.
Отговор в тема
Страница 234 от 436 ПървиПърви ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 826 до 5 850 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Искам крем за лице с слънцезащитен фактор,който да става за основа за грим,ползвам пудра.
    Avene e с 20-ти фактор.

Китайски.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Препоръчайте ми някакъв продукт за заличаване на белези по лицето, от който сте доволни.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    В такъв случай май ще е най-лесно да си вземеш от алито ;д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    За гърбовете да кажа ... Аз имам Самсунг Галакси Гранд и рядко откривам кейсове за този модел. Открих един сайт в който можеш да си направиш по снимка какъвто искаш, обаче е пластмасов да знаеш.Сайта е kalufi.com
    Ето моя ( розовия ) за да добиеш представа.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Много ти благодаря!
    Само че като цъкна на калъфи с ваша снимка и ми излиза: Няма добавени продукти в тази категория. И не ми дава да продължа нататък.Някакви съвети? ;D

Мисля, че първо трябва да се регистрираш http://kalufi.com/index.php?route=account/login

http://m.youtube.com/watch?v=sjVhuXduhqk Ще стегна ли краката и дупето с тези упражнения по 4-5 пъти седмично за месец, два?

Град
    ilivewheretheskyends
    Ако искаш може да им пишеш във продавалник ( ОЛХ ) , казваш им модела на телефона ти, пращаш снимката и можеш да избереш това отстрани да ти е бяло,черно или прозрачно. http://kalufi.prodavalnik.com/

Моят също го има в този сайт- може да е китайски, ама е вървежен huawei ascend p6
    Колко ти излезе кейса?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    v.salvatore има такива на инглот, катрис, орифлейм
    а къде мога да ги открия .. ДМ?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    89 теми(общо) за 77 дена как мислите??
    възможно ли е като задача,от ваша гледна точка?
    или съм голям оптимист..
    става въпрос за химия и биология ...
    биологията ми е интересна и миналата година за 20 дена учене имах почти 4,50 без малко... Надявам се, че е останало малко в главата ми
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Реално погледнато не ми се вижда възможно, освен, ако не извадиш супер голям късмет и ти се паднат точно темите, които знаеш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Учила съм толкова за 4-5 дни. Под 77 дни имаш предвид седемдесет и седем или седем? От НАСА трябва да използват студенти, това е единственият човек, който използва потенциала си на 100%.

v.salvatore Орифлейм от каталозите им, Катрис са единствено в Лили. В ДМ няма нито едното от трите. Имат пък Есенс, и те май имаха листчета.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Джоли, как ще си учила точно такива теми за 4-5 дни? То ми се вижда физически невъзможно да го прочетеш, какво остава да го запомниш всичкото. Остави химията, там в единият университет не искат теми, обаче по биология темите за протеини, ДНК и РНК и са по 10 страници. Същите неща ги уча цяла година в университета и все още съм далеко да ги знам перфектно. За най-добро представяне на изпита, а не да се чака на късмет си трябва 2 години стабилна подготовка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    В театъра
    Мисля, че всички много преувеличават с това учене... Как така 2 години, по един ред на ден ли се чете...вярно, че химията е отвратителна донякъде ама...май съм голям оптимист.. Ако уча по 2-3 теми на ден ще имам време и за преговор или съм в грешка

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Учила съм толкова за 4-5 дни. Под 77 дни имаш предвид седемдесет и седем или седем?
    хахаха 77 Слава Богу
    Последно редактирано от Wwwooow : 04-08-2014 на 06:10
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Да попитам някоя ползвала ли е топ лак на Golden Rose и дали държи лака поне 5 дни върху ноктите, без топ ми държи около 2-3 дена?

Град
    ilivewheretheskyends
    20 лв

anonymous708973
    Guest
    Пълен абсурд е това с темите.
    Неслучайно хората се готвят толкова време предварително.
    Ако в последния момент си си сменила предпочитанията, просто пропусни година и се подготви добре.

Град
    В театъра
    Ще се пробвам пък каквото стане, ако видя, че не съм подготвена достатъчно няма да се явявам тази година
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Мисля, че всички много преувеличават с това учене... Как така 2 години, по един ред на ден ли се чете...вярно, че химията е отвратителна донякъде ама...май съм голям оптимист.. Ако уча по 2-3 теми на ден ще имам време и за преговор или съм в грешка
    О, в грешка си, разбира се.
    Ами задачите по химия? Тях не ги ли броиш?
    Не знам към кое МУ си се насочила, мога да говоря главно за МУ София и за там гарантирам, че 77 дни няма да ти стигнат в никакъв случай.
    Аз съм от хората, които учат супер съвестно темите, абсолютно всяка една. Минах 9ти клас, минах и 8ми почти. Първата ми оценка на тема беше 5ца, след това нямам оценка по-ниска от 5.85 като преобладават пълните 6ци. Паметта ми по принцип е доста добре развита - запомням бързо и помня дълго. Това не го казвам, за да се хваля, казвам го, за да те уверя, че времето ще ти е твърде малко, защото в момента, връщайки се да преговарям отвреме на време старите теми, от 9ти клас, примерно, има неща, които, вярваш или не, сякаш ги чета за първи път и това теми, на които съм имала пълни шестици. Информацията е много, не е трудна, но е много. И си се изисква време. И доколкото знам при доста хора се получава така, както при мен. При първия преговор сякаш си учиш наново темите.
    За химията - там темите са малко, всичко си е логично, но да свикнеш да описваш задачите като хората също изисква време и подготовка.

Моето мнение е, че два месеца и половина са твърде малко. Но нищо не ти пречи да се пробваш, ако имаш късмет и успееш - супер, ако не - другата година.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Джоли, как ще си учила точно такива теми за 4-5 дни? То ми се вижда физически невъзможно да го прочетеш, какво остава да го запомниш всичкото. Остави химията, там в единият университет не искат теми, обаче по биология темите за протеини, ДНК и РНК и са по 10 страници. Същите неща ги уча цяла година в университета и все още съм далеко да ги знам перфектно. За най-добро представяне на изпита, а не да се чака на късмет си трябва 2 години стабилна подготовка.
    Наложи се. Че и бяха статистика, което слагам 20 лв е по-малоумно и безсмислено от химия и биология.
    Wwwooow начин винаги има, но трябва да отдадеш цялото си същество на това, а 77 дни на напълно отдаване са твърде много, аз във въпросния период четох и разписвах по 18-20 часа на ден , което не се издържа повече от няколко дни.
    п.с. Не забравяй, че си момиче и медицинските имат квоти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хубава пудра с матиращ ефект за нормална към суха чувствителна светла кожа?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Аз на скоро си взех на Гоудън Роуз, като дълго време се чудих и аз каква да си взема, даже мислех да е някаква по-скъпа, ама ми писна да се чудя и се хвърлих на тази.. И съм доволна всъщност. :33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    И аз съм за Golden Rose с двете ръце! Ползвам silky touch, по-евтината, която е около 4 лева, зависи от къде я купиш.
    Малко повече инфо за нея:
    http://artofbeauty77.blogspot.com/20...ct-powder.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си