- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Нужно ли е като сме с боядисана коса да ползваме продукти за коса, която е боядисана? Защото съм чувала, че другите не действали толкова добре.
^ Не. Въпреки, че маслата определено свалят боята по-бързо. Аз почти не съм ползвала продукти за боядисана коса, въпреки че до скоро се боядисвах редовно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А и искам да попитам, гледах я тая ролка миналия ден и се чудя за какво точно се използва?http://www.hm.com/bg/product/08950?article=08950-C
За махане на косми от дрехи.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много я обичам тази ролка - маха власинки и косъмчета от дрехите.Аз имам доста, които много лепят, и това ме спасява.
А за моловете - май Дъ Мол, защото горе-долу има всичко, което ми трябва.![]()
Нито един брааат, има мноЛ кифльоци и напомпани батковСи.
А и ми е прекалено лъскаво.
Единственото хубаво нещо в The Mаll е изкуственото дърво на първия етаж, дето го украсяват различно според повода/сезона. <33 Ии магазина 'Хоби' или каквото и да е там магазинче за боички/салфетки/кутиики/такива ти работи. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И за мен The Mall е най-добрия мол в София. Едно, че има безброй магазини и Playground (в който всъщност доста често кисна ;д) ..
фдт за мазна кожа по принцип се предполага да са по-течни![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мисля, че имам цистит, утре ще ходя на лекар, но сега един час не излизах от тоалетната и пак ми се ходи, ужасно е, а утре съм на училище и не знам как ще издържа, какво да правя?![]()
Пий много течности, направи си "'чай" от мечо грозде и гледай кръста и краката ти да са на топло...ако наистина е цистит лекарката ще ти изпише съответните лекарства.
За цистит на лекар се ходи веднага, иначе се влошава с времето, обикновено изписват един антибиотик и разни други "помощни средства". Моля да не се приема като лечение по интернет, но на мен ми беше помогнало уринал дринк ( разтворими прахчета ), и Цистон хомеопатични таблетки на хималая, но да се разминеш без антибиотик е малко вероятно. Така че казвай на майка си, не отивай на училище, а на лекар!
пс мечото грозде на мен не ми помогна особено, но виж бирата е друго нещо, само недей прекалява, а ако ти изпишат и антибиотик питай лекарката дали е противопоказана бирата.
Последно редактирано от DragonLady : 03-17-2014 на 19:21
^цистит (поне при мен) без лекарства трудно минава.. аз правих една седмица по 3 пъти на ден чай от мечо грозде и пиех Цистирен, но ефект нулев.. и после един антибиотик за 3 дни ме оправи ;д
ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?
за ползването на самобръсначка
До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !
Бе, не знам коя е най-ефективна, ама знам кви мъки ще имаш с врастналите косми, там са супер болезнени, понякога могат да съберат и гной. Не ти препоръчвам да се бръснеш, по-добре кола маска.
Аз не мога да си направя кола-маска там.Опитвала съм веднъж, имаше кръв.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мм, пробвай с различни видове, може и лентички. Не знам, аз откакто помня колко проблеми ми създаде един скапан врастнал косъм направо ми става лошо дори да си помисля да се бръсна.
Последно редактирано от DragonLady : 03-17-2014 на 21:17