.
Отговор в тема
Страница 255 от 436 ПървиПърви ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 351 до 6 375 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..

Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви, но да не е мазно.. А и не искам да я къдря
    С мокра коса ли си лягаш вечер? Защото, когато аз легна с влажна коса на сутринта имам точно такъв обем и както го описа ти - на места и е ужасно, стои така докато не я намокря или измия пак. Затова вечер си я къпя 1-2 пред да си легна (поне), за да може да изсъхне хубаво и така нямам проблеми. Ако пък не е от лягането недоизсъхнала пробвай да я навлажниш леко и да си я оформиш със сешоара.

П.П. Благодаря за отговорите.

Супер фен Аватара на girl91
    Някой да е виждал такава или подобна рокличка някъде в olx.bg/bazar.bg или някой друг български сайт (търся нещо в такъв цвят и с дантела)?

Черна кожена пола с кафяв или черен чорапогащник е по-добре? Клоня към кафявия повече (то е телесен де, сещате се), но все пак да попитам. Полата е такъв тип http://img12.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg
    А и някой виждал ли е такива силиконови неща http://img3.buyincoins.com/show/pair...-shoe-pads.jpg ? В Дм ги имало, но не съм ги виждала.

^ Бежов. Ако и обувките са черни става твърде много черно. Макар че, понякога е сладко и с черен чорапогащник и бяла риза.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Обувките ще са сиви най-вероятно, но не светло сиво. И аз точно заради това, че става много черно не искам.

^Определено телесен цвят чорапогащник.
    Иначе тези силиконовите неща в DM ги потърси там, където продават кремове за крака, стелки и т.н. Не знам дали има точно същите (за такова място). Иначе съм си взимала от Джъмбо, но не за петата.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Някой да е виждал такава или подобна рокличка някъде в olx.bg/bazar.bg или някой друг български сайт (търся нещо в такъв цвят и с дантела)?

http://olx.bg/prekrasna-dantelena-ro...yalo-i44526497 ама само в черно и бяло намерих ..

Търся спортни къси гащи на по приемливи цени
    И ако някой знае от къде мога си взема (сайт) блузи на Найк или Адидас, но да не са много шикори моля дайте сайт.. :/

Цитирай Първоначално написано от teen95 Виж мнението
    Здравейте момичета ! Искам да си поръчам спортен сутиен от sportsdirect, но не мога да се ориентирам с размерите Идея си нямам как става ...
    Някой може ли да помогне ? На сутиените които нося пише 45/100C ? Това колко е ?
    Сори за тъпия въпрос, но не мога да намеря инфо в нета
    Ами 100Ц, те са си го написали хората. По другата номерация, американска ли е, китайска ли е, е това 45, което не знам как се изчислява :Д
    Lonsdale. прецени според косата си дори най-мазните коси имат нужда от подхранване и хидратиране, но трябва да пробваш кое е добре за твоята. Аз си се плескам с чисто масло и никога не ми е била мазна, нито съм я мила 3-4 пъти с шампоан
    lovefootball нищо няма да ти стане от бадемовия екстракт какво имаш предвид под права, но с гаден обем?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    100 c е доста голям размер като цяло, към Л/ХЛ трябва да е, но все пак съобрази с размера си дрехи, всяка фирма за бельо има различни см за номера...

аз тънки черни чорапогащници ненавиждам...това е за бизнес среда или особено формална, ако не е прозрачен/телесен/ цветът, може да е и светло кафяв, може да е и сивкав, но черен не...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не съм виждала сутиени с номерация L/XL аз лично. Или съм виждала на 100C, или на онея другите странни числа.
    И аз съм за бежов чорапогащник, силиконови неща за краката съм си купувала от аптека, от козметичен магазин и от Джъмбо и от Джъмбо е най-сполучливото. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мне, спортните сутиени /аз бюстиета им казвам/ са с такава обикновено...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на tori
    Имам едно питане за черен молив. В момента съм с каяла на Голдън роуз ама ми идва много мек и ставам панда след половин-един час, търся нещо по-твърдо. Смисъл... не да си вадя очите чак, но малко по-окей от моя. Дали случайно можете да ми препоръчате? Нямам кой знае какви изисквания - и автоматични, и обикновени приемам и нямам претенции спрямо марките.

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    http://olx.bg/prekrasna-dantelena-ro...yalo-i44526497 ама само в черно и бяло намерих ..
    Държа на цвета, не искам черно или бяло. Мерси все пак.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Дълготрайният черен молив за очи на essence ми харесва на мен, автоматичен е, мек, и издържа с часове без да се размаже, дори и сложен от вътрешната страна на окото.
    http://aptekadara.com/userfiles/prod...oduct_5649.jpg

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имам едно питане за черен молив. В момента съм с каяла на Голдън роуз ама ми идва много мек и ставам панда след половин-един час, търся нещо по-твърдо. Смисъл... не да си вадя очите чак, но малко по-окей от моя. Дали случайно можете да ми препоръчате? Нямам кой знае какви изисквания - и автоматични, и обикновени приемам и нямам претенции спрямо марките.

