- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
И аз сега използвам топ лак на Perfect, макар че смятам, че продуктите им не са нещо особено. Extra shine се казва. Педи около 2 години си бях взела един на Impala - нямаше изсъхване, слагах го 2-3 пъти и се отказах да го ползвам.
Сега видях кой топ лак си си взела. Наистина ли изсъхва бързо (пише мигновено изсъхване) ?
Аз съм забелязала, че всички нови лакове по принцип си изсъхват бързо, защото не са се сгъстили още, този изсъхна за около 5 минути, ама ще видим след 2 и 3та употреба как ще е, защото ще бъде леко сгъстен според мен![]()
някой правил ли си е маската за избелване на петна с мая и кислородна вода и наистина ли се забелязва разлика от първия път?
Момичета, някой да е поръчвал оттук http://www.aliexpress.com/ ?
^ дам, само гледай внимателно продавача - да е с добър рейтинг и отзиви
Обувките от Паоло Ботичели/Дайхман стават ли? Трябват ми някакви съвсем обикновени класически обувки на висок ток, не за всеки ден, но да могат да се носят все пак (смис не сценични за едно обуване). Не ми се дават луди пари, до към 40-50лв е ок.
Такаа.. за косата около 4 месеца ползвах бадемово масло.. и миналия ден официално го изхабих. Та, да направя ли някаква почивка от порядъка на 2 седмици.. месец, два или мога да почна да ползвам друг вид масло веднага?
Съвсем случайно си взех розова вода.Мога ли да я използвам два пъти на ден - сутрин и вечер?
Харесах си едно палто онлайн,но като видях таблицата с размерите си помислих, че има грешка.Как е възможно талията да е 70 см, а гръдната обиколка 90 см.Талията ми измерена точно по мен е 70 и ако са реални размерите трябва да ме задуши това палто, а гръдната ми обиколка ми пасва и не мога по-голям размер да си поръчам.Според вас има ли грешка? или по друг начин ги измерват тия размери не знам.Вече се чудя аз ли нещо се бърка или какво...
П.С. Става въпрос за този сайт http://sports.mymall.bg/pages/%D0%A0...%80%D0%B8.html
К'во общо имат двете неща?
Здравейте момичета ! Искам да си поръчам спортен сутиен от sportsdirect, но не мога да се ориентирам с размеритеИдея си нямам как става ...
Някой може ли да помогне ? На сутиените които нося пише 45/100C ? Това колко е ?
Сори за тъпия въпрос, но не мога да намеря инфо в нета![]()
Взех си тоник за лице с бадемов екстрат, кайсиево масло и D-panthenol.
Въпроса ми е заради този бадемов екстрат да не получа някакви косъмчета по лицето, които да се забелязват повече и да растът ? Нали попринцип бадемовото маслко се използва за косата, за да расте ?
може и някой да ми помогне . Утре имам класно по български език и литература . Темата ми е бъргарска възрожденска литература. Потърсих в интернет ,но не намерих нищо
Маските с масла отмиват ли се трудно от косата и оставят ли мазен ефект? Защото имам чувството, че ако си направя маска съдържаща зехтин или нещо подобно, косата ми ще стои мозна още на следващия ден...
Последно редактирано от The Cheetah : 05-11-2014 на 15:21
Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..
Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви, но да не е мазно.. А и не искам да я къдря