.
Отговор в тема
Страница 254 от 436 ПървиПърви ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 326 до 6 350 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Какви сребърни висулки символизират успех, мъдрост и щастие? Освен слончето.
    Някой?

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Отказах се от него тогава, предполагам и бързосъхнещия ще е нещо подобно, тогава може ли да споделите вие какви ползвате и сте доволни искам лака да стои поне 5 дни.
    Гел топ лак на Catrice пробвай
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    В крайна сметка си взех топ лак на Perfect, дано издържи поне 4-5 дни.. иначе придава блясък, откъм издържливост ще го видя колко ще държи.
    И аз сега използвам топ лак на Perfect, макар че смятам, че продуктите им не са нещо особено. Extra shine се казва. Педи около 2 години си бях взела един на Impala - нямаше изсъхване, слагах го 2-3 пъти и се отказах да го ползвам.

Сега видях кой топ лак си си взела. Наистина ли изсъхва бързо (пише мигновено изсъхване ) ?

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Аз съм забелязала, че всички нови лакове по принцип си изсъхват бързо, защото не са се сгъстили още, този изсъхна за около 5 минути, ама ще видим след 2 и 3та употреба как ще е, защото ще бъде леко сгъстен според мен

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой правил ли си е маската за избелване на петна с мая и кислородна вода и наистина ли се забелязва разлика от първия път?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Я кажи как се прави?

anonymous708973
    Guest
    Някой?
    Совата/Бухалът си е отколешен символ на мъдрост.

Мацки, някоя да ползва Кларисоник и коя версия? Чудя се дали да не си го самоподаря за рождения ден.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, някой да е поръчвал оттук http://www.aliexpress.com/ ?

^ дам, само гледай внимателно продавача - да е с добър рейтинг и отзиви

Мега фен Аватара на ameli
    Обувките от Паоло Ботичели/Дайхман стават ли? Трябват ми някакви съвсем обикновени класически обувки на висок ток, не за всеки ден, но да могат да се носят все пак (смис не сценични за едно обуване). Не ми се дават луди пари, до към 40-50лв е ок.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Такаа.. за косата около 4 месеца ползвах бадемово масло.. и миналия ден официално го изхабих. Та, да направя ли някаква почивка от порядъка на 2 седмици.. месец, два или мога да почна да ползвам друг вид масло веднага?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Я кажи как се прави?
    жива мая с големината на орех се прави на кашичка в кислородна вода/топло мляко и се маже на петната за 20 минутки и се отмивало с отвара от лайка/топла вода.. като след това поне 2 часа лицето не трябва да се мие. абе ще я пробвам скоро :д

Съвсем случайно си взех розова вода.Мога ли да я използвам два пъти на ден - сутрин и вечер?

Супер фен Аватара на girl91
    ^Да.
    Btw има много фалшиви розови води на пазара.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Харесах си едно палто онлайн,но като видях таблицата с размерите си помислих, че има грешка.Как е възможно талията да е 70 см, а гръдната обиколка 90 см.Талията ми измерена точно по мен е 70 и ако са реални размерите трябва да ме задуши това палто, а гръдната ми обиколка ми пасва и не мога по-голям размер да си поръчам.Според вас има ли грешка? или по друг начин ги измерват тия размери не знам.Вече се чудя аз ли нещо се бърка или какво...

П.С. Става въпрос за този сайт http://sports.mymall.bg/pages/%D0%A0...%80%D0%B8.html

Мега фен Аватара на babity
    К'во общо имат двете неща?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Обувките от Паоло Ботичели/Дайхман стават ли? Трябват ми някакви съвсем обикновени класически обувки на висок ток, не за всеки ден, но да могат да се носят все пак (смис не сценични за едно обуване). Не ми се дават луди пари, до към 40-50лв е ок.
    Често си купувам от Дайхман(Graceland) и са хубави. Имам обувки от 2 3 години и още изглеждат супер запазени.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^Да.
    Btw има много фалшиви розови води на пазара.
    Да!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на teen95
    Здравейте момичета ! Искам да си поръчам спортен сутиен от sportsdirect, но не мога да се ориентирам с размерите Идея си нямам как става ...
    Някой може ли да помогне ? На сутиените които нося пише 45/100C ? Това колко е ?
    Сори за тъпия въпрос, но не мога да намеря инфо в нета

Взех си тоник за лице с бадемов екстрат, кайсиево масло и D-panthenol.
    Въпроса ми е заради този бадемов екстрат да не получа някакви косъмчета по лицето, които да се забелязват повече и да растът ? Нали попринцип бадемовото маслко се използва за косата, за да расте ?

fen_na_bmw
    Guest
    може и някой да ми помогне . Утре имам класно по български език и литература . Темата ми е бъргарска възрожденска литература. Потърсих в интернет ,но не намерих нищо

Супер фен
    Маските с масла отмиват ли се трудно от косата и оставят ли мазен ефект? Защото имам чувството, че ако си направя маска съдържаща зехтин или нещо подобно, косата ми ще стои мозна още на следващия ден...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Взех си тоник за лице с бадемов екстрат, кайсиево масло и D-panthenol.
    Въпроса ми е заради този бадемов екстрат да не получа някакви косъмчета по лицето, които да се забелязват повече и да растът ? Нали попринцип бадемовото маслко се използва за косата, за да расте ?
    Що за глупост разбира се, че от това няма да ти пораснат косъмчета по лицето!

Маските с масла отмиват ли се трудно от косата и оставят ли мазен ефект? Защото имам чувството, че ако си направя маска съдържаща зехтин или нещо подобно, косата ми ще стои мозна още на следващия ден...
    Аз много често си правих маска с бадемово масло, слагайки тооолкова много и после само веднъж измивах с шампоан и всичко беше ок
    Последно редактирано от The Cheetah : 05-11-2014 на 15:21

Аз си правя със зехтин и е добре

Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..

Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви, но да не е мазно.. А и не искам да я къдря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си