.
Отговор в тема
Страница 246 от 436 ПървиПърви ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 126 до 6 150 от общо 10898
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Молим бързо да ми намерите мнението на Хаяши за известните марки и състава. *ангелски очички*

Че в известните марки слагат боклуци и плащаш само за марката един вид? :Д
    ПyРкО ♠ това е мнението на всички ни единствено не се разбрахме за качеството на въпросната марка, защото според мен цените им са силно превишени за това, което предлагат. Не гледайте само да пише "естествена кожа", трябва да е мека, трябва и това, върху което стъпвате да е меко. Спомням си как се бяхме скарали тук не помня с кого относно обувките от велур и ме убеждаваше някой колко са хубави и т.н., напоследък всички ми казват "ох, защо ги купих тея велурените боклуци, вече на нищо не приличат" :Д моя приятелка много си обича обувките, но велурът вече на нищо не прилича, обелил се е, станал е на петна от дъжда и не стават за носене.
    YSMF че в мамата повечето не разбират от корейска козметика и са чули-недочули :Д и имаше някакъв комплект с 5 неща, за които Hayashi каза, че марката е ролс ройс-а на корейската козметика, но на нея и се виждала надценена и имало далеч по-сполучливи и по-евтини находки
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-27-2014 на 15:41
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имаше и нещо за бг мама. Не се сещам, в коя тема беше, търся го, но уви.
    След него беше писала калпазанка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Че в известните марки слагат боклуци и плащаш само за марката един вид? :Д
    ПyРкО ♠ това е мнението на всички ни единствено не се разбрахме за качеството на въпросната марка, защото според мен цените им са силно превишени за това, което предлагат. Не гледайте само да пише "естествена кожа", трябва да е мека, трябва и това, върху което стъпвате да е меко. Спомням си как се бяхме скарали тук не помня с кого относно обувките от велур и ме убеждаваше някой колко са хубави и т.н., напоследък всички ми казват "ох, защо ги купих тея велурените боклуци, вече на нищо не приличат" :Д моя приятелка много си обича обувките, но велурът вече на нищо не прилича, обелил се е, станал е на петна от дъжда и не стават за носене.
    YSMF че в мамата повечето не разбират от корейска козметика и са чули-недочули :Д и имаше някакъв комплект с 5 неща, за които Hayashi каза, че марката е ролс ройс-а на корейската козметика, но на нея и се виждала надценена и имало далеч по-сполучливи и по-евтини находки
    Не е вината във велурените обувки, а в начина на поддръжка. И аз съм малко джаста-праста и затова избягвам да си купувам такива.

Иначе и аз ще се зарадвам на някакви корейски находки, изпитвам желание да си самоподаря нещо :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кой носи велур в дъжд?

Пф.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Джоли /Жули? оф / мерси

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    galaxy29 Доволна съм от Листерин, да. Пробвала съм мисля вече всички видове. А на Пърл Дропс май наистина се води за избелване, но не очаквай кой знае какво. Като цяло марката и спецификите на водата за уста не са най-важното, аз имам проблеми с венците и зъболекарката ми все ми повтаря, че е важно самото "действие" с водата за уста, а не марката. Даже ми казва отвреме на време да ползвам отвара от смрадлика (много е здравословно за венците), както и Сандрин.
    Та, която и да си вземеш, няма голямо значение, просто пробвай някоя и виж дали ще ти хареса!
    благодаря!
    може да пробвам друга на листерин
    иначе аз нямам проблеми в момента, но когато съм имала и аз съм си правила отвара от смрадлика и наистина помага

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Джоли /Жули? оф / мерси
    На всичко се обръщам!
    Моят любим град има прекрасна канализация и малко да завали, всичко става потоп, та трябва да внимаваме с подбора на обувки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кой носи велур в дъжд?

