- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Момичета, ползвам нов измиващ от 2 дни и забелязах, че цялото лице ми се е зачервило. Не усещам никакво дразнене, може би лека чувствителност(възможно да си въобразявам). Някой знае ли нещо, което да направя, за да успокоя кожата?? Спешноо..![]()
И аз почнах да ползвам един нов на Нивеа и още на следващия ден лицето ми се изпъпчи.Гледах,че уж било нормално така да ти става като ползваш нещо ново(https://www.youtube.com/watch?v=JyTvqpTNvdk) обаче е ужасно :/ Ах не знам какво да правя :{
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Аааа.. да бе да чакам 3 месеца да видя дали това е моя продукт. Ужас, за първи път ми се случва такова нещо, а по принцип не ми е кой знае колко чувствителна кожата.
Аз едва ли ще продължа да го ползвам за лице, най-много да си мия ръцете или четките за грим с това гадно нещо. Уф много се ядосах![]()
Не е нормално да става така с нов продукт.
Злати, кой е? Да си алергична към някоя съставка?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И според мен не би трябвало от използването на нов продукт да се появяват зачервявания и т.н. zlatit0o, ако установиш наистина, че тези проблеми идват от използването на този продукт просто преустанови употребата му. Кофти е като си дал пари за нещо то да не ти понася, но няма смисъл да измъчваш кожата си. Може да го подариш на някой - може при него да няма такова зачервяване.
Това е като моя опит с тая прехвалена вода на Биодерма - зелената капачка. Ама чистело добре, ама не парело... ползвам я и си викам - бе, тия хора нормални ли са въобще? Не ми е правела алергична реакция де, още си я ползвам като втора стъпка в почистването, ама все пак...
Другата ми огромна изненада беше, когато получих зачервяване по цялото лице от червения крем на Гарние, от който ползвах поне втора-трета опаковка!
^ Мда, често срещано е. На мен ми се е получавало от четка за коса.
Е аз наскоро получих зверска алергия по врата и деколтето от слънцезащитен крем, който преди това ми беше направил зверска алергия на лицето. Обаче междувременно го ползвах година върху врата и деколтето и нямах никакви проблеми. Все още не съм си го обяснила научно...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ЗдравейтеИмам един въпрос.
За бала ми роклята ми е бяло бюстие и надолу разкроено в нещо средно между прасковено и розовко.
Харесала съм си обувки които са бели с бежова подметка и светли камъчета.
Харесах две чанти - едната е бяла, а другата е прасковена и си отива с роклята. Въпроса ми е коя да взема, тази която отива с роклята или тази която си отива с обувките и бюстието?
Ще прикача снимки защото ХИЧ не ме бива в описването
https://tendenzstore.com/index.php?m...ducts_id=10858
http://paolobotticelli.com/%D1%87%D0...nk-detail.html
http://paolobotticelli.com/%D1%87%D0...te-detail.html
Имам си и още един резервен вариант у дома като обувки , но мисля че тока им е нисък и затова клоня да си поръчам тези първите.
Адски много ми допадна първата чанта!! Страхотна е! Ама ми се струва, че ще е много..ако и роклята е в подобен цвят. Аз бих се спряла на по-семпла чанта, но ако държиш да е точно една от двете аз съм за първата.
Това е първото нещо, което си помислих, но как да разбера към коя съставка точно..?
Днес лицето ми е добре!! Вече не е зачервено.
А ето състава на продукта: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-75 Lanolin, Hamamelis Virginiana, Mentha Piperita, Vitis Vinifera Extract, Panthenol, Poliquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate/ Buteth-3/, Propane Tricarboxylic Acid, Methylchloroisothiasolinone/ Methylisothiasolinon, Fragrance, Cl77289
Сигурно е някаква химична бомба![]()
Шарената чанта не е ли твърде кичозна за тези обувки? Аз дори бих избрала съвсем изчистено бежова чанта за тях.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някой знае ли, дали в Джъмбо има рафтове с украшения за дрехи (пайети, мъниста) ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more