палачинки и ги ям с домашно сладко :Д Отвикнала съм да ям солено сутрин, не знам кога стана :Д
Бях в DM днес, че ми е по път и проверих за новата колекция на Essence, но я нямаше. A в BG-Mamma много момичета се похвалиха, че са си купили разни работи. Някой може ли да провери в Lilly, защото на мен ми е много далеч и не искам да се разкарвам напразно.
И аз ходих в DM (на центъра) и видях, че няма нова колекция. Същото е и в Lilly.
И аз четох в БГ мама, че вече на някои места ги има новите продукти, но тук идват доста бавно според мен.