- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Много даже![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, четете ли списания например.. Joy, Cosmopolitan, Vogue..кое ви допада най-много![]()
Космополитън преди не изпусках, пак трябва да го чета, хем да си разширявам полето със специфичната лексика, хаха :д
До мацката, която ще ходи в София - отивай в The Mall. Има чудно заведенийце тип италианска кухня, порция паста и чаша вино и номномном! Има един готин сладолед, на който слагаш добавки, има донъти, Старбъкс и т.н.
Базата е ужасна. Имам я абсолютно същата и винаги като я слагах и отгоре имах очна линия всичко ми се размазваше след час (до два). Първоначално реших, че е от очната линия и си купих нова, но пак ставаше така и накрая пробвах без базата и всичко беше наред.
Техен фдт съм използвала и бях доста доволна.
https://weheartit.com/entry/10929811...query=piercing искам такава обичка. Някой знае ли къде се продават?![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 04-03-2014 на 13:42
http://ask.fm/iwwkaa
^ На мен ми се струва, че е ръчно изработена. Тази мрежичка не изглежда много добре. :Д
Andjyy - Аз пък съм адски доволна от базата, не слагам очна линия, но сенките ми не мърдат цял ден, не се смесват цветовете, не се събират в сгъвката на окото и не се размазват. Пък и е икономична 3ти месец ме кара вече.
Вероятно е база за сенки, не база за очна линия.
Някой може ли да ми обясни разликата между хидратантен и хидратиращ крем?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам крем за лице с слънцезащитен фактор,който да става за основа за грим,ползвам пудра.
Не искам плажен крем:Д
Ла рош позе има ли такова нещо? Гледам ги, ама не мога да разбера.
Най-долу:
http://www.kozmetika.bg/browse/238_L...BE%D0%B7%D0%B5
Може и нещо друго![]()
JoLLiE92 аз не мисля, че има каквато и да е разлика, просто изразът е различен ;д
Благодаря ви за мненията..много ми помогнахте. Да ви попитам как и с какво и колко често почиствате четките си за грим![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз мия моите след 3-4 ползвания, а тези с които нанасям нещо течно след всяко ползване.
Мия ги с топла вода, малко шампоан смесен с "oil based make up remover" (на бг как му викате? :Д).Иначе има и специални шампоани за тая цел, но и нормалния за коса върши перфектна работа според мен. Просто мокриш четката, капваш малко от сместа в ръката си и въртиш четката в дланта си. После изплакваш, малко я стискаш да изтече водата и ги оставяш да съхнат с косъма на долу.
ЗдравейтеСпоред вас да си направя ли дупки на ушите ?
Търся дънкова риза, впита, БЕЗ джобчета на гърдите, по възможност с дълъг ръкав.
Да се поръчва онлайн и не от бг сайт.
Ако някой попадне на таква, да вдигне ръка![]()
Ееее вие сте истински слънца![]()
Много благодаря за бързите и сериозни отговори
![]()
Andjyy Аз ги мия на седмицата веднъж, тези за прахообразните гримове, за кремообразнте, след всяко ползване. Мия ги бебешки шампоан.
Такаа имам един въпрос - колко време може да стои една нова спирала, без да я ползвам, т.е. ако не я отварям , но стои да речем 6 месеца като я отворя после ще и има ли нещо (засъхнала или нещо подобно) или ще е като нова?
Ако може някой да ми каже номер на ярък неонов розов лак,който да е покривен на поне 2 пласта, а не на 3, 4, че и отгоре. Ако може на голдън роуз или флормар?
Въпрос: Пробвали ли сте маската с тоалетна хартия и белтък за изчистване на лицето? Действа ли?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more