.
Отговор в тема
Страница 247 от 436 ПървиПърви ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 151 до 6 175 от общо 10898
    Защото имам палитрата и хубаво, но на мен , имайки се за нормален цвят на кожата, в момента на без никакъв тен съм между средното и тъмното, а светлото е по-бяло от платно и не вярвам, че някой има този цвят на кожата. :Д Какво ще правя като хвана тен??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Джоли, в този случай светлото може да е хайлайтър за контуриране.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз имам 010 (най-светлото) и съм доволна. Не ми се окислява и си стой жълтеникав, а аз това търсех. Много ми е прозрачна кожата и ми прозира синкаво под очите, справя се г/д. Имам и на артдеко-оранжевеникав, в началото бях много доволна, но нещо с времето не ме кефеше и го зарязах.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Джули, аз използвам 03 Rosy beige и е съъъъъвсем малко по-светло от най-тъмното в палитрата. Ако искаш ще ти ги снимам на дневна светлина.

Това rosy beige ме притеснява, има ли розовеникав тон? и аз като therichbitch искам да си стои жълтеникав
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Lourenço
    Няма. : )
    Даже сега като го гледам е по-скоро като средния цвят. Снощи на лампата нищо не съм видяла. :Д

http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...906d656f48.jpg

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Имам въпрос, не е свързан с козметиката, но да... Някой, който учи икономика и по-специално банково дело може ли да ми даде пример за задбалансови операции?

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    хал/хабер си нямам
    Ако ме беше попитал/а, за Sql server щеше да имах успех..

"дано някой ти помогне"

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Имам въпрос, не е свързан с козметиката, но да... Някой, който учи икономика и по-специално банково дело може ли да ми даде пример за задбалансови операции?
    Задбалансови активи, задбалансови пасиви, например приемане на чужди активи на отговорно пазене.

Lourenço благодаря много! Чувствам се циганка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Сух е, с четка или пръст трябва да го нанасяш, стабилно покритие има, и издържа цял ден Като цяло съм доволна от него, единственият му недостатък, е че не става за прикриване на тъмни кръгове под очите, поне според мен.
    Благодаря, много му се чудех

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Задбалансови активи, задбалансови пасиви, например приемане на чужди активи на отговорно пазене.
    Мееерсииии :P

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Намерих 2 много странни корейски продукта за отслабване. За ядене дават някаква смес от овес
    ечемик, ръж, пшенични трици, киноа, хинап, стафиди и малина, а за пиене смес от лимон, кленов сироп,лют червен пипер, хиалуронова киселина /?????/и екстракт от шафран.
    Само мен ли ме притеснява такива съставки, особено киселината.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Че какво й е на хиалуроновата киселина

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Просто като чуя киселина и не си представям нещо, което пия. :/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сега си представи, че сума ти народ си попълва бръчките и устните с нея. И ти самата я имаш в съединителната си тъкан.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В един кратък отрязък от време се образовах по въпроса. Няма да проявявам такава тъпотия повече

Мега фен Аватара на Dagichka
    очертава се да ми дойде баш денят преди бала ми/на бала ми. сестра ми преди 5 години като беше, имаше същия проблем и тогава и изписаха Промилут Нор да пие, за да забави цикъла. мисля сега и аз да го пробвам, някой пил ли го е, има ли вредни странични ефекти?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    очертава се да ми дойде баш денят преди бала ми/на бала ми. сестра ми преди 5 години като беше, имаше същия проблем и тогава и изписаха Промилут Нор да пие, за да забави цикъла. мисля сега и аз да го пробвам, някой пил ли го е, има ли вредни странични ефекти?
    Недей заради един бал да си разваляш здравето.Това са силни лекарства и повлияват с времето на организма.Ако много ти тече пий повечко Витамин С и вземи НоШпа ако те заболи много корема.На моя бала няколко съученички бяха в цикъл-не е приятно,но не е болка за умиране.

Аз бях на бала в цикъл, но не ми беше проблем, защото така или иначе нямах планове за вечерта, ако ме разбираш.
    По принцип и аз съм на мнение, че не е хубаво да си играеш с цикъла, но от витамините, които пия в момента, ми се забавя, а моя приятелка беше пила чай от лук, който действа обратното - предизвиква цикъла по-рано. :Д
    НоШпа аз лично НЕ пия, защото на следващия ден става поне 10 пъти по-зле.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

и аз нямам "планове" за тогава, не това ми е проблемът :д първо - роклята ми е светла, къса, много фина, а аз имам болезнен, обилен цикъл, въобще не ми се става от леглото в тия дни, кво остава цял ден и нощ да купонясвам, да танцувам и тн.. :с иначе не се и съмнявам, че тези хапчета хич не са от най-полезните, но ако изпия 10 витамин Ц-та пак мисля, че ще е толкова вредно и с не толкова сигурен ефект.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Трябва да изпиеш малко повече от 10 витамин С за да действа май.И витамина се изкарва от организма за часове.Полезни хапчета няма,но все пак е по-добре витамини от хормони.Промилут Нор не беше ли забранен или нещо такова?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И моя ще дойде точно за бала, и за матурите, и за всичко. Не знам как ще се оправя :Д. Надявам се да ми закъснее поне с 2-3 дни, за да избегна болки по време на матурите, че тогава трябва да ми е чиста главата от мисли за менструацията.
    *сън*

Балът и матурите по едно и също време ли са? При нас едната седмица беше изпращането, на следващата матурите и на третата балът и нямаше как да не съм в цикъл по време на едното. Да, витамин Ц-то трябва да се пие така стабилно няколко дни подред, за да подейства по този начин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

матурите са на 21 и 23ти, балът (поне моят) е на 25ти.. :д а изпращането на 15ти.. абе лудница ще е пълна, днес майка ми взе хапчетата, но все още се чудя дали да ги пия, когато му дойде времето..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    След матурите веднага на 24-ти в 9 ми е изпращането, а след това в 17ч. балът. Ще съм такава нервна бомба, че даже цикълът ми ще се уплаши да дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си