- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Тоалетната хартия е от 2-3 пласта на теб ти е необходим един от тях (раздели си ги ако искаш предварително) Аз съм я правила и съм доволна.
Интересува ме когато правя поръчка от чуждестранни сайтове като ибей ,алиекспрес трябва ли да гледам продуктите да са на един продавач ? На различните неща пише различни дни за доставка (на едни пишат до 15 дни други до 30...) по едно и също време ли пристигат ? Абе моля ви светнете ме малко,че съм много"боса"в това отношения. Благодаря ви![]()
Всеки продавач си е отделен, сайтът е само платформа. Тоест, всеки от тях ще си ти прати отделно нещата и ще пристигнат по различно време.![]()
А как стои въпроса с разплащането ? На кои и къде трябва да дам данните си ?
Момичета,мама е купила зелен чай на пакетчета,но мисля че не е хубав.Вие пиете ли?Какъв си купувате?![]()
Амиииии моят е оранжев, ползвам го мисля на 3 пласта, но май няма много разлика между 2 и 3 - аз за всеки случай![]()
Азззз вчера си купих чай - зелен с листа гинко билоба и корен джинджифил ^_^ аз лично не намирам разлика между наши обикновени чайове и Twinings и Pickwick, които са 5 пъти по-скъпи, единствено може би вторите са повече ГМО.Най-добре е билки, още повече ако си си ги гледал, брал и сушил сам, но ...
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имаме една голямаа чанта с билки.........чудя се и аз защо ги пия тези боклуци от пакетчетата![]()
https://www.google.bg/search?q=oil+a...w=1366&bih=667 Някой знае ли къде мога да ги открия или изобщо дали ги има в България, че аз нещо не съм ги срещала![]()
Знаете ли български сайт (или място), където мога да си направя custom кейс за телефона? нещо като това:
http://www.case-mate.com/customcases/
v.salvatore има такива на инглот, катрис, орифлейм
Благодаря за отговорите.
Като се позатопли времето само челото ми започва да се омазнява и много ме дразни.Кожата на бузите,брадичката и носа ми е нормална.Продукти за смесена кожа ли да си купувам?Какъв измиващ гел/тоник/скраб можете да ми препоръчате?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Catrice също имат матиращи листчета и май цената им е много поносима.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някой пробвал ли е бадемово масло против тъмни кръгове? Имаше ли ефект?
Вече пробвахте ли новата спирала на maybelline много и се каня
При поръчка е добре продуктите да са на 1 продавач, ако те касае цената на доставката. Когато са на един- обикновено плащаш, да кажем 10 евро доставка до Бг само на първия продукт, а всеки следващ ти е или безплатен, или няколко евро цента примерно... Така излиза по-изгодно, иначе ако е от различни, много често доставката ще ти излезе дори по-скъпа от себестойността на продукта. Аз съм пазарувала само от немския ибей и там има т.нар Ибей Гаранция с/у името на надеждните продавачи, а и като е с пейпал плащането, няма никакъв проблем, защото пейпал се явява "посредник" . Продавачът не може да ти дръпне сумата за продукта, ако не ти го е пратил и обратно. В случаите, когато няма доставка до Бг, може да пишеш на имейла на продавача и да питаш за евентуалната цена на доставката-те правят справка и ти отговарят. В повечето случаи хората са много любезни и отзивчиви, защото в крайна сметка си потенциален настоящ и бъдещ клиент. Дори да нямаш карта, пак можеш да си купиш каквото искаш, ако продавачът е съгласен да му пратиш парите по банков път, но тогава е много скъпо, защото веднъж българската банка си тегли таксата за превода (около 60 лв), после немската банка и тя си тегли толкова и става ..леле-мале... Ти към какво си се насочила-козметика, храна, дрехи, обувки, бижута?![]()
http://maxfactor-international.com/m...n-1-foundation Какво ви е мнението за този фтд?Една позната ми го препоръча,но искам да чуя мнението на някой,който го е ползвал.
Последно редактирано от xnicollex : 04-06-2014 на 19:15
^ И добре ли ти стои?![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
JoLLiE92 ти с какво си? ;д
аз съм с айфон 5s, предполагам ако въобще намеря нещо такова, за него ще има.
иска ми се да е оттук, че ако е от китайските, ще има да го чакам...
http://prikachi.com/images/841/7235841W.jpg
btw искам тези двамата прекрасници <3