- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
СИГУРЕН начин за отлагане на цикъл с 3-4-5 дни? освен противозачатъчни?
Биотинът, който пия :Д но ако си го пиеш редовно![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Попринцип Оргаметрил, но със сигурност не е особено полезно.
Не го прави повече от веднъж на година.
Влиянието на витамините е различно, моят цикъл идва и е оскъден, за сметка на това се удължава, по-добре, ако не е дошъл оргаметрил
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Калпазанката ще ти се кара, че го написа. Води се с лекарско предписание, според правилата на форума нямаш право да го споменаваш.
Къде мога да намеря бижута за коса във Варна? Търся подобни на това http://girlsmagpk.com/wp-content/upl...essories-2.jpg .
и аз ще си го отлагам, би трябвало да ми дойде точно преди матурите и бала, а това просто няма как да стане. не си правя майтап, налага се. плюс, че тия хапчета се изписват понякога и за кисти, регулиране на цикъла и тн., имат и ползи, не само вреди.. аз ще пия примолут-нор
http://data2.whicdn.com/images/102260153/large.jpg
Някой да знае къде в ПЛЕВЕН може да се намери подобно червило, но малко по-бледо? Подобни цветове също стават.![]()
Какво да подарим на абитуриентка?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зависи колко е близка. Най-често дават пари, но ако искаш да ѝ подариш подарък можеш да ѝ купиш някакво красиво бижу. Зависи с колко пари разполагаш, но онзи ден разглеждах магазина swarowski и имаше много хубави синджирчета за по 100-160лв. някъде. И в nomination italy има хубави бижута, но някои са доста скъпички.
http://ask.fm/iwwkaa
^Ако нямаш голяма финансова възможност може и само висулка сребърна например, или пък обеци по-мънички нежни.
Препоръчайте ми нещо измиващо за лице, някаква пяна или гел (мислех си за тази на Нивеа розовата). Със суха кожа съм по принцип.
Попитай я. Аз предпочитах пари, защото си бях планирала екскурзия, но и на добре избран подарък бих се зарадвала. Бижу обаче ми е доста скучно, защото всички масово това подаряват. Аз, лично, бих се зарадвала на козметичен продукт, който не бих си позволила повече отколкото на 50-тата ми висулка, която в най-добрия случай ще сложа веднъж в годината.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами, да , аз много бих се зарадвала на нещо такова. Ако момичето иска фон дьо тен и пудра на Chanel, защо не? Такъв подарък е също толкова стилен колкото и бижу.
Сама си казвала нееднократно, че няма смисъл от изръсване на торба пари за козметика Шанел примерно. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За мен няма и аз не бих си взела това, но пък и от разни скучни висулки няма смисъл. А аз обичам бижута, но почти винаги нося една и съща висулка и всичко останало си стои по кутиите. Важното е, този който получава подаръка да си го харесва.
Миналата година участвах в групов подарък за бал за бижу, което въобще не ми харесваше. Подарявала съм и грозни обувки за рожден ден.Но пък щом е доволен собственика, няма смисъл да си натрапвам вкусовете и разбиранията.
Не мисля, че трябва рецепта за него, аз съм си го взимала без, затова и го споменах.
Не го препоръчвам обаче, както казах, не мисля, че е полезно.
/за оргаметрила това/
Момичета какво облекло бихте избрали за официална среща на наистина високо равнище .Става дума за обяд да кажа само
Въпроса е че не мога да си позволя разни цветни истории и разголени неща .А ми се иска да избягам малко от рутината защоот иначе ще е по-добре да ида с униформата си.