.
Отговор в тема
Страница 223 от 436 ПървиПърви ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 551 до 5 575 от общо 10898
    Ама то от самобръсначка не стават врастнали косми. Стават ми само и единствено с епилатора и то по много. Косъмът изтънява толкова, че не успява да пробие изцяло кожата и започва да расте навътре. Със самобръсначката няма как да се получи, защото ти така или иначе никога не си махаш космите под най-горния слой на кожата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз правя великата инквизиция да ги махам с пинсета. С епилатора боли зверски, с кола маска още по-зверски + кръв. Така си играя веднъж месечно по 2 часа, но не се занимавам после месец.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?
    Вземи си акне аут активен лосион. И обезателно продукт със SPF50 за лице, за да не се хиперпигментират белезите, че ще си блъскаш главата доста.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами не знам феномен ли съм или какво, обаче факт, получават се.

Може ли да се пазарува онлайн от сайта на H&M? Как става доставката?

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    В зависимост от първоначалния ти цвят и желания цвят, дали е турбосолариум (препоръчвам) или обикновен. Аз съм ходила на турбо, затова следващите впечатления са от такъв. Първо се ходи за 6 мин примерно, после може да минеш на 9 , при моите стъпката е 3 минути - навсякъде е различно. Има значение и дали са сменяни лампите скоро и дали веднага преди теб е ползван и загрят солариумът. Първоначално е добре да ходиш през ден-два докато постигнеш желан цвят, после веднъж седмично. Трябва ти специална солариумна козметика, в никакъв случай не става с такава за слънце и плаж! Продават се на място в соларното студио. Момичето ще ти обясни какви имат и за какво са - някои имат бронзанти в тях, други само защити. Добре е да вземеш отделно за лице.
    Ходила съм и на обикновен солариум, за 15 минути не почувствах ефекта, който чувствам за 9 минути на турбо.
    Благодаря ти за отговора. Аз ходих (2-3 пъти) на солариум в Добрич (който мисля, че е единствен в града) и е обикновен според мен. Питах момичето дали има някакви мазила и тя ми каза, че нямат, а и било препоръчително да не се мажа. Може би ми го казва, за да не им създавам допълнителни грижи с почистването, знам ли. Дали мога да си взема от ДМ и по колко минути мога да влизам вече след последните 10, защото искам наистина видим ефект, а не мога да ходя всеки ден ?

Не, няма как да си купиш солариумна козметика от ДМ. Какво значи било препоръчително да не се мажеш, тая нормална ли е? Те са ДЛЪЖНИ да почистват солариума след всеки клиент. Не знам по колко минути можеш да влизаш на обикновен, всичко е строго индивидуално според твоята кожа, а и според дали са сменяни лампите скоро и дали е влизал човек веднага преди теб какво казах.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Търся официална рокля, моля предложете ми онлайн бг бутици като авин, мон чер,клише,винсит,алеса .. Благодаря Предварително .
    ммммммм?

Искам само да ви споделя, че днес взех гривна шамбала правена по поръчка (разбирай по мой модел) с естествени камъни, но истински естествени камъни, а не тея пластмасови боклуци по сайтовете, за които ви лъжат, че са естествени камъни и вие като си нямате хал хабер от естествени камъни, вярвате, не за 20-30-40 лв, колкото струват боклуците в сайтовете, а за 6,65 с включени 3лв за плетене (съответно ако не искам да е плетена, или си я плета сама, ще е по-малко).
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Къде е логиката?

?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Искам само да ви споделя, че днес взех гривна шамбала правена по поръчка (разбирай по мой модел) с естествени камъни, но истински естествени камъни, а не тея пластмасови боклуци по сайтовете, за които ви лъжат, че са естествени камъни и вие като си нямате хал хабер от естествени камъни, вярвате, не за 20-30-40 лв, колкото струват боклуците в сайтовете, а за 6,65 с включени 3лв за плетене (съответно ако не искам да е плетена, или си я плета сама, ще е по-малко).
    Бахти.. Да взема и аз да ги плета такива, гледам, че бая народ ги харесва. На мен са ми грозни.. :33

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...97593610_n.jpg ^__

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...21616474_n.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^ Ти ли си ги правила?

Мега фен
    Град
    <3
    yeap ^_

Нарязала съм си още, ама трябва да си взема инструменти за малките джвички, че си изпочупих ноктите :33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    ?
    В това да си дала 6 лв за истински камъни, а "пластмасовите боклуци" да са по 20-30-40?

В сайтовете за подобни "дизайнерски" гривни няма един естествен камък. Знам как изглеждат камъните и как изглежда пластмасата. Просто във въпросния магазин имат минимална надценка, та реших да споделя благото.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    yeap ^_

Нарязала съм си още, ама трябва да си взема инструменти за малките джвички, че си изпочупих ноктите :33
    Първите обици са прекрасни! <3 Искам и аз!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    В сайтовете за подобни "дизайнерски" гривни няма един естествен камък. Знам как изглеждат камъните и как изглежда пластмасата. Просто във въпросния магазин имат минимална надценка, та реших да споделя благото.
    Влез в balla.bg - там камъните са естествени.

Няма да давам 30лв за нещо, което не струва толкова. Исках да споделя с вас, че има много по-качествени и изгодни алтернативи, в случай че някой се интересува. А камъните на балла и подобните сайтове в тоя магазин са 2лв за 50 грама - което от малките камъни са 90 броя, от по-големите са към 40.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    Скоро може да ходя до Пловдив на разходка и може да погледна за официални роклички. Да ми препоръчате някои магазини (в центъра и около центъра) с приемливи цени (повече от 60-70лв. не ми се дават за рокля за абсолвентския).

Сестра ми ще прави сватба. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла. Няма акне, но все пак искаме известно покритие. Трябва да излиза добре на снимки. Търсим фон дьо тен.
    Max Factor miracle touch
    Max Factor Facefinity
    L'Oreal True Match
    Maybelline Affinitone
    Maybelline Affinitone Mineral
    Bourjois Healthy mix
    Bourjois Flower Perfection

Чудим се кой да бъде. Ако имате някакви други предложения, кажете. Нямаме определена граница за цената.

Щом е за сватба защо не си поискате отливки от магазина и да си тества тя сама.

Да, може, но все пак трябва да се насочим, не може да иска от всички.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Аз не мога да си харесам фдт без да пробвам, но не ми се маца по лицето в магазините, пък и там осветлението е кофти и не може да се добие представа. И аз съм си мислила да поискам отливка, но мисля, че ще ме изгледат супер странно...

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Сестра ми ще прави сватба. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла. Няма акне, но все пак искаме известно покритие. Трябва да излиза добре на снимки. Търсим фон дьо тен.
    Max Factor miracle touch
    Max Factor Facefinity
    L'Oreal True Match
    Maybelline Affinitone
    Maybelline Affinitone Mineral
    Bourjois Healthy mix
    Bourjois Flower Perfection

Чудим се кой да бъде. Ако имате някакви други предложения, кажете. Нямаме определена граница за цената.
    Разкарайте отвратителните афинитони веднага. Опитайте Фотореди на Ревлон като ще е за снимки. Тествайте. Пробвайте ако намерите 24 оре на Дебора Милано. Пробвайте на Радиант, които ги има там, където има Севънтийн - в Елитис например.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове