- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ама то от самобръсначка не стават врастнали косми. Стават ми само и единствено с епилатора и то по много. Косъмът изтънява толкова, че не успява да пробие изцяло кожата и започва да расте навътре. Със самобръсначката няма как да се получи, защото ти така или иначе никога не си махаш космите под най-горния слой на кожата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз правя великата инквизиция да ги махам с пинсета.С епилатора боли зверски, с кола маска още по-зверски + кръв. Така си играя веднъж месечно по 2 часа, но не се занимавам после месец.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами не знам феномен ли съм или какво, обаче факт, получават се.
Може ли да се пазарува онлайн от сайта на H&M? Как става доставката?
Благодаря ти за отговора. Аз ходих (2-3 пъти) на солариум в Добрич (който мисля, че е единствен в града) и е обикновен според мен. Питах момичето дали има някакви мазила и тя ми каза, че нямат, а и било препоръчително да не се мажа. Може би ми го казва, за да не им създавам допълнителни грижи с почистването, знам ли. Дали мога да си взема от ДМ и по колко минути мога да влизам вече след последните 10, защото искам наистина видим ефект, а не мога да ходя всеки ден ?
Не, няма как да си купиш солариумна козметика от ДМ.Какво значи било препоръчително да не се мажеш, тая нормална ли е? Те са ДЛЪЖНИ да почистват солариума след всеки клиент. Не знам по колко минути можеш да влизаш на обикновен, всичко е строго индивидуално според твоята кожа, а и според дали са сменяни лампите скоро и дали е влизал човек веднага преди теб какво казах.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам само да ви споделя, че днес взех гривна шамбала правена по поръчка (разбирай по мой модел) с естествени камъни, но истински естествени камъни, а не тея пластмасови боклуци по сайтовете, за които ви лъжат, че са естествени камъни и вие като си нямате хал хабер от естествени камъни, вярвате, не за 20-30-40 лв, колкото струват боклуците в сайтовете, а за 6,65 с включени 3лв за плетене (съответно ако не искам да е плетена, или си я плета сама, ще е по-малко).
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Къде е логиката?
?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бахти.. Да взема и аз да ги плета такива, гледам, че бая народ ги харесва.На мен са ми грозни.. :33
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...97593610_n.jpg ^__
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...21616474_n.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Ти ли си ги правила?
yeap ^_
Нарязала съм си още, ама трябва да си взема инструменти за малките джвички, че си изпочупих ноктите :33
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В сайтовете за подобни "дизайнерски" гривни няма един естествен камък. Знам как изглеждат камъните и как изглежда пластмасата. Просто във въпросния магазин имат минимална надценка, та реших да споделя благото.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма да давам 30лв за нещо, което не струва толкова. Исках да споделя с вас, че има много по-качествени и изгодни алтернативи, в случай че някой се интересува. А камъните на балла и подобните сайтове в тоя магазин са 2лв за 50 грама - което от малките камъни са 90 броя, от по-големите са към 40.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Скоро може да ходя до Пловдив на разходка и може да погледна за официални роклички. Да ми препоръчате някои магазини (в центъра и около центъра) с приемливи цени (повече от 60-70лв. не ми се дават за рокля за абсолвентския).
Сестра ми ще прави сватба. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла. Няма акне, но все пак искаме известно покритие. Трябва да излиза добре на снимки. Търсим фон дьо тен.
Max Factor miracle touch
Max Factor Facefinity
L'Oreal True Match
Maybelline Affinitone
Maybelline Affinitone Mineral
Bourjois Healthy mix
Bourjois Flower Perfection
Чудим се кой да бъде. Ако имате някакви други предложения, кажете. Нямаме определена граница за цената.
Щом е за сватба защо не си поискате отливки от магазина и да си тества тя сама.
Да, може, но все пак трябва да се насочим, не може да иска от всички.
^Аз не мога да си харесам фдт без да пробвам, но не ми се маца по лицето в магазините, пък и там осветлението е кофти и не може да се добие представа. И аз съм си мислила да поискам отливка, но мисля, че ще ме изгледат супер странно...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more