.
Отговор в тема
Страница 24 от 436 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Имам въпрос! Как да премахна петънца от рани, от подкожни косъмчета и разни други подобни неприятни белези? Много са ми неприятни и искам да изчезнат.
    Каква козметика за след епилация ползваш?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Търся си черна очна линия, но съм с големи претенции. Искам да е с твърд писец, да не се развазва, да е водоустойчива и да се трие лесно с дегримьор без да се размазва по цялото лице. Някакви предложения?
    Essence eyeliner pen препоръчвам

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Калпазанке, заключи втората тема, че не спират да пишат и там.
    Дай линк

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Ако имате ограничени финанси, какво бихте направили - по-скъп гел за почистване на лице(Bioderma, La roche, този ценови клас) + обикновен евтин крем или гел и крем на г/д една и съща цена (Iwostin, Neutrogena и подобни)???
    Ползвала съм тестери на измиващия гел на Юсърин и съм очарована Няма да сбъркаш, ако за 25 лева /приблизително/ си направиш комплект от измиващ гел и крем на тази марка
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-09-2013 на 11:51

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Е те това вече е казус. По старата имаме да изпишем още малко, а новата е пусната, преди да заключа старата.
    Засега оставям старата да закръгли 100-те страници при мен- още 6 имате да дописвате.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    e какъв е смисълът от две теми? Пише се ту в едната, ту в другата.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    пространството на Дисе
    Този въпрос трябва да зададеш на автора на новия vol.

Град
    Manhattan *
    Попринцип при всяка тема,след 100 страници правят нова

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Е те това вече е казус. По старата имаме да изпишем още малко, а новата е пусната, преди да заключа старата.
    Засега оставям старата да закръгли 100-те страници при мен- още 6 имате да дописвате.
    По-различно ти излизат темите явно, при мен са 112 страници.

Голям фен Аватара на monroe999
    Ползвала съм тестери на измиващия гел на Юсърин и съм очарована Няма да сбъркаш, ако за 25 лева /приблизително/ си направиш комплект от измиващ гел и крем на тази марка
    не са ли по-скъпички?

иначе ползвам гел на Ивостин и се замислям дали да си го взема пак, като свърши и също да си купя и крема
    Последно редактирано от monroe999 : 03-09-2013 на 14:31

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имам голяма питанка за продукти за лице. След като се разочаровах тотално от Биодерма, а нещата ми на Гарниер са на привършване. Насочила съм се към следните нещата, защото има по - голям шанс да ги намеря в града ми: http://www.nivea.bg/products/face-ca...fying-wash-gel http://www.nivea.bg/products/face-ca...deep-cleansing
    http://www.nivea.bg/products/face-ca...per-wash-scrub
    http://www.nivea.bg/products/face-ca...-deep-cleanser
    http://www.nivea.bg/products/face-ca...-Cleansing-Gel
    Кожата ми е мазна, търся си неща за почистване на лицето сутрин и вечер.

Хваля третото - ексфолииращия гел с частичките. Много е добър.
    Защо си се отказала от Биодерма? Нали са доста хубави уж?
    и ми дадоха миналия ден мостра на този all in one ще ти кажа като я пробвам :Д ама по принцип на такива продукти супурнайсе в едно не разчитам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Mнение за Rimmel Kate Moss lipstick ???
    Цялата палитра ли е налична в България?

Аз от това съм много доволна - http://www.nivea.bg/products/face-ca...deep-cleansing
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Mнение за Rimmel Kate Moss lipstick ???
    Цялата палитра ли е налична в България?
    Имам две от тях и двете са страхотни! Много се изкушавам дали да не се сдобия с цялата колекция.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Знначи моят въпрос е доста по- различен от вашите за козметиката.. Имам проблем в училище, за който дори не знам дали съм виновна и дали имат право да ме викат в дирекцията. Значи преди няколко дена без причина една г-жа реши, че трябва да ме изгони от час, въпреки, че си пишех кротко плана, беше доста странно и неочаквано, тогава аз и казах, че просто не е нормална и че тя сама си е виновна, че има спречквания с по- голямата част от учениците, на които преподава. Както и да е тя ми писа отсъствие, аз не напуснах часа и продължих да си пиша плана. Доколкото знам учителя няма право да гони ученик от часа и най- малкото, което е БЕЗ ПРИЧИНА. Но същината на проблема е, че в Facebook, съвсем шегувито написах - "Оставка г-жо ......." без дори да конкетизирам училище, имена и други такива неща и тогава директорката ми звънна и започна да ми крещи по телефона, без дори да ме попита за какво става дума, дори ми каза да не се правя на луда и че трябва да отида в дирекцията с родител и че дори може да ме изключи. Отидохме с майка ми, но тя не беше дошла, закъсня, поговорихме със заместник- директора, на когото обясних за какво става дума и че просто това е шега между мен и моите приятелки и си тръгнахме, но след това директорката е срещнала майка ми и е казала, че ще ме изключат и така нататък.. Та въпроса ми е може ли да ме викат в дирекцията и да ме изключат за нещо такова , след като аз съм ученик в училището, а извън него съм свободен човек и все пак живеем в демократична държава и мога свободно да изказвам мнението си било то публично или лично .. И най - вече, че това се е случило извън училището и не мисля , че трябва да нося отговорност за нещо такова ? Доста хора ми казаха, че не могат да ме изключват за такива глупости, но учителката е доста близка с директорката и може би за това направи такъв проблем от това .. ???

