.
Отговор в тема
Страница 233 от 436 ПървиПърви ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 801 до 5 825 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Аз честно казано никакъв ефект не виждам от нея, дори не чувствам лицето си почистено. Все едно нищо не съм направила.
    Само се чудя дали има значение тоал. хартия дали да е по-плътна или не?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Тоалетната хартия е от 2-3 пласта на теб ти е необходим един от тях (раздели си ги ако искаш предварително) Аз съм я правила и съм доволна.

Интересува ме когато правя поръчка от чуждестранни сайтове като ибей ,алиекспрес трябва ли да гледам продуктите да са на един продавач ? На различните неща пише различни дни за доставка (на едни пишат до 15 дни други до 30...) по едно и също време ли пристигат ? Абе моля ви светнете ме малко,че съм много"боса"в това отношения. Благодаря ви

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Всеки продавач си е отделен, сайтът е само платформа. Тоест, всеки от тях ще си ти прати отделно нещата и ще пристигнат по различно време.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    А как стои въпроса с разплащането ? На кои и къде трябва да дам данните си ?

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    brooklin (мисля, че така се пишеше марката :Д ) имат много хубава неонова серия само техните цветове са ми достатъчно неонови
    ама достатъчно покривни ли са, че имах някакъв неонов зеленикаво-жълт, който и с 3 пласта седеше полупрозрачен и на четки (не е бил на бруклин ;d ).... мнооого беше зле
    а за спиралата някой? )

Момичета,мама е купила зелен чай на пакетчета,но мисля че не е хубав.Вие пиете ли?Какъв си купувате?

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    А как стои въпроса с разплащането ? На кои и къде трябва да дам данните си ?
    Регистрираш си картата в Пейпал и разплащанията стават през него. За Алиекспрес мисля, че беше направо през сайта, но е сигурно - пазарувала съм няколко пъти от там.

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    ама достатъчно покривни ли са, че имах някакъв неонов зеленикаво-жълт, който и с 3 пласта седеше полупрозрачен и на четки (не е бил на бруклин ;d ).... мнооого беше зле
    а за спиралата някой? )
    Амиииии моят е оранжев, ползвам го мисля на 3 пласта, но май няма много разлика между 2 и 3 - аз за всеки случай
    Азззз вчера си купих чай - зелен с листа гинко билоба и корен джинджифил ^_^ аз лично не намирам разлика между наши обикновени чайове и Twinings и Pickwick, които са 5 пъти по-скъпи, единствено може би вторите са повече ГМО. Най-добре е билки, още повече ако си си ги гледал, брал и сушил сам, но ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Имаме една голямаа чанта с билки.........чудя се и аз защо ги пия тези боклуци от пакетчетата

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Такаа имам един въпрос - колко време може да стои една нова спирала, без да я ползвам, т.е. ако не я отварям , но стои да речем 6 месеца като я отворя после ще и има ли нещо (засъхнала или нещо подобно) или ще е като нова?
    Ако може някой да ми каже номер на ярък неонов розов лак,който да е покривен на поне 2 пласта, а не на 3, 4, че и отгоре. Ако може на голдън роуз или флормар?
    Аз имам на Голдън Роуз мисля, в момента съм с него и си е неонов. Два пъти май го повторих. Утре ще ти кажа номера.

https://www.google.bg/search?q=oil+a...w=1366&bih=667 Някой знае ли къде мога да ги открия или изобщо дали ги има в България, че аз нещо не съм ги срещала

Знаете ли български сайт (или място), където мога да си направя custom кейс за телефона? нещо като това:
    http://www.case-mate.com/customcases/

v.salvatore има такива на инглот, катрис, орифлейм

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Момичета,мама е купила зелен чай на пакетчета,но мисля че не е хубав.Вие пиете ли?Какъв си купувате?
    Да, пия. Купувам си на Йоги (Yogi tea). ^^

Благодаря за отговорите.
    Като се позатопли времето само челото ми започва да се омазнява и много ме дразни.Кожата на бузите,брадичката и носа ми е нормална.Продукти за смесена кожа ли да си купувам?Какъв измиващ гел/тоник/скраб можете да ми препоръчате?

Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    https://www.google.bg/search?q=oil+a...w=1366&bih=667 Някой знае ли къде мога да ги открия или изобщо дали ги има в България, че аз нещо не съм ги срещала
    Почти всяка марка, за която се сетиш има. Също Гарние, Есенс мисля.... само че не знам дали си струва :Д
    fakesmiles като намериш това за кейса, сподели :Д
    и по възможност да не е за 3 модела айфон и 2 модела галакси :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Catrice също имат матиращи листчета и май цената им е много поносима.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Catrice също имат матиращи листчета и май цената им е много поносима.
    Мхм.Катрис са супер за цената си.

Някой пробвал ли е бадемово масло против тъмни кръгове? Имаше ли ефект?

Вече пробвахте ли новата спирала на maybelline много и се каня

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Тоалетната хартия е от 2-3 пласта на теб ти е необходим един от тях (раздели си ги ако искаш предварително) Аз съм я правила и съм доволна.

Интересува ме когато правя поръчка от чуждестранни сайтове като ибей ,алиекспрес трябва ли да гледам продуктите да са на един продавач ? На различните неща пише различни дни за доставка (на едни пишат до 15 дни други до 30...) по едно и също време ли пристигат ? Абе моля ви светнете ме малко,че съм много"боса"в това отношения. Благодаря ви

При поръчка е добре продуктите да са на 1 продавач, ако те касае цената на доставката. Когато са на един- обикновено плащаш, да кажем 10 евро доставка до Бг само на първия продукт, а всеки следващ ти е или безплатен, или няколко евро цента примерно... Така излиза по-изгодно, иначе ако е от различни, много често доставката ще ти излезе дори по-скъпа от себестойността на продукта. Аз съм пазарувала само от немския ибей и там има т.нар Ибей Гаранция с/у името на надеждните продавачи, а и като е с пейпал плащането, няма никакъв проблем, защото пейпал се явява "посредник" . Продавачът не може да ти дръпне сумата за продукта, ако не ти го е пратил и обратно. В случаите, когато няма доставка до Бг, може да пишеш на имейла на продавача и да питаш за евентуалната цена на доставката-те правят справка и ти отговарят. В повечето случаи хората са много любезни и отзивчиви, защото в крайна сметка си потенциален настоящ и бъдещ клиент. Дори да нямаш карта, пак можеш да си купиш каквото искаш, ако продавачът е съгласен да му пратиш парите по банков път, но тогава е много скъпо, защото веднъж българската банка си тегли таксата за превода (около 60 лв), после немската банка и тя си тегли толкова и става ..леле-мале... Ти към какво си се насочила-козметика, храна, дрехи, обувки, бижута?

http://maxfactor-international.com/m...n-1-foundation Какво ви е мнението за този фтд?Една позната ми го препоръча,но искам да чуя мнението на някой,който го е ползвал.
    Последно редактирано от xnicollex : 04-06-2014 на 19:15

Мега фен Аватара на 102
    аз ползвам този на мейбълийн от оранжевата серия

^ И добре ли ти стои?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

JoLLiE92 ти с какво си? ;д
    аз съм с айфон 5s, предполагам ако въобще намеря нещо такова, за него ще има.
    иска ми се да е оттук, че ако е от китайските, ще има да го чакам...
    http://prikachi.com/images/841/7235841W.jpg
    btw искам тези двамата прекрасници <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си