Пф.
    Мда, после обувките й били виновни :ДДД

Китайските ми кецове не могат да се съгласят с вас, защото са толкова удобни и неспарващи, че не мога да ги сваля. Аз пък намирам хвърлянето на луди пари за едни обувки за ненужно. Ествено хубаво е да си имаш едни качествени зимни обувки, но да давам сумати пари за сандали, пантофки, кецове и други по-летни обувки, които ми омръзват за месец ми е разточителство.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда, после обувките й били виновни :ДДД
    Ставаше въпрос за зимни ботуши от велур, което си е меко казано тъпа идея. За ботушите по принцип се очаква да се мокрят.
    Hayashi да, и с това съм много съгласна! Но пак зависи, всеки според краката си. Мой познат ми обясняваше, че с платненки Converse и платненки от китайския магазин изглеждащи по един и същи начин, разликата била огромна, само че той си има някакъв проблем с краката и заради това го усеща вероятно. Аз имам пък джапанки на Сандик, които съм обявила за най-удобното нещо на света. :Д
    Аз се чудя какви ежедневни пролетни обувки да си купя, тъй като ненавиждам пантофите, а не мога всеки ден с маратонки или кецове. ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Ставаше въпрос за зимни ботуши от велур, което си е меко казано тъпа идея. За ботушите по принцип се очаква да се мокрят.
    Ако са естествен велур, нищо не би трябвало да им става.

Пантофки... има такива с много готин фасон, аз имам едни с леко токче... ама е 2 см и широко, направо е като на мъжка обувка. И е съчетание от кожа и велур, има и малка метална джвъчка и са суууперяки.

Досега какво си носила пролетта? Пробвай с платформи.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2014 на 00:09

Нямам идея как се прави велура и дали естествен велур е като естествен лак както каза therichbitch но факт е, че велурените ботуши не са ми по вкуса.
    Наистина ненавиждам пантофките, а и са ми неудобни. Велур, даааааа.... и метални неща също мразя по обувките си :Д
    Нося кецове и пантофки и чакам с нетърпение да дойде моментът за по-отворени нещица. Тук пролетта все пак е около 2 седмици. :Д Платформи си търся от 2-3 години и не намирам да са едновременно кожени, с хубава платформа, която няма да се разнищва и подходящата височина.
    Наскоро взех да се замислям за тея пролетни ботуши с прорязаните цветенца, които преди заклеймявах като отчайващо селски.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Молим бързо да ми намерите мнението на Хаяши за известните марки и състава. *ангелски очички*
    Ужас, не съм те видяла, съжалявам. Направо казвай какво те интересува, ще ти го напиша отново!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз имам едни ботуши,естествен велур,в сняг съм ги носила нито пропускат, нито се е променил външният им вид. Май накрая от Мегиас ще си поръчам едни обувки Вече се отказвам от търсенето.

Мега фен Аватара на Dagichka
    малко тъп въпрос, ама :д във всички ли аптеки дават тестери на фон дю тени или само в някоя верига (например?), щото като се знам каква съм, продавачката ще ме убеди да си взема еди си кой цвят като само ми прецени с поглед кожата и после вкъщи ще приличам на морков ;д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Някой поръчвал ли е от ензо? Какво ще рече това подарък при всяка покупка ? :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мостричка на нещо, ще си в кошницата.

Първия път не ми пратиха нищо

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаше и нещо за бг мама. Не се сещам, в коя тема беше, търся го, но уви.
    След него беше писала калпазанка.
    Дай жокер на каква тема е било

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Мнения за този коректор
    http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...cream-010.html

Много ли е сух, прикрива ли добре, дълготраен ли е?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Мнения за този коректор
    http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...cream-010.html

Много ли е сух, прикрива ли добре, дълготраен ли е?
    Сух е, с четка или пръст трябва да го нанасяш, стабилно покритие има, и издържа цял ден Като цяло съм доволна от него, единственият му недостатък, е че не става за прикриване на тъмни кръгове под очите, поне според мен.

А дали цветовете отговарят на трите цвята от палитрата цветни коректори пак на Катрис? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Сух е, с четка или пръст трябва да го нанасяш, стабилно покритие има, и издържа цял ден Като цяло съм доволна от него, единственият му недостатък, е че не става за прикриване на тъмни кръгове под очите, поне според мен.
    Няма и как да става, понеже е жълтав.
    Обаче пък с течение на времето се окислява явно и става оранжев.
    Абе.. не ми допада особено.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    А дали цветовете отговарят на трите цвята от палитрата цветни коректори пак на Катрис? :Д
    Нямам си и на идея, не съм имала палитрата, но забелязах, че разликата от единият до следващият цвят, не е много голяма. В лили или дм 100% имат тестери

Ама то за упорити тъмни кръгове под фон дьо тена се слага прасковооранжевеещ, за да тушира синината. Не се слага такъв с телесен цвят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си