.
Отговор в тема
Страница 222 от 436 ПървиПърви ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 526 до 5 550 от общо 10898
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Кожата ми е смесена, има червени петна от пъпки и малко черни точки, не е светла. Препоръчайте ми хубав ББ или СС крем (не знам каква е разликата) за изравняване на тена, прикриване на червените петна. Ако имам пъпка ще си я прикривам с коректор, но ми писна на всяко малко петънце да слагам коректор и ще ми е доста по-лесно с такъв крем. Има на Микса, Биотен, Гарниер и на много други и просто не мога да избера, а и не знам кой е най-хубав.
    Ползвам CC крема на Биотен вече към месец и съм много доволна! Прикрива зачервявания и малко пъпки, а за по-сериозно покритие добави пудра отгоре, и коректор къде е необходимо.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Нужно ли е като сме с боядисана коса да ползваме продукти за коса, която е боядисана? Защото съм чувала, че другите не действали толкова добре.

^ Не. Въпреки, че маслата определено свалят боята по-бързо. Аз почти не съм ползвала продукти за боядисана коса, въпреки че до скоро се боядисвах редовно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Нужно ли е като сме с боядисана коса да ползваме продукти за коса, която е боядисана? Защото съм чувала, че другите не действали толкова добре.
    Не е задължително, но ако искаш цвета ти "да не опада" по-добре ползвай такива за боядисана коса.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Кой мол от всичките в СОФИЯ ви харесва най-много и защо?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    А и искам да попитам, гледах я тая ролка миналия ден и се чудя за какво точно се използва? http://www.hm.com/bg/product/08950?article=08950-C

За махане на косми от дрехи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Много я обичам тази ролка - маха власинки и косъмчета от дрехите.Аз имам доста, които много лепят, и това ме спасява.
    А за моловете - май Дъ Мол, защото горе-долу има всичко, което ми трябва.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    The Mall - удобна локация, една камара местенца да хапнеш вкусно (опитай сладоледа на последния етаж - вярно струва майка си и баща си, ама идеята е сууууперяка :д), една камара магазини. Цял ден можеш да си изкараш там.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Нито един брааат, има мноЛ кифльоци и напомпани батковСи.
    А и ми е прекалено лъскаво.
    Единственото хубаво нещо в The Mаll е изкуственото дърво на първия етаж, дето го украсяват различно според повода/сезона. <33 Ии магазина 'Хоби' или каквото и да е там магазинче за боички/салфетки/кутиики/такива ти работи. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Нито един брааат, има мноЛ кифльоци и напомпани батковСи.
    А и ми е прекалено лъскаво.

Единственото хубаво нещо в The Mаll е изкуственото дърво на първия етаж, дето го украсяват различно според повода/сезона. <33 Ии магазина 'Хоби' или каквото и да е там магазинче за боички/салфетки/кутиики/такива ти работи. <3

мишшш..

ПП:
    Последно редактирано от G3GaSa : 03-17-2014 на 11:15

Голям фен Аватара на Dusty
    И за мен The Mall е най-добрия мол в София. Едно, че има безброй магазини и Playground (в който всъщност доста често кисна ;д) ..

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Мерси, значи не си особено доволна?
    Ами, със сигурност не беше нещо впечатляващо, тоест, не бих го купила пак.

фдт за мазна кожа по принцип се предполага да са по-течни
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

мисля, че имам цистит, утре ще ходя на лекар, но сега един час не излизах от тоалетната и пак ми се ходи, ужасно е, а утре съм на училище и не знам как ще издържа, какво да правя?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Остани си у вас?

Пий много течности, направи си "'чай" от мечо грозде и гледай кръста и краката ти да са на топло...ако наистина е цистит лекарката ще ти изпише съответните лекарства.

Град
    Варна
    За цистит на лекар се ходи веднага, иначе се влошава с времето, обикновено изписват един антибиотик и разни други "помощни средства". Моля да не се приема като лечение по интернет, но на мен ми беше помогнало уринал дринк ( разтворими прахчета ), и Цистон хомеопатични таблетки на хималая, но да се разминеш без антибиотик е малко вероятно. Така че казвай на майка си, не отивай на училище, а на лекар!
    пс мечото грозде на мен не ми помогна особено, но виж бирата е друго нещо, само недей прекалява, а ако ти изпишат и антибиотик питай лекарката дали е противопоказана бирата.
    Последно редактирано от DragonLady : 03-17-2014 на 19:21

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^цистит (поне при мен) без лекарства трудно минава.. аз правих една седмица по 3 пъти на ден чай от мечо грозде и пиех Цистирен, но ефект нулев.. и после един антибиотик за 3 дни ме оправи ;д

ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^цистит (поне при мен) без лекарства трудно минава.. аз правих една седмица по 3 пъти на ден чай от мечо грозде и пиех Цистирен, но ефект нулев.. и после един антибиотик за 3 дни ме оправи ;д

ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?
    И аз имам, с времето ще изчезнат, просто са много упорити. Или пък сега като се стопли още малко, май-юни ако имаш още се изпичаш на слънце и си готова

за ползването на самобръсначка
    До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !

Бе, не знам коя е най-ефективна, ама знам кви мъки ще имаш с врастналите косми, там са супер болезнени, понякога могат да съберат и гной. Не ти препоръчвам да се бръснеш, по-добре кола маска.

Аз не мога да си направя кола-маска там. Опитвала съм веднъж, имаше кръв.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мм, пробвай с различни видове, може и лентички. Не знам, аз откакто помня колко проблеми ми създаде един скапан врастнал косъм направо ми става лошо дори да си помисля да се бръсна.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    за ползването на самобръсначка
    До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !
    Аз си ползвам Venus 3, по някога и 2ката.
    Веднъж на 3-4 дни се бръсна, като пораснат малко косъмчетата и ги махам.
    Нямам проблеми, най-много да се порежа, но доста рядко ми се случа.
    Не, не му пречи, дори и да има малко косъмчета.
    Последно редактирано от DragonLady : 03-17-2014 на 21:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си