- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Напълно ще си се затворят, както преди да ги отворя?Мисля и аз сега да си правя, но най-вероятно няма да седя над пара този път.
Двоен пост, ама искам да ги разделя, че това сега ми е много важно. Сестра ми ще прави сватба и ми трябват препоръки за грима. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла, няма много несъвършенства, много й е хубава кожата. Трябват ни фон дьо тен с леко към средно покритие и матов завършек, да има светли цветове и най-добре да е минерален според мен, също основа за грим за нормална към суха кожа, пудра - компактна, основа за сенки и бронзант в не много тъмен цвят. Моля ви помагайте.
препоръчайте ми фнд със средно покритие /да не е като бб кремчетата или пък супер покривен / мислех си за
но не ми допадна . Сега ползвам един на орифлейм и съм доволна от него ,но искам да разнообразя . Също така ми трябва някакво овлажняващо кремче за лице ..така ,че ще чакам предложения
Hostis Honori Invidia
^ За крем за лице мога да ти предложа тези на Garnier. На мен ми влияят добре и не съм имала проблемиАз съм пробвала този със Soins Essentiels (в зелена кутийка) и Ultra Lift, но той попринцип е против бръчки. Може да пробваш и някой друг и да споделиш впечатления
![]()
Някой може ли да ми препоръча схема за солариум (колко пъти трябва да отида, за колко мин, мазила трябват ли и т.н.) ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Предполагам, че е възможно. Аз приемам Биотин и винаги ми закъснява. Спра ли го за 2-3 дни ми идва.
Момичета, препоръчайте ми някоя ефикасна избелваща паста за зъби.![]()
Лакалут![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В зависимост от първоначалния ти цвят и желания цвят, дали е турбосолариум (препоръчвам) или обикновен. Аз съм ходила на турбо, затова следващите впечатления са от такъв. Първо се ходи за 6 мин примерно, после може да минеш на 9 , при моите стъпката е 3 минути - навсякъде е различно. Има значение и дали са сменяни лампите скоро и дали веднага преди теб е ползван и загрят солариумът. Първоначално е добре да ходиш през ден-два докато постигнеш желан цвят, после веднъж седмично. Трябва ти специална солариумна козметика, в никакъв случай не става с такава за слънце и плаж! Продават се на място в соларното студио. Момичето ще ти обясни какви имат и за какво са - някои имат бронзанти в тях, други само защити. Добре е да вземеш отделно за лице.
Ходила съм и на обикновен солариум, за 15 минути не почувствах ефекта, който чувствам за 9 минути на турбо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой да е ползвал бб кремове на скин79 или на скинфуд? Чудя се за skinfood Peach Sake Pore Bb Cream #2 Natural Beige или Skin79 VIP Gold Collection Super Plus BB Cream, никаква идея дали ще си оцеля цвета, а в момента мога да поръчам само един от двата.
Отзиви за този продукт: http://www.dermahelp.bg/VICHY_NormaTeint_30ml ??
Тамии ..^^ Пробвайте фдт на Буржоа, чувала съм, че са с леко покритие, може и новия на Орифлейм The One.
За пудра аз много харесвам Stay Matte на Rimmel. За основата вече зависи какво очаквате от нея, в момента не мога да се сетя за някоя, но ако се сетя ще пиша.
Много добра база е HD на NYX, но трябва да я поръчате, защото не се продава в България.
Други добри бази са на Артдеко и ПейнтПотс на МАК.
Бронзанта е по-сложен, много зависи от подтона на кожата й. Не знам до какви пари сте готови да дадете?
Аз за основа писах - просто я наричам база - на Никс, Артдеко или МАК.
А щом толкова пари :за бронзъра се сещам за този на Флормар или Есенс/Катрис, пробвайте.![]()
Hostis Honori Invidia
Да, и аз го харесвам. В момента ползвам новия The One, който е малко по-лек и цветът е абсолютно мой и се слива прекрасно, но Евърластинг пък е по-дълготраен. Чакам да почернея пак за него.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кожата ми е смесена, има червени петна от пъпки и малко черни точки, не е светла. Препоръчайте ми хубав ББ или СС крем (не знам каква е разликата) за изравняване на тена, прикриване на червените петна. Ако имам пъпка ще си я прикривам с коректор, но ми писна на всяко малко петънце да слагам коректор и ще ми е доста по-лесно с такъв крем. Има на Микса, Биотен, Гарниер и на много други и просто не мога да избера, а и не знам кой е най-хубав.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en