Мега фен Аватара на Dagichka
    препоръчайте ми някаква марка хубави сенки, които да се нанасят лесно и да стоят естествено.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    "Доколкото знам учителя няма право да гони ученик от часа и най- малкото, което е БЕЗ ПРИЧИНА"
    Има право, както и явно е имала причина, а тия с ''мирно си седях'' не ни ги пробутвай.

Не е добра идея да пишеш статуси за даскали при положение ,че имаш директорката в приятели (или там някой ,който й казва), но реално само те плашат, няма причина да те изключат, ще се разминеш със забележка/предупреждение

носиш отговорност за постъпките си НАВСЯКЪДЕ . В тоалетната, в бара, в училище, докато спиш и пр. Глупаво е било, извини се на директорката и учителката и живейте спокойно.

@Калпазанке, успя да ме разубедиш, мерси :Д

в моята тема май никой няма да се отзове
    така че препоръчайте

Основа за грим-BB крем окей ли е? Ако не, нещо друго на прилична цена?
    Фон дьо тен
    Трансперантна пудра или обикновена пудра за завършек и против блясък? Препоръчайте ми
    Червило-на Кейт Мос на Римел по колко часа се задържат?

а

Спирала
    Какво мислите за жълтата на мейбълин?

Сенки-примерно по 1-2-3 цвята да са, трябва ми да са много брокатени, има едни на Буржоа, 1 цвят, много наситени, гримирала съм се от тези на приятелка, трайни ли са по принцип?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...OoSB_WAStdkb0D
    такива бяха май
    Последно редактирано от bloodyF : 03-09-2013 на 18:45
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Грешен ти е раздела по принцип, ама нали в заглавието пише "всякакви"

Не мисля, че е редно. Но това не значи, че не могат да го направят, ако решат. Наистина ли е безпричинно?? Седеше си на чина, пишеше плана, нищо не правеше, нищо не си казвала? Ако е така, съучениците ти защо не те защитят? При нас една се беше оплакала на класната за един съученик, но ние се застъпахме за него, защото по принцип е малко проблемен, но в този случай нищичко не направи, просто тая влезе бясна и търсеше на кого да си го изкара. Камери нямате ли в стаята да погледнат запис??? A за Facebook - не прави такива неща просто... За нашите учители имаше късметчета с учителски бисери и така и не разбраха кой ги направи мисля, но мина заповед през всички класове да спрем да го ползваме...
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Каква козметика за след епилация ползваш?
    Обикновено се мацвам с този крем на Авен - цък. Понякога се случва и със спирт или активния лосион Акне Аут.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Благодаря на хората, които дадоха отзиви :3
    Джоли, имам pore refiner-а, по - ужасно нещо не съм ползвала. Появиха ми се огромни пъпки по местата на които го ползвах, зачервявания, абе страшна работа. Добре, че си имах запазени акне аут лосиона и крема и успях да разкарам пъпките за 3 дена и ми останаха само зачервяванията.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на биодерма pore refiner-a ли?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Manhattan *
    Имам две от тях и двете са страхотни! Много се изкушавам дали да не се сдобия с цялата колекция.
    колко цвята саа? в интеренет ми излиза някаква огромна палитра:Д

http://uk.rimmellondon.com/products/...nish-kate-moss
    Официално са 11, но при нас не съм убедена, че ги има всичките.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    на биодерма pore refiner-a ли?
    yep...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не се лъжи! Не си струват парите! Вземи си нещо на Скин блосъм или сродните, защото тези са от горе до долу бъкани с парабени и петролни деривати! Извинявай, че се включвам късно.
    Да,аз се сетих,че тези са с вредните съставки,но не бях сигурна. По-късно в блога наИда бях видяла техен бътър за тяло,а тя беше споменала,че нямал вредни съставки,което ме учуди.
    Вече съм напълно разобедена да си купя нещо тяхно.

А по коолко време издържат на устните при нормални условия?

Град
    Manhattan *
    http://uk.rimmellondon.com/products/...nish-kate-moss
    Официално са 11, но при нас не съм убедена, че ги има всичките.
    твоите кои номера са
    ъъъ сигурна ли си ,че са 11:Д
    виж
    http://thingsllove.blogspot.com/2012...ss-spring.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си