- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Молим бързо да ми намерите мнението на Хаяши за известните марки и състава. *ангелски очички*
Че в известните марки слагат боклуци и плащаш само за марката един вид? :Д
ПyРкО ♠ това е мнението на всички ниединствено не се разбрахме за качеството на въпросната марка, защото според мен цените им са силно превишени за това, което предлагат. Не гледайте само да пише "естествена кожа", трябва да е мека, трябва и това, върху което стъпвате да е меко. Спомням си как се бяхме скарали тук не помня с кого относно обувките от велур и ме убеждаваше някой колко са хубави и т.н., напоследък всички ми казват "ох, защо ги купих тея велурените боклуци, вече на нищо не приличат" :Д моя приятелка много си обича обувките, но велурът вече на нищо не прилича, обелил се е, станал е на петна от дъжда и не стават за носене.
YSMF че в мамата повечето не разбират от корейска козметика и са чули-недочули :Д и имаше някакъв комплект с 5 неща, за които Hayashi каза, че марката е ролс ройс-а на корейската козметика, но на нея и се виждала надценена и имало далеч по-сполучливи и по-евтини находки
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-27-2014 на 15:41
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имаше и нещо за бг мама. Не се сещам, в коя тема беше, търся го, но уви.
След него беше писала калпазанка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Китайските ми кецове не могат да се съгласят с вас, защото са толкова удобни и неспарващи, че не мога да ги сваля. Аз пък намирам хвърлянето на луди пари за едни обувки за ненужно. Ествено хубаво е да си имаш едни качествени зимни обувки, но да давам сумати пари за сандали, пантофки, кецове и други по-летни обувки, които ми омръзват за месец ми е разточителство.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ставаше въпрос за зимни ботуши от велур, което си е меко казано тъпа идея.За ботушите по принцип се очаква да се мокрят.
Hayashi да, и с това съм много съгласна!Но пак зависи, всеки според краката си. Мой познат ми обясняваше, че с платненки Converse и платненки от китайския магазин изглеждащи по един и същи начин, разликата била огромна, само че той си има някакъв проблем с краката и заради това го усеща вероятно. Аз имам пък джапанки на Сандик, които съм обявила за най-удобното нещо на света. :Д
Аз се чудя какви ежедневни пролетни обувки да си купя, тъй като ненавиждам пантофите, а не мога всеки ден с маратонки или кецове. ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако са естествен велур, нищо не би трябвало да им става.
Пантофки... има такива с много готин фасон, аз имам едни с леко токче... ама е 2 см и широко, направо е като на мъжка обувка. И е съчетание от кожа и велур, има и малка метална джвъчка и са суууперяки.
Досега какво си носила пролетта? Пробвай с платформи.![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2014 на 00:09
Нямам идея как се прави велура и дали естествен велур е като естествен лак както каза therichbitchно факт е, че велурените ботуши не са ми по вкуса.
Наистина ненавиждам пантофките, а и са ми неудобни. Велур, даааааа.... и метални неща също мразя по обувките си :Д
Нося кецове и пантофки и чакам с нетърпение да дойде моментът за по-отворени нещица. Тук пролетта все пак е около 2 седмици. :Д Платформи си търся от 2-3 години и не намирам да са едновременно кожени, с хубава платформа, която няма да се разнищва и подходящата височина.
Наскоро взех да се замислям за тея пролетни ботуши с прорязаните цветенца, които преди заклеймявах като отчайващо селски.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малко тъп въпрос, ама :д във всички ли аптеки дават тестери на фон дю тени или само в някоя верига (например?), щото като се знам каква съм, продавачката ще ме убеди да си взема еди си кой цвят като само ми прецени с поглед кожата и после вкъщи ще приличам на морков ;д
Мостричка на нещо, ще си в кошницата.
Първия път не ми пратиха нищо![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мнения за този коректор
http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...cream-010.html
Много ли е сух, прикрива ли добре, дълготраен ли е?
А дали цветовете отговарят на трите цвята от палитрата цветни коректори пак на Катрис? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ама то за упорити тъмни кръгове под фон дьо тена се слага прасковооранжевеещ, за да тушира синината. Не се слага такъв с телесен цвят.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en