Очна линия или го искаш за опушване? Със сенки също ми се получава доста по-добре и по-дълготрайно отколкото с молив. Всичко ми се размазва след 1-2 часа, а дори не съм с мазен клепач.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    А и някой виждал ли е такива силиконови неща http://img3.buyincoins.com/show/pair...-shoe-pads.jpg ? В Дм ги имало, но не съм ги виждала.
    в лилито ги има

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Зависи за къде ще го ползваш. Ако го слагаш отгоре- http://1.bp.blogspot.com/-pOeAwbuyio...DSC00700_1.jpg ето този на Импала е върха. Нито ми се размазва, нито нищо. Водоустойчив е. Нито прекалено твърд, нито прекалено мек.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Очна линия или го искаш за опушване? Със сенки също ми се получава доста по-добре и по-дълготрайно отколкото с молив. Всичко ми се размазва след 1-2 часа, а дори не съм с мазен клепач.
    Искам го за водната линия, отгоре съм с очна линия. Със сенките много си напрашвам очите и после текат.
    Драконке, мерси. Следващия път като вляза в ДМ или Лили, ще видя какво и как. Ще погледна и Импалата, благодаря.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Знам, че не е тук мястото, но не ми се прави тема в секс, защото там ще ме изядат с парцалите.
    Та, на 02.03.2014г. пих ескапел. След това ми дойде на 10ти(до 14) и на следващия месец от 8ми(до12). Според календара ми на телефона трябваше да ми дойде на 06.05., но днес е 12 и цикъл няма. Въпроса ми е дали е възможно два месеца след приема на ескапел да имам проблеми с цикъла? Притеснявам се да не ми прескочи. Вариант да съм бременна няма. И ако започна да пия противозачатъчни (изписани ми от лекар) възможно ли е да имам някакви нежелани странични ефекти?
    http://ask.fm/iwwkaa

Искам го за водната линия, отгоре съм с очна линия. Със сенките много си напрашвам очите и после текат.
    Драконке, мерси. Следващия път като вляза в ДМ или Лили, ще видя какво и как. Ще погледна и Импалата, благодаря.
    Намокри леко четката. Става бетон после.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Знам, че не е тук мястото, но не ми се прави тема в секс, защото там ще ме изядат с парцалите.
    Та, на 02.03.2014г. пих ескапел. След това ми дойде на 10ти(до 14) и на следващия месец от 8ми(до12). Според календара ми на телефона трябваше да ми дойде на 06.05., но днес е 12 и цикъл няма. Въпроса ми е дали е възможно два месеца след приема на ескапел да имам проблеми с цикъла? Притеснявам се да не ми прескочи. Вариант да съм бременна няма. И ако започна да пия противозачатъчни (изписани ми от лекар) възможно ли е да имам някакви нежелани странични ефекти?
    Проблеми с цикъла може да имаш поради куп причини, може да е заради хапчето, може да е заради смяната на сезоните, ако си била болна скоро и какво ли още не.
    Със сигурност е възможно да имаш странични ефекти от противозачатъчните.
    Последно редактирано от Hayashi : 05-12-2014 на 19:52

Момичета, мислите ли, че пусната, накъдрена коса без нищо особено (без фрокети или повдигната от едната страна ... просто пусната накъдрена ) е много обикновено за бална прическа ?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Момичета, мислите ли, че пусната, накъдрена коса без нищо особено (без фрокети или повдигната от едната страна ... просто пусната накъдрена ) е много обикновено за бална прическа ?
    Някои могат да ти кажат, че е много обикновено, други- не. Аз ще ти кажа, че зависи изцяло от теб. Това е твоят бал, твоето мнение, твоят стил. Ако лично на теб ти харесва просто пусната, накъдрена коса.. защо пък прическата да не ти бъде точно такава ?!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Някакви предложения за прическа на къси етажи? Преди няколко дни се подстригах и изобщо не ми харесва. Най-горният пласт коса ми е много къс - едва стига до ушите. Надолу косата ми стърчи навън и е просто ужасна. Мисля да се подстрижа отново, но трябва да порасне поне малко, а до тогава не мога да ходя като бухал... Твърде обемна е и на всичкото отгоре дължината ми е доста скъсена, малко под раменете. Ще се радвам на всякакви идеи и предложения какво да я правя

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Ако никога не са те виждали така, ще се изненадат
    Все пак можеш да прибереш горната половина назад с някакво бижу за коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си